Cesta osvícení - Kruh dvanácti

01.02.2022 18:36

Cesta osvícení – Kruh dvanácti


Tento Kryonův živý channeling přijal Lee Carroll
v rámci shromáždění “Nové majáky Země - Cesta osvícení”
St. Simons Island, Georgia – 1.2. 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Přijďte o něco blíž. Toto je pozvání k něčemu, co děláme již více než rok. Je to něco, co je radikálně nové. Všichni nebo většina z vás jste se možná zúčastnili něčeho, čemu se říká řízené meditace nebo modlitby, kdy jste možná byli požádáni, abyste si představili, že někde něco děláte. A právě tato je ta, která vás zavede na ono místo, chcete-li to tak nazvat. Zavede vás do energie, o které mnozí říkají, že tam nemůžete jít. A tato konkrétní energie, do které jdete, je nyní něčím, co je dovoleno, a tím myslím opravdu dovoleno, protože závoj je dostatečně tenký. A to je vaše zásluha, drazí.

Nebyla stanovena žádná pravidla, která by říkala, že něco nemůžete nebo můžete. Je to vaše rozhodnutí. To je rovnováha temnoty a světla na této planetě. Touto rovnováhou na planetě, kterou budeme nazývat poměrem temnoty a světla, jste vy a to, co jste dovolili v minulosti a nyní. Našli se tací, kteří říkali: „Vždyť se to nikdy nezměnilo a lidská přirozenost je lidská přirozenost a vždycky to bude stejné.“ To není pravda. V průběhu času a možná i životů se věci mění, ale vy si to nepřipouštíte, protože si to nepamatujete. Nepamatujete si, že jste u toho byli. Máte jen krátký život, který máte, a ten není dost dlouhý na to, abyste si všimli některých pozoruhodných změn v tom, co byste mohli považovat za vhodné nebo nevhodné.

Mluvili jsme o některých pozoruhodných změnách, ke kterým došlo jen za posledních několik let, ale podívejte se, co se stalo za posledních několik set let. Bývaly doby, kdy se vaši předkové třeba ze zemí, které založily USA, scházeli na nádvoří a přiváděli své rodiny a (přinášeli si) něco k snědku, aby sledovali stínání hlav. A to byla zábava. Urazili jste v tom dlouhou cestu. Váš soucit a vaše integrita toho, co je vhodné a co není vhodné a co byste měli vidět vy a co by měly vidět děti, se výrazně změnily.

A to je váš vývoj, vy jste jím prošli a byl velkolepý. A pokračuje i nyní. Začínáte si klást otázky a ty otázky jsou správné, drazí. Řeknu vám to teď všem. Nechte v těchto čtyřech dnech zasít semínka, abyste mohli dále zkoumat pravdu. Uniklo vám něco? Je něco, co byste měli přehodnotit? Je něco, co nyní získá jinou perspektivu, protože to, co jste v těchto čtyřech dnech viděli, nemůžete odestát. A to záměrně.

Není to nic, k čemu byste se měli připojit, pokud jste si toho všimli. Je to úroveň uvědomění lidstva jako takového. Je to osobní a zároveň kolektivní. A to, o co budete požádáni, abyste se zapojili, je něco, co není lineární a co je pro mnohé obtížné. Linearita vašeho života je to, na co spoléháte, že věci jsou na určitém místě a fungují určitým způsobem. A jak jsme již dříve říkali, všichni jste multidimenzionální a žijete ve čtyřech (dimenzích) z mnoha. Zopakuji to jinými slovy, abyste věděli, co mám na mysli. Jako kdyby kolem vás byly nejrůznější barvy, ale vy byste žili v černobílém vnímání světa – to je příklad toho, co říkám.

Vaše čtyři dimenze jsou jen částí reality, která vás skutečně obklopuje. Jakmile se začnete probouzet a vnímat více toho, co je kolem vás, svět se začne vybarvovat a vy začnete vidět to, co jste předtím vidět nemohli. To je příklad, metafora toho, co vám dnes představujeme. Existuje nová schopnost, kterou jste si dovolili, protože tu je pro vás nyní více světla. Je to schopnost nahlédnout do toho, co je vaší vlastní posvátností. A my to děláme v rámci cvičení reality.

