Channeling lásky

12.10.2022 22:21

Channeling lásky


Kryonův channeling přijal Lee Carroll v rámci Kruhu dvanácti/Léčivé středy, 12. 10. 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Rád bych, abyste pokračovali v pocitu, který vám byl právě představen. Ti, kdo sledují Kryonovu práci, vědí, že channelingy, které vám poskytuji, jsou vždy nabízeny s láskou. Nedáváme vám rady a pak vám neříkáme, že máte něco udělat. Milujeme vás natolik, že vás někdy prosíme, abyste to udělali, ale neexistuje žádné "musíš", ale rada, kterou bych vám dnes dal, je možná jiná než ta, kterou vám dávám už mnoho týdnů. Má hodně společného s meditací, kterou jste právě slyšeli.

Budu tomu říkat - channeling lásky, kde jen sedím a miluji vás, kde si povídáme, vy a já. Proč jste sem přišli? Co se děje? Kdybyste se mnou mohli mluvit, rád bych to slyšel. A až skončíte, dám vám několik rad.

Kdybych vám mohl dát seznam věcí, které by vám teď pomohly, řekl bych, že první z nich je zahodit všechno, co znáte, všechno, co si myslíte, že o sobě víte, všechno, co jste se naučili, a pochopit, že můžete setřít břidlicovou tabulku. A těm, kteří jsou duchovně zaměření, řeknu, že jste se naučili spoustu věcí od mnoha lidí. A tyto věci, které jsou vám často předkládány, jsou tím nejlepším, co tito lidé měli, co tito vůdci měli pro starší energii, kde pravda, láska, soucit a laskavost nevládly takovou energií, jak tomu začíná být nyní. To je jedna z rad. Mnozí tomu říkají restart, což je současný odborný termín.

Za druhé: Připravte se na to, že se obnovíte, osvěžíte a začnete na sobě duchovně pracovat úplně jinak než kdykoli předtím. Abyste to dokázali, najdou se mnozí, kteří vám dají tuto radu. A já vám ji dám jako číslo tři. Přestaňte dělat všechno, co děláte, a uvolněte se. Uvolnění bude klíčem k tolika intuitivním zábleskům, které budete mít.

Znovu vám řeknu něco, co jsem vám už řekl. Že některé z největších vynálezů na této planetě od velmi slavných vynálezců, jejichž jména znáte, přišly v době, kdy o tom ti vynálezci nepřemýšleli. Tedy že si ve své dílně lámali hlavu nad nějakou otázkou, problémem, jak na to, jaké je řešení, a pak šli domů. A pak si četli knihu nebo byli u večeře a přišlo řešení. Co bylo potřeba udělat? Bylo potřeba, aby se uvolnili a byli na chvíli sami, mimo tu hádanku, vzdáleni od všeho téměř v každodenním obnovovacím cyklu. Najíst se, vyspat se a probudit se s odpovědí, kterou předtím neměli. Takto funguje celé vědomí.

Existuje důvod, proč musíte spát, drazí. Z biologického hlediska je tady jeden důvod, z metafyzického je tady důvod jiný. Psychologové budou diskutovat o tom, co a proč se děje, když spíte. Z metafyzického hlediska to souvisí s mnoha věcmi, se kterými psycholog nemusí souhlasit. Jde o to, kdo jste, co jste prožili v minulých životech, co prožíváte nyní, o podvědomé programy a vzorce. Ty všechny vyplouvají na povrch. Někteří si pomyslí: „No, pokud je to tak, spánek často není řešením.“ Máte pravdu. Vstupte do meditace. A právě proto meditující dělá to, co dělá, místo aby spoléhal na spánek jako na osvěžující prostředek.

A co je to meditace? Když se zeptáte těch, kteří ji učí nebo ji často provádějí, a je jich mnoho: „Je to čas odpočinku. Je to čas, kdy vás napadají věci, které by vás během dne nenapadly, když jste v práci nebo v domácnosti nebo děláte věci, které musíte dělat, abyste prostě přežil.“ Slyšeli jste někdy někoho říct: „No, uklízel jsem dům a napadly mě všechny ty věci, osnovy mého dalšího učení, (smích Kryon) a já jsem jen myl okna.“ To je pravda. A vy byste řekli: „Jak to tedy funguje?“ A vy byste řekli: „No, jak to funguje?“ Funguje to stejně.

