Březen 2013

04.04.2013 22:44

 

11.03.2013

NOVÁ MEDICÍNA

 

Přijdou k vám nějaké léky a přístroje, které jsou velmi speciální. Dovolte mi, abych vám o nich řekl. Medicína Nového Věku bude z těch, které obsahují život. Život, který je buď aktuálně „živý“ anebo byl. Ohledně toho existují „předsudky“.

 

Záměr je všechno a je katalyzátorem pro mnoho věcí. Toto není nová informace, protože jsme vám ji channelovali již dříve. I když SPINUJETE, záměr je nezbytný pro to, abyste vytvořili rovnováhu či léčení. Nyní vám říkám, že když budete podávat nové léky, MUSÍTE JE VÍTAT. Musí v tom být záměr. Musí tam být zodpovědnost.

 

Žádný z nových léků, který skutečně obsahuje třídimenzionální vědu, nebude bez toho fungovat. Musíte jej vítat a milovat. Pokud budete nečinně přihlížet, bát se jich a doufat, že budou fungovat – dovolíte jim, aby vstoupily do vašeho těla, necháte je, aby se postaraly o něco, na čem byste se měli podílet – pak nebudou účinkovat. Musíte je vítat (aby vůbec mohly fungovat).

 

Některé z těchto věcí, které vám říkám, znějí hloupě a nevědecky. Pravda zůstává pravdou, ať už si zvolíte věřit čemukoli.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

„Nepřemýšlejte jako Lidé“ Kniha Dvě

 

 

18.03.2012

 

ATRIBUTY NOSIČE ZÁPALEK

 

 

Chci ti předat pravdu, Nosiči Zápalek. Pokud neseš světlo, žádná temnota či temná energie na tebe nemůže mít vliv. Chystáš se jít na to místo, otevřeš dveře a odvedeš svou práci. A zatímco tam jsi, říkáš: „Díky, Bože, že mám práci. Děkuji ti, že pro tuto chvíli je tady, protože kamkoli jdu, přináším změnu.“

 

Někteří tvrdí, že není možné něco změnit v práci. Znovu říkají: „Neznáš mou práci.“ Ó, jak 3D! Copak nevíte, že světlo, které nesete, vzbuzuje toleranci, uznání a lásku? Způsobuje schopnost sdílet a pečlivě naslouchat. Mění svět.

 

Někteří z těch, co jsou kolem vás, k vám mohou případně přijít se svými starostmi a problémy. Můžete sedět a ptát se: Proč jen to chtějí sdílet se mnou?“ Možná proto, že intuitivně vidí vaše světlo; možná proto, že vidí vaši toleranci; možná jste jediní, kdo jim bude naslouchat… a během toho sdílíte lásku.

 

Zatímco jsou vedle vás, milujete je. A možná je to jediná láska, kterou dostanou ten den, ten týden nebo ten měsíc, či dokonce i ten rok, drahý Nosiči Zápalek!  

 

~ Kryon přijato Lee Carrollem ~

- z živého channelingu „ Poslání Nosiče Zápalek“, 2. července 2011 -

 

 

25.03.2013

 

PŘEDÁVÁNÍ (ZBAVOVÁNÍ SE) ZODPOVĚDNOSTI

 

Když cítíte něco, co není součástí vaší reality, zneklidňuje vás to. Uděláte s tím jednu či dvě věci. Buď to zbožňujete, nebo se toho bojíte. Jen velmi málo Lidských Bytostí to přijme, protože to je děsivé, že? Pokud to není součástí reality, kterou byste čekali, reagujete. Pokud se stane zázrak, co uděláte? Řeknete: „Díky, Bože! Veškeré zásluhy tedy jdou božské síle, kterou nemůžete vidět či pochopit a která je nevysvětlitelná. Pokud vás něco srazí na kolena, je to ďábel. Je to zlo. - Vidíte? Na neobvyklou energii reagujete, místo abyste v ní rozpoznali něco, co jste sami mohli vytvořit.

 

~ Kryon přijato Lee Carrollem ~

- z živého channelingu „Vnímání Boha“, 6. června 2010 -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (https://www.kryon.com/)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/ a https://www.kryon.webnode.cz/). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.