Březen 2020

10.03.2020 22:22

Na obrázku může být: noc, possible text that says 'The Energy of Love'

 

Zdravíme vás, drazí,

 

 

Měla jsem pocit, že už jsem březnový úvodník vkládala a teď ho tu nevidím... každopádně vězte, ale byly to pouze tzv. Marshmallow Messages tuším od října 2019 do února 2020. No a tak teď tedy pojďme na to, co pro nás Kryon nachystal...
 

1) 10.03.2020 -  ten první channeling je sice z konce loňského roku, ale věřím, že vás potěšíme, protože hovoří už o letošku. A jmenuje se Rok 2020.

Pak mám ještě zprávu pro ty z vás, kdo zvažují, že by se k nám přidali osobně při Celosvětovém setkání Hvězdné brány - prozatím jsme museli dát stopstav na nové přihlášky, protože ve Slovinsku je aktuálně vyhlášen limit na akce, kde je více než 500 účastníků. Věříme ale, že se to ještě zavčasu vyřeší, protože je to akce pod silným vedením shůry a už teď ovlivňuje životy mnohých velmi pozitivním a požehnaným způsobem...

A nebojte, na přípravách Kryonovy akce v Praze také pilně pracujeme - aktuálně zejména kolega. :-)

Jakmile vše zapadne na své místo, dáme vědět.

2) 17.3.2020 - dnes začnu malou prosbou. V posledních dnech mám mail a FB přehlcený dotazy, co na současné dění říká Kryon. Kryon nás už před časem varoval, že to nebude úplně snadný rok - vlastně se o tom tuším zmiňoval zrovna v příspěvku, který jsme zveřejnili minule. Ano, aktuálně také poprvé promluvil o tom, co nás momentálně nejvíc trápí... Nejsou to až tak radostné zprávy, přesto na překladu pracujeme a zveřejníme je někdy příště. Třeba přeci jen budou povzbuzením a alespoň nějakou jistotou v této nejisté době. Pro ten první náraz a pro to nejhorší období ale přinášíme poselství, které je sice z května 2019, ale osobně jsem v něm shledala to, co mi aktuálně dodává nejvíc síly. Snad vás tedy tento příspěvek povzbudí a potěší více. Zároveň vás také prosím, abyste po dobu školní karantény psali jen v nejnutnějším případě - ráda si s vámi povídám, ale poslední dva dny byl internet natolik zahlcen všemi, kdo aktuálně zůstávají doma, že mi nešel vůbec a vzhledem k tomu, že nám touto formou chodí i domácí úkoly a já jsem kromě všech projektů ještě příslibila práci na částečný úvazek, tak je to o to náročnější. Velmi děkuji za pochopení a vaši trpělivost... Vynahradíme si to příště. Zůtávám s vámi ve spojení jinou formou... Však víte. ;-) A teď tedy k onomu slíbenému příspěvku - Zeď víry.

3) 24.03.2020 - na dnešní příspěvek mnoh z vás čekalo a psali jste si o něj. Kryon poprvé promluvil o viru, který momentálně zasáhl do všech oblastí našich životů. Nikoho nevyjímaje. Jsme v tom všichni pospolu. A tak tento příspěvek rovnou vkládám - Kryon na Islandu - den první - Korona. Ještě dovolte, abych dodala, že z Islandu už byla zveřejněna celá série přenádherných (a krátkých) channelingů, takže se je pokusíme zveřejnit všechny. Jsou důležité. 

Krom toho se toho velmi mnoho děje kolem Hvězdné brány a také důležitých nových učení od Hvězdných matek (Lemurijské sesterstvo). Co jde, se snažím překládat - něco v audio podobě, něco písemně, hodně toho je alespoň ve zkrácené formě - není v mých silách přeložit vše, ale tato vysílání lze sledovat a cítit i bez překladu. Proto doporučuji sledovat dění zejména na Facebooku (tam především Mele´ha) nebo v případě Hvězdné brány se zaregistrovat na Crowdcast - chodí pak od nich upozornění automaticky mailem, kdykoli něco vysílají. Jsou to úžasné zdroje, kde můžeme čerpat tolik potřebné povzbuzení a tzv. dobíjet baterky. Pro tuto dobu jsme se zrodili. Změna je tu. Díky za to, že jste toho všichni součástí. 

4) 31.03.2020 - dnes vám přináším channelingy hned ze tří dnů - před pár dny byl Lee se svým týmem na Islandu a předal tam nádherná Kryonova poselství. Jsou kratičká, ale důležitá. A protože jich bylo celkem jedenáct, nechceme zveřejňovat každé zvlášť, aby se k vám dostaly co nejdříve. Užijte si tedy tato překrásná poselství. Kryon na Islandu - písmena I, C a E.

 

Prozatím vám přejeme hodně klidu, nadhledu, sil a také radosti. 

 

Za Kryonův český tým,

 

M.