Takže číslo tři, tedy odpočívat, může být cokoli. Ale řeknu vám, co se stane, když se uvolníte, ať už tomu říkáte meditace, nebo se rozhodnete sedět, ponořit se do svého srdce, když je kolem vás ticho. Venku je to úžasné v případě, že to je možné a nejsou tam žádné zvuky, které by vás rozptylovaly. Pokud ne, uvnitř je to v pořádku. Neexistuje žádné pravidlo, jak relaxovat, kromě toho, že si najdete to nejlepší místo a čas pro sebe, abyste nebyli rozptylováni a mohli se vydat na toto super místo, pokud ho chcete nazvat.

Když se říká, že se ponoříte do svého srdce, znamená to, že v sobě naleznete energii, která je láskyplná, klidná a bezpečná. Kvůli tomu jsem vytvořil Kruh dvanácti. Někteří z vás to poznávají. Kolik z vás si to uvědomilo, když jste přešli přes most, jak to děláváme. Uvolňujete se. V Kruhu dvanácti je také učení. Jsou tu ti, se kterými se setkáváte. Jsou tam stoly a židle a divadlo a všechny ty věci, které jsme vám představili.

Ale právě teď vám říkám, že tyto věci, které vám dávám, jsou rozhodující a snadné, opravdu. Nejde o to znovu se naučit nějaký protokol. Není to o tom, že byste museli začínat znovu a museli pak procházet nějakými věcmi, které jsou obtížné, nebo se je učit nazpaměť. Je to právě naopak. Zkuste vymazat ty věci, které by vás iritovaly nebo o kterých si myslíte, že je musíte dělat, a uvědomte si, že nic z toho není důležité, opravdu ne, ne. A pochopte, že ve vašem životě probíhá reset, pokud si to přejete. Kolik z vás to intuitivně pocítilo? V těchto letech se s vámi děje něco, co jste nečekali, co byste vlastně mohli definovat jako reset, posun (změnu) paradigmatu, nové já.

Stará duše, proto jsi přišla. Stará duše, pokud to cítíš, tak přesně o tom mluvím. Je tolik lidí, kteří začínají tyto věci pociťovat a dělají si s nimi starosti. To je velmi lidské. Pravou odpovědí na to, abyste vytušili, co je pro vás dál, je, abyste se uvolnili v náručí Ducha a nic neplánovali. Nic neplánujte. Uvolněte se a vězte, že jste součástí velkého plánu lásky. Uvolněte se s představou, že se vám věci ukážou tak, jak mají: rychle, pomalu, na tom nezáleží.

Všechny tyto věci vám říkám proto, abyste pochopili, že uvolnění je klíčem k tomu, abyste věděli, jaký je další krok. Co když při relaxaci najdete řešení vynálezu a tím vynálezem jste vy? (Kryonův smích) Přejít na další úroveň nebo za ni, jak jsme si řekli dříve, a jaký to může být pocit… nebo to může být i relaxace, která říká: „Ještě ne, takže prostě relaxujte, dokud se tam nedostaneme, dokud nenadejde správný čas, a nebojte se a nedělejte si starosti. A v průběhu toho prociťujte tuto lásku jako léčivou lásku, aby nic nepřerušilo další krok.“ A to je vše.

Dávám vám tento channeling lásky. Je to jednoduché, že? Opravdu je to tak. Myslím, že znovuobjevit sebe sama je stejně snadné, jako se ponořit do svého srdce a říci: Všechno, co jsem se naučil, jsem nyní připraven odložit a místo toho vidět větší lásku a krásu, kterou jsem ještě nezažil. Nevím, co to je, ale nevadí mi, že nevím, co to je. A prostě se posaďte a vnímejte Boží lásku. Dokážete to? Je to tak krásné, že?

A tak to je.

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com –  The Love Channel  - MP3 -  min. 14:53

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem vesmíru, galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.