Cesta osvícení - Splynutí

31.01.2022 18:27

Splynutí

Tento živý Kryonův channeling byl přijat Leem Carrollem

 V Georgii na ostrovech St. Simons, v rámci cyklu „Nové majáky Země“, 31. ledna  2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Mohli byste si povšimnout něčeho, o čem jsme mluvili – můj partner o tom hovořil, ale jsou zde tací, kteří to potřebují slyšet. Můj partner se nepřipravuje na channelování, ale mnozí ano. Jsou zde jiní, kteří se musí připravit, chvíli se připravovat, aby se přesunuli z jedné energie do druhé a přijmout to, co dostávají.

To bylo po mnoho let velmi obvyklé pro ty, kteří channelovali. I šamani toto občas dělali před obřady, aby se zbavili toho, co považovali za světský přístup a dosáhli toho, o čem říkají, že je posvátné vystupování, což dává smysl. Můžete si povšimnout, že můj partner toto nedělá.

Bylo to před několika lety, když jsem mu něco pověděl a on to zvážil a poté se s tím ztotožnil – a chci, abyste to také slyšeli. Souvisí to s posunem a energií. Souvisí to s vámi. Řekl jsem mu: „Je na čase, aby ses dostal na vyšší úroveň.“ Byl zklamaný, jelikož si myslel, že je na nejvyšší úrovni. Toto je velmi lidské, nerozumět tomu, že na nejvyšší úrovni by zmizel, vzestoupil by, zmizel by. To je ta nejvyšší úroveň. Když ani mistrovství nestačí, jdete na místo v čase, kde přestanete být člověkem a vrátíte se do své duše. To je ta další úroveň, to je nejvyšší úroveň.

Zeptal se, o čem jsem mluvil a já jsem mu odpověděl, že si hraje na církev a on se zeptal, co to znamená. Řekl: „Říkáš, že si hraji na církev, ale s církví nemám nic společného,“ a já jsem mu odpověděl: Přijdeš a channeluješ a poté sejdeš z pódia a jsi zase Lee. Poté zase opět přijdeš, channeluješ a opět sejdeš z pódia a jsi zase Lee. Je čas na splynutí mistrovství tak, že Kryonova energie bude s tebou neustále. Podobně jako když otevíráš vodní kohoutek a jednoduše ho necháš otevřený. A je to tam a zdroj prochází tím, co je v tobě. V tomto okamžiku pověděl něco vtipného, což je velmi běžného od mého partnera – zeptal se mě: „Bude to bolet?“ (Kryon se směje.) Pověděl jsem mu: Budeš žít déle, pokud to uděláš. Budeš zdravější, pokud to uděláš. Všechny buňky ve tvém těle na to čekají. A on to udělal.

Trvalo to nějakou dobu, než pochopil, co toto splynutí znamená, ale změnil se a stal se v té chvíli jiným člověkem. Můj partner prošel několika fázemi změny, stejně jako vy. Nikdy dřív to nedělal, stejně jako vy jste to nikdy nedělali. A v tom je příklad toho, co vám dnes říkáme. Přijdete na setkání jako je toto, abyste odpovídali na energii, cítili lásku Ducha tryskající z vás a vnímali jste informace, které vás hřejí v srdci a poté odejdete bez toho. Dokud nepřijdete na další setkání, kde děláte stejnou věc a stane se to něčím, co sytí vaši duši. A jsou zde i tací, které bych nazval závislými na informacích o New Age, kteří jednoduše chtějí nové informace a zdá se, že to živí jejich intelektuální část. Ale u toho se to zastaví a nikdy poté nepřijímají lásku, která s tím přichází, nebo to poselství, které s tím přichází. A to poselství je: Přijměte tuto informaci a změňte své srdce.