Je pro vás možné přejít most, který vás zavede do multidimenzionálního prostoru, a pochopit to, cítit, že je to pro vás skutečné, a ne falešné… ne fantazie, protože ono to opravdu je skutečné? A pokud se toho chcete účastnit, této reality, žádáme vás, abyste uvážili, že je skutečná. Kolik z vás si uvědomuje, že ve své mysli můžete někam jít a že místo, kam byste mohli jít ve své mysli, může dokonce převzít místo, kde sedíte nebo kde ležíte. A můžete se účastnit téměř kompletně fantazijního světa s dialogy, s lidmi a věcmi a není to ani sen.

A pokud někdo z vás tuto situaci zažil, pak ví, co je to multidimenzionalita, protože tam sedíte na židli a zároveň se účastníte něčeho velmi reálného, co jste si vytvořili. A to je právě toto. Neodcházíte odtud. Rozšiřujete své vědomí a nacházíte se v sobě. A metaforou, jak to udělat, je přechod přes most. Tento most je křížem mezi známým a neznámým. Pro každou lidskou bytost je obtížné jít tam, kde nikdy předtím nebyla, a cítit naprosté pohodlí. Toto naprosté pohodlí přichází pouze s poznáním. A proto děláme to, co děláme, a říkáme tomu bezpečné místo. To je, když se vydáte přes most, abyste navštívili větší část svého já. Nic zlého se tam neděje. Není tam nic, co by vám mohlo ublížit nebo na vás vyskočit či vás jakkoli ovlivnit, protože jste to vy (vaše větší já na druhé straně závoje).

To, o co vás požádáme, je elementární krátká cesta do vaší vlastní duše. Cesta do vlastní duše není nic, co by vás někdo učil. Není to něco, co by bylo na seznamu nějakých věcí, které by vás obohatily. Je to něco nového. A s tím někdy přichází kritika, že to možná není vhodné. Ale je to vhodné, protože energie dneška vás žádá, abyste se dozvěděli více o své vlastní velkoleposti. Čím více budete vědět o tom, kým byste mohli být – stará duše, nová duše – tím víc ve vás klíčit semínko a ptát se, co děláte a čeho byste mohli být schopni.

Ale hlavním důvodem toho všeho je, abyste pochopili systém lásky, který vás sem umístil, jehož jste součástí a jehož součástí budete i nadále. Nikdo z vás nepřišel na tuto planetu, aby se stal obětí. A nyní to víte a možná to tak i cítíte. Máte také nástroje mistrovství, abyste to překonali. A pro zbytek života pochopili, že máte kontrolu nad tím, co se vám děje. Skutečně ano. Takový je systém.

Někteří říkají: „No, já tomu nevěřím, věci se dějí. Náhody se dějí. Nehody se stávají." Jak by se vám líbilo intuitivně vědět o nehodě a vyhnout se ji? To vy si vytváříte svou vlastní realitu. To je pole, které pracuje způsobem, kterému většina z vás nerozumí. Je to vaše promítání sebe sama takovým způsobem, že si skutečně osvětlujete vlastní cestu a výmoly vám pak nestojí v cestě.

Je tu most, přes který přejdete, pokud se rozhodnete jít se mnou. A ten most je pouze symbolem. Ve vaší mysli může být tak velký nebo tak malý, jak si přejete, nebo dlouhý či krátký. Ale uprostřed mostu je mlha, kterou musíte projít. Někteří dokonce viděli bránu, kterou musíte otevřít, ale to všechno je symbolika pro váš čistý záměr, abyste to udělali. Abyste vystoupili z něčeho, co je pohodlné a řekli si: „Přeji si dnes rozšířit svou realitu. Přeji si jít přes metaforický most skrze mlhu do své vlastní duše za malým dobrodružstvím, a to dobrodružství bude pokaždé jiné, když tam půjdu. Bude to dobrodružství učení, láskyplné dobrodružství nebo možná léčivé dobrodružství a vždycky je to dobré, ale ukáže mi to trochu víc o mně samém. To je to, co si přeji.“

Most se před vámi všemi rýsuje v jakékoli podobě. Je tam. Je tam mlha, tu můžete vidět, pokud si to vyberete. Pro někoho je to děsivé, protože za mlhu nevidíte a jste pohodlně usazeni v křesle, tak proč byste tam měli chodit. Je to stejný důvod, proč byste šli kamkoli, abyste si užili něco, co bylo dříve nedosažitelné, co je smysluplné, krásné a bezpečné.

