Atlantida

05.02.2014 14:53

Atlantida

 

Otázka: Drahý Kryone, právě jsem na internetu četl informaci, kterou Kryon předal přibližně v listopadu 2001 v Nové Anglii. Přesně jsi datoval časovou linii Atlantidy a tehdy dodal i nesporný důkaz o tom, že Atlantida byla v Arkansasu. To není to, co jsem četl v Knize 9. Mluvili jste o artefaktech. Nevěděl jsem, které skupině lidí jsi to říkal, ale myslel jsem, že by to mohlo být trochu víc kontroverzní, jelikož jsi to nerozváděl. Můžeš to upřesnit?

 

A také: Žiji na vodě, na jezeře, které spojuje vnitřní pobřeží regionu. Viděl jsem ptáky létající v kruzích po celém obvodu jezera po dlouhou dobu mezi 2. a 3. hodinou ranní. Neobvyklé?

 

 

Odpověď: Nedělejte Lidské závěry o minulosti. Za prvé, uvědomte si, že „Atlantida“ nebyla jen město (ačkoliv spousta si myslí, že ano). Je to rasa. Je to filosofie, a je to vědomí. To jsou prostá fakta. Kombinujte toto v cokoliv, jak si to přejete nazývat, ale neomezujte to do mytologie, kterou nyní nazýváte Atlantida.

 

Existují důkazy o rase žijící na Zemi před 10 000 lety. Na planetě se nacházejí artefakty, které to dokazují. Některé z nich, které jsou blíže povrchu, jsou v Arkansasu. Jednoduché. Tato informace nemá cílenou polohu, Země se změnila poté, co tu ta původní civilizace byla. Na místo toho to dává důkaz... na zkušenosti založený důkaz, že vaše současná historie je nekompletní, a že tedy nerozumíte tomu, kdy Lidstvo začalo. Pevninské plochy byly spojené, existovaly rasy a náboženství, kterým nepřipisujete důvěryhodnost, a věda byla rozvinuta daleko nad rámec toho, co byste mohli očekávat.

 

Chápali světovou navigaci a také koncept vašeho solárního systému byl znám. Artefakty, které by mohly být nalezeny, vám to dokáží. Některé již byly objeveny, ale jsou právě izolovány. Pokud v tom budete pokračovat, nic z toho nebude odhaleno. Toto izolování vzniká na základě strachu a ničeho jiného.

 

Kontroverzní? Velmi. Jiní najdou tyto artefakty a představí je světu, jen aby se jim ostatní vysmáli skrz obrovské zkreslení toho, co vás učili. Dokonce i když pro to budou důkazy, otočí se jiným směrem. Očekávejte to, ale eventuálně může dojít k pochopení, když dostatek lidí uvidí pravdu, pak ta může zvítězit. Tak je to pokaždé. Pak mohou být učebnice pomalu přepisovány.

 

O ptácích? Jsou zmatení. Jejich migrační scénáře sledují vzory staré mřížky, které už neexistují. Vytvořte pro ně útočiště, nebo nepřežijí. Jednoduše nevědí, kterým směrem letět.

 

Přeložila Jani