Červen 2018

07.06.2018 11:33

Fotka uživatele Monika Muranyi.

 

Milí Kryonovi příznivci,

 

 

po velmi intenzivním květnu začneme tento měsíc trochu pozvolněji a "sladce nadýchaně". Je třeba nabrat trochu nových sil, nový dech a novou inspiraci (alespoň já to tak mám, třeba je to u vás jinak...).

 

1) 07.06.2018 - dnes tedy jen tzv. Marshmallow Messages za březen - květen tohoto roku. Najdete je v sekci Marshmallow Messages 2018.

2) 13.06.2018 - tento měsíc pro vás máme ještě pár dalších informací. Jak víte, v září se nám nabídne jedinečná příležitost - Lee se svým týmem zavítají do Prahy (a lístky rychle mizí) - a protože nejen Lee, ale i ostatní mají mnoho zajímavého, co nám mohou předat, rozhodli jsme se společně s nimi, že ještě přidáme takové dvě bonusové příležitosti. V pátek 28. září (před víkendem s Kryonem) chystáme setkání Lemurijského sesterstva s Amber Mele´ha Wolf (více informací příští týden) a v pondělí 1. října workshop Anderse Holta.  

K setkání LS už nyní podotýkám, že ženám, které se zúčastní našeho společného setkání na Vyšehradě, které proběhne již za 10 dní, tedy v sobotu 23. června (ještě máme volná místa), pošlu dnes nabídku jako prvním - bude v ní možnost slevy pro prvních 33 přihlášených, které zaplatí do 7.7.2018 (a aniž bych to tak plánovala, rozdíl v ceně je krásných 444 Kč, takže téměř tolik, kolik je vstupné na vyšehradskou akci). 

No a nyní také k dnešnímu příspěvku - Kryon v Argentině - sobota 2 (pokračování dříve zveřejněných channelingů).

 

3) 20.06.2018 - ufff, stihli jsme to. Tak ještě před začátkem léta vám přináším ještě jednu velmi speciální akci, která se koná před Kryonovým víkendem, tedy 28. září t.r. Ano, je toho teď poměrně hodně, ale když už tato část týmu přijede, je to skutečně jedinečná příležitost... více seminářů už k této příležitosti opravdu neplánujeme. ;-) 

Tato akce nese název Probuzení Lemurijské bohyně. Pokud máte karty, případně CD LS a/nebo sledujete stránky LS a Amber při jejích video meditacích, pak už tušíte, jak silný prožitek na nás čeká... A část programu (požehnání) je určena i mužům.

A kromě toho ještě přínášíme samozřejmě i jeden channeling. Tento nese název Kryon v Argentině - neděle 2.

 

4) 28.06.2018 - dnes "jen" channeling ;-) - Kdo jsem? To je dobrá otázka. Dnes po těch 130 odeslaných mailech mám taky jednu - Kde mi hlava stojí? :-D No ale jsou tu prázdniny, hromádka s resty se tenčí, tak snad už opravdu dojde i na trochu toho relaxu a hlavně větší pravidelnost v příspěvcích. Krásné prázdniny nám všem.

 

Na viděnou opět příště

 

za Kryonův český tým,

 

MK