A tak vás právě teď žádám, abyste se mě chytili za ruku a šli se mnou. (Začíná hudba.) Společně přejdeme tento most, projdeme mlhou a mnozí se zeptají: „Je to skutečné, nebo jen řízená meditace?“ A já vás vyzývám, abyste viděli, že je to skutečnost. Multidimenzionalita je stejně skutečná jako židle, na které sedíte, a nakonec pochopíte, že věci, které jsou možná neviditelné, jsou stejně skutečné jako věci, které můžete vidět a kterých se můžete dotýkat a pracovat s nimi. Zeptejte se kteréhokoli fyzika na realitu a on se pozastaví a zeptá se vás: „Jste připraveni na skutečný příběh? Je toho mnohem víc než to, co vidíte.“ A je to tak. A v této duchovní oblasti najdete také fyziku této reality.

Za tímto mostem nic nefunguje jako tam, kde sedíte, nic. Nahlédnutí do vaší duše je nahlédnutím do mechanismu, možná systémů, vaší velkoleposti, vašeho času na planetě nebo dokonce možná i předtím. Vaše duše, drazí, je věčná. Byla stvořena, chcete-li říci stvořena, ve stejné době, kdy byl stvořen Bůh, chcete-li říci stvořen. Vidíte, že pro vás, drazí, bylo stvořeno všechno. Ve vaší linearitě musí mít všechno svůj začátek a konec. Je jedno, o čem přemýšlíte, má to začátek a konec, ale Bůh ne. Bůh vždy byl a vždy bude. Bůh je v kruhu a vy také. Protože duše všech na této planetě a všude ve vesmíru jsou součástí Tvořivého zdroje, nejsou stvořeny odděleně, ale jsou jeho součástí. To znamená, že jste vždy byli a vždy budete.

To vysvětluje neuvěřitelnou lásku, kterou cítíte k Mistrům, kteří chodili po této planetě před vámi, a kteří vám řekli, co můžete dělat. Ukázali vám, co můžete dělat. Oni zde byli z tohoto důvodu, čistě z tohoto důvodu. Aby zasadili semínka, která vám ukazují, že jste velkolepější a úžasnější, než vám kdy bylo řečeno. A vy jste dnes zde s některými z těchto nástrojů a začínáte se učit, jak je používat.

Nyní se mnou procházíte skrze mlhu a vidíte, cokoli se rozhodnete vidět dál. Toto není zkouška, drazí. Tohle je vaše uvolnění, ztišení a otevřenost vůči tomu, co se může stát příště. Jste uvnitř svého vlastního božství, pokud je něco takového možné. Prožíváte svou vlastní posvátnost, něco, o čem vám nikdo neřekl, že to máte, v takové míře, o jaké vám nikdo neřekl. Jde to mnohem dál než jen k chození po planetě. I když se procházíte po planetě šťastni, tohle sahá dál. Začínáte vnímat svou vlastní věčnost v jistém smyslu a začíná vám být příjemně, velmi příjemně, možná se dokonce trochu usmíváte tomu, co je.

„Páni! Páni!“ Kdybyste se začali rozhlížet kolem sebe, zjistili byste, že ve vaší vlastní realitě je mnoho dveří. Ty dveře vůbec nejsou dveře, jen se říká, že jsou to otvory k věcem, které můžete poznat a naučit se. Všechny věci jsou právě teď často metaforické pro vaši linearitu, abyste je pochopili. To Duch dělá proto, aby vykreslil jednoduchý obraz složitých věcí, takže se nebudete bát a více porozumíte tomu, co vidíte a poznáváte. A nakonec to, co vidíte a víte, bude jednoduše prezentováno jako energie.

Právě teď jste zváni, abyste naslouchali a slyšeli, pokud chcete, věcem, které vám nikdy nebylo dovoleno slyšet. Drazí, když se nacházíte na této straně závoje, stále hraje jedna nepřetržitá píseň. Zpíváme vaše jméno ve světle, když tu nejste. Když tu nejste ve 3D a na tomto místě, v této duši, ve které jste, na svém vlastním nádherném místě, je vám dovoleno některé věci slyšet, jen když tu nejste. A toto slyšení spočívá v tom, že nasloucháte posvátnosti sebe sama a oslavě, kterou pro vás máme.