To je celý důvod tohoto, toho všeho, veškeré radosti, zábavy, smíchu, instrukcí, soucitu, lásky, které vám předkládám – vše, co vám představuji, je celé balení… výzvy, kdo jste a spojení, které je možné. Vrcholný prožitek je to, co někteří z vás mají při této zkušenosti a je to pro vás důležité, být tady. Je to pro vás důležité být v přítomnosti channelingu, channelerů, těch, kteří jsou s rodinou Kryona a vy přijdete a máte tento vrcholový zážitek (jako když vystoupáte na vrchol hory) a když odejdete, tak to zmizí. To je lidská přirozenost. Není to žádné napomenutí, je to lidská povaha. Musíte se to odnaučit a pochopit, že energie, kterou tu cítíte… Jste připraveni? Chci, abyste si to vzali domů s sebou. Energie, kterou tu cítíte, procházející vámi, může být trvalá. Odneste si ji domů. Všechny informace, které byly prezentovány, jdou do vaší psychiky a nemusíte si pamatovat veškerá fakta, údaje a ani koncepty nebo jména, ale vše jde dovnitř a nemůžete to vrátit zpět. Slyšeli jste to, reagovali jste na to a je to trvalé, pokud si to tak přejete. Odnášíte si, co jste se od toho naučili nebo pocity, které jste měli, když jste se to naučili. Nemusíte to nikomu opakovat, nemusíte to opakovat sobě, nemusíte běžet domů a zapsat si to. Na určité úrovni je to uvnitř a vy si to uvědomujete. Toto je zkušenost, která do vás vstoupí a zůstane.

Pozvánka v tomto posunu, v této nové době, je taková, abyste si toto vzali a metaforicky si to vložili do srdce takovým způsobem, že se to může vylít kdykoliv a kdekoliv stejným způsobem, jako jste to dnes obdrželi. Ale nechte to vylít pomocí zážitku. Dostanete se do situace, která ubližuje vašemu srdci, nebo hůře, která je konfrontační nebo do situace, která je nepříjemná, či vás rozzlobí nebo je děsivá. A v těchto chvílích můžete jít do těchto míst, nebo můžete jít do tohoto místa. Pokud půjdete do tohoto místa v těchto situacích a dovolíte tomu, aby se to vylilo, tak v té chvíli zareagujete jinak, než se očekává. Vaší reakcí je laskavost nebo soucit, pochopení, či ticho. Když se očekává, že budete reagovat, tak nereagujete. Namísto toho pozorujete a přemýšlíte, co byste mohli udělat, což je nejlaskavější věc v tomto čase. A někdy, drazí, je to nic – ticho, žádná reakce. Takže namísto odpovědi, reakce, obrany nebo jakékoliv jiné věci je to občas nic.

Někteří říkají, zda vůbec existuje někdo, kdo by se nebránil – a já vám povím, že Mistr se nebrání. Mistr bude často potichu, i když kolem něj budou tací, kteří budou tvrdit, že je to známka slabosti. Já vám povím, čeho je to známka, je to známka mistrovství a v jejich myslích ta slabost, kterou oni vidí, je podmíněná reakce staré energie. Neudělali jste to, co oni čekali ve staré energii, co by udělali jako lidská bytost ve staré energii. Místo toho uděláte to, o čem víte, že je vhodné pro daný čas a je posvátné v tomto čase bez ohledu na to, co si myslí. Bez ohledu na to, co udělají následně. Toto je nový člověk. Pochopení, přijetí, nesení těchto věcí a žití s nimi každý den.

Říkal jsem svému partnerovi, že si hraje na církev a toto je, co to je. Vystrojíte se, jdete do nějaké budovy a poslechnete si channeling v dané situaci a pak odejdete, až do příště – nechápete, že si to máte vzít s sebou… a on se cítil provinilý ze stejného důvodu. Zapínal mě a vypínal mě ve svém životě jako kanál na pódiu mnohokrát. Dokud jsem mu neřekl, že už to tak nemůže dělat, že je čas pro to, abych s ním byl po celou dobu. Budou zde situace, kdy skrze něj budu promlouvat a nebude si vědom, že channeluje a toto se děje neustále. Může se to stát zítra. Toto je to, co si nese, drazí. Je to navíc k tomu, co si myslíte, že vidíte. Je to, co se občas objevuje, když pro to není nutně připraven, ale je si toho vědom. A pomalu se mění v tuto osobu, kterou nyní vidíte, a to se i příští rok změní a ten další a další, protože tyto věci poté gradují. Dovolte, abych vám o vás něco řekl.

