Březen 2016

01.03.2016 18:21

 

Drazí přátelé,

 

 

je tu nový měsíc a také už došlo na letošní channelingy. Ještě máme v pořadníku pár starších, které opravdu stojí za to, ale postupem času už se budeme přesouvat více k letošním poselstvím. A že je opravdu na co se těšit... tedy minimálně pro nás má Kryon pár důležitých rad a informací, aby se nám v té náročné době lépe pracovalo :-). Kromě toho pro vás tento měsíc nejspíš budeme mít dvě překvapení... Ale ještě vás chvilku budeme napínat. A teď dost řečí, pojďme rovnou k poselstvím:

 

1) 01.03.2016 - hned začneme "těžkým kalibrem", protože dnešní příspěvek nese název Komunikace s Duchem - takže rovnou "k nejvyššímu" ;-). :-)

2) 07.03.2016 - a už je tu první překvapení, které jsme na tento měsíc slíbili. Zveřejňujeme ho v předvečer Mezinárodního dne žen. Jaká to "náhoda", že se zítra po celém světě konají akce pořádané ženami, pod názvem "Global Unify Sisterhood", tedy "Celosvětové sesterstvo sjednocení"... Takže zde máme něco speciálně pro ženy - konkrétně pro ty, které právě teď ucítí velmi silné volání či "mrazení" po celém těle, když si přečtou slova "Lemurijské sesterstvo". Právě pro Lemurijské sesterstvo jsem připravila samostatný web, ale channelingy od Kryona pro sesterstvo nyní naleznete i na tomto (Kryonově) webu - pod samostatnou záložkou. Ale POZOR! Nejprve si prosím přečtěte informace v úvodu. A pak už je pro vás připraveno první Kryonovo poselství.

3) 15.03.2016 - dnes přinášíme druhé překvapení - tedy ještě nevíme, jestli se to povede už tento týden nebo až příští, ale opět na nějakou dobu trochu zrychlíme ve vkládání poselství a to na dva příspěvky týdně. Nakupily se nám překlady, tak si můžete společně užít s námi Kryonovy informace, které jsou vždy balzámem na duši... velmi potřebnou, řekla bych. No a pro tentokrát přinášíme channeling s názvem Dimenzionální vnímání. Další tedy MOŽNÁ už v druhé polovině tohoto týdne, pokud to kolega stihne nachystat.

4) 20.03.2016 - tak druhý channeling se nám nepodařilo připravit, ale snad se to povede již příště. Dnes tedy ale zařazujeme něco opět převážně pro ženy - 2. Kryonův channeling pro Lemurijské sesterstvo. Od příště asi již bez upozornění. Pokusím se dodržet tempo 1 překladu/týden (nejspíš o víkendu). Jukněte rovnou do podzáložky Lemurijského sesterstva nebo na samostatný web, který je pro to určen. Přeji vám překrásný začátek jara. A naviděnou již s klasickými channelingy opět nejspíš v úterý.

5) 27.03.2016 - kolegovi se opět nepodařilo připravit druhý channeling, tak tedy znovu přinášíme další Kryonovo poselství pro Lemurijské sesterstvo, již třetí v pořadí. A zároveň také pozvánku na nové FB stránky věnované právě Lemurijským sestrám. Připojte se, najdete toho tam postupně mnohem víc než jen odkazy na nejnovější channelingy... Je to způsob, jakým se můžeme spojit prozatím alespoň takto na dálku... Překrásné a magické velikonoce všem bez ohledu na současné pohlaví... za celý tým s láskou, M.

6) 30.03.2016 - tentokrát jsme ještě zalovili ve starších channelinzích - tento se jmenuje Dům lidské přirozenosti. Velmi užitečné poselství o tom, jak vypadá nová přirozenost - protože chceme-li lepší svět, je zapotřebí některé věci staré záležitosti již odložit a aktivně používat jiné... Jak se říká - dokud děláme vše postaru, těžko můžeme čekat odlišné výsledky... Pokud máme stále zapnuté staré spouštěče a neustále se brodíme v dramatech minulosti, těžko můžeme žít přítomnost v klidu, pohodě, míru...

Jé a koukám, že minulý týden jsem sice příspěvek přidala, ale zapomněla jsem na něj upozornit zde v úvodníku. Takže pokud jste nečetli, tak vězte, že je přeložen i channeling s názvem Scénář rekalibrace.

 

Příště opět na viděnou...

 

S láskou za Kryonův tým,

 

Marie K.