Vše, co je zde, je oslavou vás. A když nejste zde na této planetě, drazí, mezi inkarnacemi, drazí, je tu jen radost, protože jste s Bohem. Když nejste na této planetě, nežijete zde a jste na druhé straně mezi inkarnacemi, je tu jen krása. Žádné sváry. A právě tam se teď nacházíte. Dokážete si představit, že upustíte od všech strachů a všech věcí, které vás trápí a které vás souží a které máte tak často ve své hlavě, které by se mohly stát na této planetě, nebo starostí, které máte? Jsou pryč. Přešli jste přes most a dali jste si záměr. Jsou pryč. A tady jste čistí, krásní a nevypadáte tak, jak vypadáte teď.

Provedu vás dveřmi, portálem. Na dveřích je jméno, které nemůžete přečíst. Je to vaše jméno ve světle. Identifikuje pouze dveře, ne nutně vás, protože všechny věci jsou zde vaše, všechny věci. Toto je metafora pro váš vstup do výuky. Jde o víc než o výukové sezení, jde o odhalení. Vstoupíte do těchto dveří a před vámi je divadlo ve tvaru kruhu. Kruhové divadlo je běžné. Struktura, způsob, jakým je prezentováno, je běžný. Kolem něj je publikum, ale vy musíte sestoupit do hlediště a na kulaté jeviště, protože jeviště je nízké a publikum je nad ním. A něco se stane.

Pokaždé, když to děláme, probíhá výuka a v publiku jsou, řekněme, překvapení. Takže vás vyzýváme, abyste sami i kolektivně sestoupili dolů do hlediště, kde nevidíte nikoho z těch, kdo tam jsou. Jdete na pódium a uvidíte židli, jednu židli. Zajímavé je, že ti, kteří jsou lineární, řeknou: „No když je to kruhové divadlo, když sedím na židli, tak jsem otočen jen k jedné části publika.“ A já vám řeknu, že stojíte čelem ke všem divákům. Pamatujte si, že jde o vícerozměrné představení. Křeslo je obráceno do všech směrů najednou. Můžete tam jít se mnou? To je jen jedna z metafor, které si musíte osvojit a které se liší od 3D. Když sedíte na židli, jste otočeni všemi směry a sedíte na židli.

Samotná židle a to, že na ní sedíte, jsou metafory. Znamená to, že se cítíte pohodlně a chystáte se přijímat. Jako byste seděli v křesle a sledovali něco zábavného třeba místo toho, abyste stáli a očekávali, že pak něco předvedete. Sedíte v křesle. O tom, co se stane dál, vám povím a pokusím se vám to popsat. Začne se ozývat potlesk. A když se v hledišti začne rozsvěcovat, vidíte, že na židlích sedí několik set, možná i více jedinců na židlích.

Nyní vám něco prozradím. Tento konkrétní Kruh dvanácti představený dnes naživo na tomto místě je odhalením pouze těch, kteří jsou v této místnosti. A jsou ti, kteří toto budou poslouchat (číst), ale naslouchají prožitku těch, kteří jsou v této místnosti.

To je určeno vám. Je to jiné. Je to jiné, protože toto je zde prezentováno osobně pro vás, abyste to slyšeli a prožili a pochopili a poznali.

A tady jste ve své duši obrazně řečeno na jevišti a začíná se ozývat potlesk. A ten se stupňuje a vy si uvědomíte, že všichni diváci nějakým způsobem vědí, kdo jste, a tleskají vám. Oslavují vás. A není to mírný potlesk. Je to skoro jako závěrečný potlesk na konci představení. Je to divoké. V jejich myslích, v jejich srdcích jste celebrita, ať už je to kdokoli. A potlesk pokračuje, dokud se konečně neposadíte. Začal, když jste vstoupili, a pokračoval, dokud jste neseděli na židli. Jak se při tom cítíte? Ani nevíte, kdo jsou, a oni vám tleskají.

A to je jen začátek něčeho, co chci, abyste skutečně pocítili a pochopili. Kdo jsou tito lidé v publiku? Jakmile potlesk utichne, rozsvítí se světla a vy začnete vidět a na určité úrovni poznávat, kdo to je. A začne se vám tajit dech, protože to je něco, co jste nikdy, nikdy nečekali. Každý z nich jste vy v minulém životě. Muži, ženy, děti, jak by to mohly být děti? To vám napoví, že to jsou děti, které zemřely brzy. Vy, kteří jste přišli a odešli brzy v daném životě, abyste možná dali svým rodičům lekci, a vy jste byli její součástí a souhlasili jste s ní a vybrali jste si ji, než jste se sem dostali.

