77. Kryonův channeling - Ženská učení Lemurie, 04.04.2020, Toronto, Kanada

29.07.2020 17:12

Kryonův sedmdesátý sedmý channeling
„Ženská učení Lemurie“

Následující channeling byl přijat 4. dubna 2020 v Torontu v Kanadě a je určen pro lemurijské sesterstvo

 

Zdravím vás, drahé dámy, já jsem Kryon z magnetické služby. Můj partner pro tuto chvíli ustupuje stranou. 

 

Možná jste takovouto věc dosud ještě neviděly. Channeling pro sesterstvo je totiž jiný. Je jiný pro mého partnera, je to jiná energie… A je to ženská energie – nenechte se zmást hlasem, který slyšíte. Duch nemá žádné pohlaví. Mohly byste říci, že Duch je obojím. Můj partner, coby muž, proto ustupuje zcela stranou – proto není „přítomen“ při tomto poselství a uslyší jej až později ze záznamu. Říkám vám to, protože je to z úcty k ženám.

Tato úcta je vzhledem k tomu, co se právě odehrává na planetě, ještě mnohem výraznější, než byla kdy dřív. Můj partner dnes během své lekce něco řekl – vychází to z něčeho, o čem jsem hovořil už dřív. Řekl: „Když se člověk dostane do potíží, pak volá svou matku.“ Otec je velká síla a otcovská postava je také moudrá a je silná, ale když máte problémy, jdete za matkou. Toto je úplný základ. Premisa za myšlenkou ženských šamanek. Totiž že ty, které jsou na planetě ženami právě teď, byly ženami už dříve v Lemurii. Je to tak záměrně, dámy. Pokud jste se někdy ptaly, jestli je náhoda, že jste tu po roce 2012 opět coby ženy, pak vězte, že to žádná náhoda není. Přišly jste sem s určitým záměrem (úkolem). Stály jste ve větru zrození a ptaly jste: „Opravdu tam vstoupím a zažiju to? Probudím se? Rozpomenu se? Najde ženství ve mně spojení s tím, čím jsem byla v Lemurii nebo na jiných místech? Mohu se rozpomenout na učení Hvězdných matek? Jak to bude fungovat?“ A stejně jste sem přišly, přestože jste nevěděly, jak to bude fungovat.

Není žádná náhoda, že jste objevily toto místo. Není náhoda, že Mele´ha zvedla tu rukavici a vzpomněla si, na co si měla vzpomenout a ve vlnách, jak si měla vzpomenout, aby tato učení zvýšila a přizpůsobila danému času. A teď tady sedíte – v dobách, které jsou problematické a plné zkoušek – a já bych vám chtěl povědět: „Není náhoda, že jste matkami.“ A to říkám i těm, které děti nemají. I vy jste matkami. A o to jde. To, co můžete této planetě nabídnout právě teď, je čisté ženství – je to pochopení, soucit. Díváte se bez souzení, nabízíte útěchu – a to i tehdy, pokud se třeba zrovna bojíte. Tohle matky dělají a vždy dělaly.

Hvězdné matky vás dobře naučily, že budou časy, kdy i vy zvednete tuto rukavici – zrovna tak, jak to udělala Mele´ha. A utišíte ty kolem vás způsobem, který dalece přesahuje to, o čem věříte, že dokážete.

Vy, které jste v této místnosti – a je vás téměř sto – jste tady skutečně z určitého důvodu. Vaše ženství je drahocenné. Jste zde v těchto časech z určitého důvodu – abyste se toho znovu chopily a začaly jste se rozpomínat na to posvátné. Nejen proto, abyste se setkávaly a zpívaly jste písně, ne kvůli chvílím ve společenství, ale proto, abyste si vyhrnuly rukávy a pustily se do práce. Stejně jak to udělá matka, když má malé děťátko. Tato planeta je vaším děťátkem a vy s ní budete zacházet, jako by byla vaše. Budete jí milovat stejným způsobem a ukážete těm kolem vás, že jste silné a soucitné. Že vaše intuice je „králem“. A budete dělat věci, které dokáží dělat pouze ženy. Budete dělat věci lépe a takové, které mohou dělat pouze šamanky.

O tom je toto učení. Toto je důvod, proč tu jste. Proto vám povím – žádné náhody. Poslouchejte bedlivě věci, které budou následovat. Pochopte, že to, co zde děláte, je mnohem důležitější, než si myslíte. A pociťte v sobě pýchu, že jste skutečně přišly a propojily se s tím. A pokud jde o hlas, který se ve větru zrození ptal: „Rozpomenu se? Jak to poznám?“vzpomněly jste si a teď už víte…

Gratuluji vám, ženy. Udržte si to. Udržte si to.

 

A tak to je. 

 

 

Kryon

 

Zdroj originálu: https://www.amberwolfphd.com/freeaudio 

Knihu Ženy Lemurie, karty Lemurijských kódů, CD Posvátných písní a další si můžete objednat prostřednictvím webu: www.naprahu.webnode.cz.

 

Poznámka ke kopírování:

Pro Lemurijské sesterstvo channeloval Lee Carroll a do češtiny přeložila Marie Kucahřová. Tyto channelingy nejsou určeny k hromadnému šíření po sociálních sítích, ani e-mailem a jsou určeny především ženám (ale mohou je číst i muži, pokud to tak cítí). Pokud máte pocit, že víte o někom, komu by tyto informace pomohly v životě, povězte mu o tomto projektu a nechte na něm/ní, aby se sám či sama rozhodla. Děkujeme.