Září 2016

01.11.2016 23:04

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – září 2016

 

 

05 09. 2016

TRPĚLIVOST!

 

Budete muset procvičovat uvolnění se, pokud jde o synchronicitu. Poslouchejte: věci, o které mnozí z vás žádají, vyžadují to, aby se nejprve odehrály jiné věci! Uvolněte se!

Ty jiné věci budou takové, nad kterými zdánlivě nemáte kontrolu, ale jsou zde potenciály pro jejich změnu. Vaším úkolem je počkat si na to a nebýt frustrovaní ani naštvaní. Před mnoha lety, když jsem poprvé začal channelovat se svým partnerem, mluvili jsme o tom, že máte lístek na vlak a stojíte u trati. Zasloužili a zaplatili jste si za ten lístek. Vlak přijíždí, ale vy prostě jen nevíte kdy! Takže protože jste trpělivá osoba, budete vědět, že ten vlak přijíždí, budete z toho mít dobrý pocit a užijete si to čekání, místo abyste si stěžovali na to, že má vlak zpoždění. Trpělivost!

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Pět konceptů pro nového člověka“ -

 

 

 

12. 09. 2016

OTEVŘETE DVEŘE

 

Existuje proces, který si musíte uvědomit. Stále znovu vám říkáme, že lidská bytost, která jen sedí a čeká na Boha, bude sedět dlouho. Můžete si být vědomi Ducha, Velkého Centrálního Zdroje a můžete být věřící. Můžete být stará duše, která říká: „Ano, cítím to; vím to!“ Nicméně zároveň můžete být frustrovaní, že se nic neděje, a já vám chci zopakovat, co už jsme řekli dříve: musíte vzít za kliku a otevřít dveře, než se cokoli stane.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Domněnky“ -

 

 

 

19. 09. 2016

JE TO VAŠE VOLBA

 

Některým z vás se budou dít divné věci, které však budou divné jen proto, že jsou mimo krabici vaší dřívější víry. Máte odvahu oslavit hlas ve své hlavě zvaný intuice, který slyšíte poprvé? Nebo poběžíte k doktorovi? Je to vaše volba. To je dodatek, který chci přidat jako další způsob spojení s Bohem. Být spojený neznamená jednoduše uvědomění si duchovních věcí. Znamená to, že se jimi stanete! Být spojený znamená být součástí posunu a nové energie planety. Pryč jsou dny, kdy jste jen seděli a sledovali to všechno. Nyní to pomáháte vytvářet.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Šest „Být spojený – 2. část“ –

 

 

 

26. 09. 2016

NOVÉ DARY

 

Vítejte v multidimenzionálním posunu, protože veškeré lidské myšlení může být upraveno, aby zahrnovalo nové dary!

Ať už jsem se narodil s čímkoli, nezáleží na tom. Mám kontrolu nad svou biologií, svým imunitním systémem a uvědoměním. Bůh mne stvořil coby posvátné stvoření schopné přihlásit se o minulé energie ve své Akáše… a zcela změnit svou biologii, svůj přístup a svou sílu na cokoli, po čem toužím.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Je to v DNA!“ –

 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.