Existuje systém, kdy světlo narůstá. Toto je metafora ze včerejšího dne. A světlo ve vás samo od sebe narůstá, protože ho používáte, toto není 3D myšlenka. Ve 3D cokoliv, co do sebe vložíte, je obvykle následně spotřebováno a musíte tuto věc opět vložit dovnitř znovu a znovu. Nebo v případě lampy, do které musíte doplňovat petrolej, který vyhoří a poté ho musíte opět doplnit. Tato konkrétní myšlenka je lidské tří dimenzionální paradigma, ale já vám teď říkám, že světlo, které si dnes nesete a věci, které se učíte každý den, porostou a porostou samy od sebe. Zralost a věci, které se učíte na vaší cestě mohou přicházet skrze vaší intuici a nikdy už nepřijdete na setkání jako je toto znovu stejní. Začnete chápat, že věci ve vás se mění, mohli byste říct: „Nevím, co je dál, nebo jak to funguje, ale zdá se, že jsem ve stavu postupně zvyšujícího se vědomí a mění se i to, jak se cítím ohledně toho, s kým jsem.“ Toto jste vy, protože toto je nový maják. Nový maják, který vytváří více světla, než bylo k dispozici. Slyšíte to to? Kde 2 plus 2 je 5 a potom je to 6 a poté 7. Světlo, které se samo vytváří díky tomu, že jste vnímaví, drazí. Tady vstupují do hry ti, kteří jsou s vámi. Řekli jsme vám v předchozím channelingu v této místnosti, že přicházíte s doprovodem a že když toho začnete využívat, pak od něj získáte energii, začnete říkat ano a budete žádat o radyzačne to ve vašem životě fungovat. To protože oni vás vyživují větším světlem. Toto je doprovod, o který jste si říkali, který vám společně s vámi pomalu začíná dávat více než jste si mysleli, že tam je.

Začínáte chápat, že jste více než součet částí. To znamená, že máte více světla, více vědomí, věci ve vašem životě se budou dít tak, že jste ani nevěděli, že je tak můžete vytvořit. A to, protože se učíte je vytvářet. Někteří z vás dostávají věci, o které si ani vědomě neříkali, ale na určité úrovni jste o ně požádali. Jakmile řeknete ano na jednu věc, drazí, průvodci a andělé vám dají tolik, kolik jen dokážete unést. Slyšeli jste to? Jakmile řeknete Duchu ano, což znamená říct: Mám zájem,“ průvodci vám nalijí tolik, kolik dokážete přijmout. Někteří říkají, že dostávají víc, než o kolik požádali. Ne, není to tak. Naučte se s tím smířit. Ne, není to tak. Někteří si začínají uvědomovat – ti, kteří jsou tu nově – proč sem přišli...

Dokážete si představit myšlenky mého partnera o tom, co se dělo, když se posadil na tuto židli, když mu bylo přes 40 let? Když měl dobře rozjetou kariéru v době, kdy někteří plánují, že během následujících 20 let odejdou do důchodu. A jeho život začal znovu. Doopravdy řekl: „Duchu, jsem příliš starý na to, abych něco začínal.“ A já jsem mu řekl: „Máš mnoho let a dám ti tím víc, čím déle to budeš dělat.“ Nyní to všechno chápe. Chápe, že úroveň energie je nám dána taková, jaká je zapotřebí. Taková, jaká je zapotřebí. Chápe vše, co jsem mu řekl před mnoha lety – a trvalo mu to hodně času, než pochopil že nikdy nejste příliš staří na začátek. A poté, když jsem mu řekl, co udělá příště, až znovu dorazí na planetu, tak v tu chvíli pochopil a uvědomil si, že všechno, co udělá do svého posledního dechu, je zároveň přípravou na to, co přijde příště.

A to je další koncept, nad kterým nechcete uvažovat, protože si o sobě myslíte, o své osobní představě toho, že budete stejní jako v tomto životě. Protože další život je před vámi ukryt. Koncept odchodu a příchodu, kdy se opět stanete mladými a všechny ty věci, na které se těšíte, jsou před vámi úplně skryté.

Toto je způsob, jak by to mělo fungovat, jste tu sami za sebe v tomto životě bez znalosti, co se stalo naposledy nebo příště, bez vědomosti vlastního významu. Je na čase, abyste učinili rozhodnutí. V tomto životě. Je možné, že toto světlo, které nosíte, posiluje vaši biologii až do bodu, kde budete díky tomu žít déle? A odpověď je ano. A je to právě z tohoto důvodu. O těchto věcech jsem mluvil v minulosti jen krátce. Je ve vašich buňkách vědomí? Odpověď je ano. Má to jméno a již jste ho volně použili a nazývá se to Innate (vrozená inteligence vašeho těla). Vaše buňky představují inteligentní tělo, je to atribut, na kterém stojí homeopatie. Je zde mnoho věcí, které promlouvají k Innate nebo k inteligentnímu tělu, drazí a jedno z nich je vaše vědomí. Když říkáte nahlas afirmace, tak oslovujete své inteligentní tělo, svou buněčnou strukturu i své podvědomí.

