Březen 2019

26.06.2019 13:40

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – březen 2019

 

04. 03. 2019

DNEŠEK JE VRCHOLEM

 

Možná se každý den sami sebe ptáte: „Bude to zítra lepší?“ Drazí, udělejte vrchol z tohoto dne. Vezměte dnešní situaci a zformujte ji do něčeho, co je pro vás už teď hezké. V zoufalých a obtížných situacích se ukotvěte a oslavujte vše kolem sebe. Nárokujte si lásku Boha a dovolte, aby vás naplnil soucit Ducha. Pak pokračujte dál… dokonce i s pochybami. Místo usilování o něco na vrcholu žebříku usilujte o pochopení kruhu energie, který tvoří vaši novou realitu „teď“. Když vidíte kruh „Já jsem to já jsem“ chápete, že je to prohlášení nelineárnosti? Rozumíte, že je to prohlášení o vás a rodině? Buďte andělem, majákem, v každém okamžiku svého života.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nové začátky -

 

11. 03. 2019

NEMOC JE VODA

 

Skrze lidské vědomí můžete hovořit s buněčnou strukturou. Můžete ji obnovit. Můžete ji zlepšit. Můžete ji probudit. Můžete ji uzdravit. Můžete ji vyčistit. Může dokonce hovořit s nemocí. Dnes byla během dne položena otázka: „Z čeho jste biologicky stvořeni?“ A odpověď byla, že z vody. Z čeho je stvořena nemoc? Z vody. Pak vám bylo ukázáno, že lidské vědomí může velmi významně změnit vodu! Našli jste v tom logiku? Vědomí, které dokáže změnit krystalické vzory ve sklenici vody, která stojí před vámi, je stejné vědomí, které může obrovsky změnit vodu v lidské bytosti – vaši buněčnou strukturu. Nezáleží na tom, co vám bylo řečeno. A to je pravda.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -

 

18. 03. 2019

SILNĚJŠÍ, NEŽ TUŠÍTE

 

Pokud víte, jak moc vás milujeme, toto poselství pro vás bude ještě silnější. Před nedávnem jsem vám dal informaci o tom, kdo skutečně jste. Požádal jsem vás, abyste viděli skryté vztahy mezi mnou, coby Kryonem, a vámi – vaše jména nemohu ani vyslovit. Jméno, které dnes slyšíte a čtete, není vaše skutečné jméno. Vaše andělské jméno je nevyslovitelné, protože má podobu interdimenzionálního světla. A nádherné ženy v místnosti – uvědomujete si svůj původ bojovníka? Víte o mužskosti, která tu je? Cítíte ji? Kdybyste mohly vidět záznamy Akáši ve vaší vlastní DNA, pobavilo by vás to. Tentokrát jste přišly jako ženy, s dávkou rané intuice navíc, abyste postupovaly rychleji. Ale věřte mi, stále potřebujeme bojovníka. I teď, když se na vás dívám, sestry, připomenu vám vaše zkušenosti z bitevních polí, které chcete popřít, zatímco tu sedíte. Jste mnohem silnější, než tušíte.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

 

25. 03. 2019

VĚČNÍ OBĚMA SMĚRY

 

Drazí členové rodiny, jste věční oběma směry. Vaše existence neměla žádný začátek a nebude mít žádný konec. Božská jiskra, která je ve vás, to ví velmi dobře! Pro každého z vás přijde čas, kdy na konci této existence v této inkarnaci budete mít šanci cítit strach z toho, co nazýváte smrt. Přesto na ni mnozí lidé v této místnosti mrknou a rozpoznají ji jako něco, čím procházeli už tolikrát za celé ty věky. Smrt nepáchne. Je to jednoduše jen přeměna energie – jedné energie na druhou. Až to znovu ucítíte, budete okamžitě vědět, že to bude „přivítání domů“. Říkáme vám to, členové rodiny, protože chceme, abyste pochopili, jak hluboká je vaše práce na této planetě.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)