Každý z nich se na vás dívá a kolektivně existuje vědomí a poselství, které vám předávají, a to je toto: Prošli jste všemi těmito životy ve velmi starých energiích, drazí, ve velmi starých energiích. Někteří z vás zemřeli brzy. Někteří z vás žili jen do svých čtyřiceti let, a to bylo tehdy všechno. V tomto publiku je spousta mladých lidí a vy si začínáte uvědomovat, čím jste prošli. Začínáte si uvědomovat jeden po druhém své vlastní životy a přichází poselství, které je hluboké.

Důvod, proč jste oslavováni a proč vám tleskají, je ten, že jste to dokázali. V tomto životě jste šli do doby, kdy mohla nastat další světová válka, a přesto jste šli. Mohl to být konec. Mohli jste strašlivě zemřít při jaderném holocaustu, ale nezemřeli. Místo toho jste přišli s plným vědomím, že to může dopadnout tak i tak. A nyní sedíte skutečně v novém věku, ve věku, kdy je možný vzestup pro vědomí planety. Kdy se začíná zvedat a uvědomovat si samo sebe a věci, které si nikdy předtím neuvědomovalo, kde už nebude žádná válka, kde bude existovat určitý soucit a láska, a to pak bude v průběhu dalších životů gradovat do vyšších sfér, ale začalo to tady.

A všechny vaše životy na této planetě vyvrcholily a dosáhly cíle právě teď s vámi zde v křesle. A řeknu vám, že všechny tyto vaše životy se usmívají od ucha k uchu. Dokázali jsme to. Zvládli jsme to,“ říkají. „Stálo to za to,“ říkají. A další věc, která se stane, vás tam udrží celé měsíce, pokud si to budete přát. Jeden po druhém začnou přicházet na scénu a vy je poznáváte a probíráte, co se stalo a co tam bylo. A vzpomínáte a vzpomínáte a vzpomínáte a jsou tu slzy při vzpomínkách na sebe a na to, čím jste prošli a jaké jste měli radosti a děti, které jste měli.

A pak si půjdou sednout a přijde další a další a další. Kolik myslíte, že jste prožili životů? Stovky, staré duše. Ti v této místnosti, kteří se nezúčastnili tolika životů, jich ještě mnoho budou mít. Nezmenšuje se to a počet životů, které jste prožili, není důležitý. Důležité je, abyste si právě teď uvědomili svou velkolepost, to, že jste tady, svou rodovou linii, kterou na planetě máte. Zasloužili jste si to. Tohle je vaše. Toto je váš čas. A vy jste na tomto jevišti se vší tou ezoterickou energií vás a vašich minulých životů, užíváte si ji, uvědomujete si ji a sdílíte ji. A uvědomujete si, že jste to vy sami se sebou. Právě teď tu nejsou žádní andělé ani průvodci, drazí. Jste to jen vy s vámi, kdo sedí na tom nejzvláštnějším posvátném místě uprostřed své duše, kde je všechno možné.

Chci, abyste se této myšlenky drželi, protože právě takové věci nyní děláme a dáváme vám je. A během tohoto procesu možná pochopíte svou důležitost. A v tomto procesu možná začnete chápat i to, že se můžete vyléčit ze všeho, co je nevhodné, včetně strachu, odsuzování, odpuštění. Všechny tyto věci se právě teď rozplývají, když přemýšlíte o své minulosti a o tom, čím jste si prošli, ale o tom, jak velkolepí jste dnes a co můžete od nynějška dělat, co je tak odlišné od všeho, co jste dělali doposud.

Drazí, zveme vás, abyste zůstali. I když toto setkání skončí, je tu vaše část mimo čas, která může zůstat na tomto konkrétním místě, chcete-li to tak nazvat, tak dlouho, jak budete chtít, nebo se sem můžete vracet ve svých snech, jak budete chtít, a cítit vděčnost, kterou k vám Bůh cítí, že jste došli tak daleko a udělali takové věci a vyšli se světlem. Na této planetě je světlo, drazí. Řekli jsme vám, že se ukáže. Uvidíte.

Já jsem Kryon a miluji lidstvo. Zůstaňte.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – 2023 - A Journey of Illumination – MP3 -  min. 29:03

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách  vč. informací o možnostech pořízení naleznete v  e-shopu Kryonových knih  ZDE a na našem webu  ZDE.