Psycholog by možná řekl, že všechny tyto věci nejsou přímo oslovitelné, že tam musí být jiné věci, které děláte, které pomáhají je oslovit. A byla by to pravda. Takže vám říkám, že vaše buňky jsou inteligentní mnohem víc, než si myslíte. Již jsem to řekl a řeknu to znovu. Lidská bytost ve starší energii má tendenci žít ve vlastní hlavě, tam kde je vše, tam kde vše slyšíte, chutnáte, vidíte, všechna centra potěšení, vše tam je. A má tendenci shlížet na zbytek těla a říkat: „Doufám, že to funguje. Že to zvládá.“ Lidé si myslí, že jsou pouze ve svém mozku. Velmi, velmi obvyklé. A toto je potom velmi posíleno každou zdravotní komerční reklamou, které můžete vidět v televizi. Nejste odpovědní, není to vaše chyba, říkají, takže pak musíte brát léky, aby vaše tělo mohlo fungovat. Takže vaše vlastní společnost posiluje toto paradigma staré energie.

Pravda je taková, že je to prožitek celého vašeho těla až po konečky prstů na noze. Všechny buňky vědí, kdo jste. Každá vaše buňka čeká na šéfa, aby k ní začal promlouvat. Předali jsme vám tuto zprávu již tolikrát, ale tentokrát je lehce odlišná. Toto vaše inteligentní tělo ví o vašem vědomí, pokud si s ním chcete povídat, hodně to pomůže. Pokud si přejete vzít světlo, které máte a následně ho rozšířit kolem sebe a do svého těla, poděkovat každému orgánu, každé končetině, skutečně oslovit své tělo a poděkovat mu za to, že s vámi pracuje. Poděkovat svým buňkám za všechno, budete společně žít dlouhou dobu. Stane se to, že tento vzkaz a afirmace jdou do systému zdraví ve vás. A začne se objevovat rovnováha. Nejen rovnováha, ale začnou se objevovat i intuitivní nápady, co změnit v životě, aby vám to pomohlo. Může to být změna stravovacích návyků, možná přestěhování se na jiné místo.

Všechny tyto věcí pocházejí z vaší buněčné struktury, která promlouvá k vaší innate, k vaší intuici a jde to přímo do vaší mysli a dostanete nápad. Takto k vám promlouvá buněčná struktura a řeknu vám to znovu: pracovníci světla budou žít déle, pokud přijmou toto splynutí. Pokud pochopí, co to je a přijmou Boha jako svého partnera. Ne jako božstvo, které chodí po obloze a později je odměňuje nebo trestá, ale jako partnera v životě do takové míry, že se nemohou oddělit od tohoto úžasného, překrásného pocitu Boha, Ducha, Tvořivého Zdroje.

Ó, kéž byste se mohli vidět, jak vás vidíme my. Vzalo by vám to dech. Známe vás už věčnost. Duše, byla jsi stvořena v lásce. Duše, byla jsi stvořena, abys byla částí polévky, která je tvým stvořením, naplněná láskou, soucitem. My všichni máme ruce v gestu, které říká: „prosím, v tuto chvíli se podívej na to, co tu doopravdy je. Jak staří můžete být, jak moudří můžete být… čím vším jste prošli nejen zde, ale v mnoha vesmírech, které předcházely tomuto, a jak dlouho budete existovat po tomto. Jste věční v obou směrech (času) a v tomto všem můžete vidět svou velkolepost a ztratit dech nad svou nádherou, kterou my vidíme. A to může ovlivnit to, co si myslíte o tom, kdo jste a co se stane dále ve vašem životě. Co můžete udělat, o čemž jste si mysleli, že nemůžete, a to je tak velké.

Světlo je velmi mocné v těchto temných časech. Temnota od vás uteče kamkoliv se časem vydáte, a to se nazývá mistrovství. Mistrovství neznamená jen kráčet po vodě a přitahování zástupů. Je to den za dnem, kdy je Bůh vaším partnerem – je to láska, která neodchází, radost, která neodchází a pomoc, když ji potřebujete a déle trvající život. Takto vás vidíme a naším poselstvím je prosba, abyste sami sebe spatřili stejným způsobem. A když to uděláte, pak skutečně pochopíte, o čem je toto poselství.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – 2023 - A Journey of Illumination - MP3 -  min. 22:49

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jiří K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách  vč. informací o možnostech pořízení naleznete v  e-shopu Kryonových knih  ZDE a na našem webu  ZDE.