Březen 2018

07.06.2018 11:31

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – březen 2018

 

 

05. 03. 2018

OBOUSMĚRNÁ CESTA

 

Říkáme vám, že nikoli jazyk, energie či žádost o to, abyste byli jednoduše milováni, ale soucit je spouštěčem během vaší komunikace s Duchem. Mluvíme o vytvoření „hustoty lásky“. To soucit je klíčem, a když cítíte soucit, vrací se vám formou obousměrné interakce. Začnete nás vnímat, když my ucítíme energii soucitu ve vás. To vytváří komunikaci.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu „Síla soucitu“ -

 

 

12. 03. 2018

VESMÍRNÉ DUŠE

 

Co když jste věční, nejen staré duše na Zemi? Co když jste vesmírné duše? Co by to pro vás znamenalo dnes, kdyby tomu tak bylo? No, staré duše, je to pravda. Uvnitř vás roste uvědomění, že jste z hvězd a že jste velmi blízko Tvořivému Zdroji samotného vesmíru. Nový člověk s tím bude v souladu.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

 

19. 03. 2018

NIKDY DŘÍV

 

Jednoho dne se probudíte s novým druhem Akáši a budete si pamatovat, co jste dělali dříve a co fungovalo. To znamená, že už tentokrát nebudete dělat stejné chyby. Místo toho budete novým člověkem. Tato planeta nic takového dřív neviděla, nikdy.

Já jsem Kryon, milující lidstvo.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Velký únik“ –

 

 

26. 03. 2018

NIC NEZŮSTANE STEJNÉ

 

Všimli jste si? Nic nezůstane stejné. Když tyto věci začnou, strach bude častou reakcí. Až uvidíte, že se ekonomie začne posouvat a měnit a objeví se nové paradigma, vyvolá to strach. Nová paradigmata jsou zde ve skutečnosti proto, aby zachránila staré systémy, které jsou poškozené či ve stávající podobě nefunkční. Ale když to začne, mnohým se to nebude líbit. Lidé chtějí, aby všechno zůstalo stejné…

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Stav Země“ –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.