144.000

02.07.2013 00:50

 

Otázka: Drahý Kryone, je „144.000“ nyní naživu a jaká je jejich služba?


Odpověď: Ano, jsou naživu. Už tu nějakou dobu jsou. NEJSOU všichni spolu, ale pokrývají Zemi. Jejich službou je pomáhat s Krystalickou Mřížkou planety. Přepisují minulost. Je jich také víc než 144.000! Toto číslo je metafora.

 

 

Otázka: Drahý Kryone, co přesně znamená označení „144.000“? Svědci Jehovovi používají tento termín, aby nám řekli, že pouze 144.000 svědků Jehovových bude spaseno, atd.


Odpověď: Dává ti to smysl, když na Zemi je více než 6 miliard lidí, ale pouze zlomek z nich bude zachráněno? Jak to zapadá do nekonečné Boží lásky? Ovšem pokud to slouží těm, kteří v to věří, potom ctěte jejich svobodnou volbu. Hledají stejné božské odpovědi jako vy. Nicméně v určitém bodě by měl být použit i „spirituální selský rozum“ a tak možná budete přemýšlet o alternativě:


Číslo 144.000 je metaforou pro energii duchovního vzestupu. Je to 12 krát 12.000 a to by vám mělo dát odpověď. Naše diskuse o dvanácti je legendární a nebudeme ji zde opakovat. Uvidíte toto číslo na mnoha místech. Není to skutečný počet lidí, entit či dní, apod. Je to místo toho „ukazatel / vodítko“ pro vás vypovídající o energiích na planetě a o jejich posvátnosti. Je to relevantní zejména k energiím nové Krystalické Mřížky a tomu, co nyní v nové energii přichází.


Koneckonců, nyní je více než kdy předtím důležité pochopit, že mnoho channelingů a podobenství z Bible je předáváno formou metafory. Důvod by měl být zřejmý – jsme na začátku otevření interdimenzionality vaší esence, vaší hmoty i duchovní struktury. Žijete ve 4D a vesmír kolem vás je ve 12D a dál. Nicméně cokoli mimo 4D je mystérium. Čas není čas a realita má mnoho vrstev. Minulost, současnost a budoucnost jsou zkombinované a neexistuje linearita. Proto jsou duchovní informace často předávány v numerickém energetickém kódu. S Vaší DNA je to stejné a jednoho dne to uvidíte (pochopíte). 

 

Přeložila Marie Kuchařová