Červen 2021

09.07.2021 00:15

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2021

 

 

06. 06. 2021

NALEZENÍ MÉ CESTY

Ach, poslouchejte mne! Kráčíte uvnitř koule. Myslíte si, že jste na přímce, ale nejste. Tato vaše cesta není přímá. Myslíte si, že děláte jednu věc po druhé a umisťujete je do dvoudimenzionální řady. Přemýšlíte o své budoucnosti a uvědomujete si minulost, ale nikdy je nevidíte pohromadě. Někteří z vás se ptali: „Kryone, kdy najdu svou cestu?“ Někteří z vás na ní sedí!

To je přesně ten důvod, proč jste přišli, a přesto se neustále díváte do budoucnosti a říkáte: „No, možná, že později, možná že v budoucnosti ji najdu.“ Kráčíte uvnitř koule – to znamená, že na interdimenzionální úrovni můžete vidět všechny cesty, kterými jste kdy kráčeli a kdy půjdete, jednoduše jen tak, že se rozhlédnete. Všechny jsou tam společně! Je to jako vaše představa úspěchu či selhání. Moudrá lidská bytost rozumí, že věci nejsou vždy takové, jaké se zdají být – že je toho víc.

Ptáte se, kdy najdete svou cestu? Co kdyby o tom takto přemýšlel maják? „No, nikdo mi v poslední době nezavolal, aby mi poděkoval za to, že vyzařuji své světlo. Ani žádný kapitán lodi mi neřekl, že je vděčný za to, že tu jsem. Myslím, že své světlo vypnu a odejdu. Čas jít dál. Budu pokračovat v hledání toho, co bych měl dělat.“

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

13. 06. 2021

TAJEMSTVÍ SOUCITNÉHO VĚDOMÍ

 

Tajemství dolování vaší Akáši, nebo osvobození šablon, spočívá v soucitném vědomí. Překvapuje vás to? To je to, co celou dobu scházelo. Jestliže začnete dolovat svou Akášu [vyzvedávat z ní věci, které jste se naučili v minulosti] a přepisovat to, kdo jste, pak budete muset sami se sebou dojít k dohodě o soucitu. Jak si vedete, pokud jde o zbavení se hněvu, péči o druhé, čistotu vnitřního Boha? Fyzika vědomí vytvářejícího soucit vede k tomu, co nazývám soucitným činem. To říkám pro posluchače v místnosti i pro čtenáře. Stará duše ví, jak to udělat. Poslyšte, já vím, kdo jste. Nebyli byste tu, kdybyste nebyli staré duše – a to i v případě, že jste duše, kterou toto nezajímá. Jste staré duše a vy to víte. Soucit je v této době na planetě králem všech emocí. Povede vás do pokročilého stavu lásky a bez soucitu a péče o druhé to nebude fungovat. Vlastně nebude fungovat nic.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

 

 

20. 06. 2021

ZÁMĚR SUBSTANCE

Máte úžasnou moc! Kosmická mřížka umožňuje, aby váš čistý duchovní záměr dalece přesahoval vaši buněčnou strukturu. Záměr je jako radiový signál, ne světlo. Přenos radiového signálu znamená naladění se na něco; stimuluje ho pouze věc, na kterou je rádio naladěno. Váš záměr je stejný. Neovlivňuje lidi kolem vás, pokud na to nejsou synchronicitou naladěni – dokud také o naladění nepožádají. Totéž se děje ve fyzice s elementy planety. Máte možnost držet ve své ruce některé z nejúžasnějších léků, jaké byly na této planetě vyvinuty, a vzít si z nich samotnou esenci záměru, se kterým byly vytvořeny – jednoduše jen tím, že je držíte v ruce. Léčivé atributy přejdou do vašeho těla, aniž byste je vstřikovali či polykali. Tomu se říká „záměr substance“.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

27. 06. 2021

VZTAHY

 

Kolik z vás si pamatuje, že jste byli šamany a medicinmany? Pamatujete, jaké byly atributy medicinmanů? Často žili na okraji vesnice. Žili sami. Pamatujete? Poslouchejte, co vám říkám. Toto je důležité. Dali jste slib, že abyste mohli být duchovní, už nikdy si neužijete intimní společnost jiné lidské bytosti? Udělali jste to? Složili jste slib celibátu? Mám pro vás novou informaci. Slib daný Bohu s čistým záměrem v KTERÉMKOLI životě je přenesen do dalšího života a nesete si ho s sebou stále dokola skrze závoj. Tento slib jste nemohli snadno zahodit, protože vaše vnitřní duše je přislíbena Bohu. Pokud jste se chystali probudit a stát se šamanem v těchto minulých životech, museli jste tehdy obětovat mnoho věcí.

Pracovníku světla, máš problém s navázáním a udržením vztahů? S hojností? S tím, abys měl normální život? Toto může být ten důvod! Dovolte, abych vám nyní řekl, že těm z vás, kteří překročili most mečů, tato nová energie dává svolení odložit veškeré sliby! Možná jste si mysleli, že zůstanete sami navždy. Už se nemusíte zříkat vztahů.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.