Březen 2016

17.04.2016 19:38

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – březen 2016

 

 

07. 03. 2016

MĚŘENÍ LÁSKY

 

Veškerá energie, všude ve vesmíru, vždy byla měřena a viděna. Vždy budou způsoby, jak bude možné vidět vzory ve všem. Může to začít jako jednoduché vlny, ale nakonec budou spatřeny elegantní vzory, s lepšími nástroji. Ti, kteří seděli v místnosti s velkými mistry této planety, cítili ohromující lásku a soucit tvořivého zdroje – a ta přichází ve vlnách euforie. To vás přiměje vzlykat radostí, protože jste spojeni se vším. To je energie! Chápete, co říkám? Můžete změřit lásku? Ano! Má vzory a vy ji můžete vidět. Nakonec se otevře celý nový svět.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Kvantové vzory (vzorování)“ - 23.1. 2016

 

 

14. 03. 2016

ENERGETICKÉ CVIČENÍ

 

Vyslovte svou pravdu nahlas a afirmujte věci, o kterých věříte, že jsou ve vašem potenciálu. Stávají se tak realitou a čím víc je pro sebe potvrzujete, tím skutečnější se stanou. Věděli jste, že máte moc nastavit svůj vlastní cyklus? Opakujte své afirmace každý den. Vyzývám vás! [Smích.] Protože ucítíte, jak se to děje, a pak budete vědět, že mám pravdu. Je to jako energetické cvičení. Čím více uslyšíte, jak to říkáte, tím více neuronů se spojí a vytvoří to. Chápete to? Uznáte tyto věci a ony se stanou vámi. Je to kruh – vy s vámi – a nikdy to nebylo mocnější. Toto je jiné. Je to jiné, než když jsem s vámi mluvil, když jsem přišel v roce 1987. Dokonce jiné než před 10 lety. Zasloužili jste si to.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Komunikace s Duchem“ - 10.1. 2016  - ZDE

 

 

21. 03. 2016

JE PSÁNO

 

Tady je část, která je pro vás neuvěřitelná a kterou nechcete přijmout. Všichni démoni, které jste viděli, cítili nebo o nich ve svém životě slyšeli, byli vytvořeni lidským vědomím. Všechny nejkrásnější zázraky na této planetě, dokonce i zmrtvýchvstání, vzešly z lidského vědomí. Mistr světla je ve vás!

Když žid Ježíš – mistr lásky – před mnoha lety kráčel po této planetě, řekl: Já jsem syn Boží. A stejně tak i vy.Je to psáno. Najděte si to. Bylo to uznání mistra ve vás. Když lidé pochopí, že není žádná bitva o jejich duši a že jsou sami zodpovědní za temnotu i světlo, pak to bude hlavní průlom. Říká se tomu převzetí zodpovědnosti za všechno. Nikdo vám nic neudělal, aby vás učinil nehodnými. Nikdo není tam venku, aby vás dostal. Jste drahocenní a sami nesete veškeré světlo.

 ~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

-        z Kryonova channelingu „Osm posunů k osvícení – část 1.“ – 20.10. 2007 - ZDE

-         

 

 

28. 03. 2016

CO KDYŽ?

 

Existuje předpoklad, že všechny božské věci jsou oddělené od lidských bytostí. Tento předpoklad ve skutečnosti dává smysl, protože následuje 3D myšlení. Je to logické. Vy víte, jak oddělit hmotné od nehmotného, a věci, které jsou úžasné, nespatřené, neviditelné a zázračné, náleží Bohu. Věci, které jsou světské a obyčejné, jsou vaše – lidské. A to je koncept staré energie, ať už to víte nebo ne. Je to paradigma, kterým bude zatřeseno. Co když ti Mistři, kteří kráčeli po této planetě a dělali ty skvělé věci, byli stejní jako vy?

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Stávání se Mistry“ – 11.3. 2006

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.