Chybějící kousek

15.06.2022 19:53

Chybějící kousek 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 15. června 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Celý tento měsíc zkoumáme velmi rozsáhlé téma – spojení láskou.  Toto spojení, drazí, je tak hluboké a zásadní a probíhá tolika způsoby. Říkali jsme vám, že energie, kterou nazýváte láska, je mnohem rozsáhlejší, než jak ji chápete. Tolik z vás to může vidět, chápat to, dokud však nezažijete lásku, lásku od Ducha, lásku od vašich průvodců, jak jsme o tom mluvili, dokud ji skutečně nezažijete, je velmi těžké o ní mluvit. Je tolik věcí, které vám mohu předat, které hovoří o kráse, jež je téměř na dosah ruky. Minulý týden jsme vám řekli, že láska existuje ze své podstaty, je ve vás „zabudována“ a pochází nebo proudí z druhé strany závoje. Když přijdete na tuto planetu, obraz Stvořitele, jímž jste, je láska. A pak se začne projevovat lidskost podle toho, co vám bylo řečeno, podle toho, co vám rodiče ukazovali, podle míry lásky a péče, jíž vám dávali, všechno to, co je součástí procesu dospívání, což někdy ubírá podstatu její vznešenosti. Mnoho lidí se lásce znovu učí určitými způsoby. Tento program je k tomu navržen pro vás na bezpečném místě, na kterém můžete pobýt a učit se, co skutečně znamená láska od Ducha. Když se ponoříte do svého srdce, co je to, co tam je, co je možná větší, než vám kdokoli říkal? Nebo je to možná prožitek, který naplní tu část vašeho těla, která to potřebuje a tolik po tom touží, aby řekla: Chci to všechno, chci to všechno?

Před pěti týdny nebo tak nějak jsem vám předal channeling na onom nádherném místě Gaii, nazvaném Monument Valley. Je to místo nádherné na pohled a klidné na spočinutí. Místo, kde se i vítr zastaví. Během dne nebo někdy i v noci tam nic neuslyšíte. Ticho, které je tak přesvědčivé, že vás vtáhne do majestátu Země. Je to vzácná země, posvátná země, je to část země Navajo, navažského národa. Je to místo, kam se často vracíme. Teď předávám tento channeling na tomto nedotčeném místě a chci to s vámi sdílet a zopakovat si to s vámi. 

I když bude tento channeling běžně k dispozici pro všechny, na místě, které je pro všechny zdarma, na sociálních sítích, na webové stránce, na YouTube, možná i na jiných místech, rád bych, abyste si poslechli to, co jsem říkal a abyste se zamysleli nad dobou, v níž žijete, o posunu, který začíná. Víte, existuje jiná láska, je tu velký chybějící kousek, jenž tak málo (lidí) skutečně našlo.

A teď, kdo posloucháte, drazí, existuje výraz „preaching to the choir“ (přesvědčovat lidi, kteří už s vaším názorem souhlasí, přesvědčovat přesvědčené). Možná vám budu říkat něco, co už víte, ale nejste jediní, kdo našli tento channeling. Bude i pro ty, kteří si jej mohou poslechnout zdarma.

Chybějící kousek

Když se podíváte na doktríny na této planetě, na některé duchovní systémy planety, chybí kousek. A tento chybějící kousek je tak zřejmý, a přesto jste jej ve vaší moderní době odsunuli stranou. Onehdy jsem mluvil o zážitcích mého partnera, které měl na cestách. Jeden z těch největších, který mu uvízl v paměti, byl ten, jak se šaman natáhl dolů, nabral hrst zeminy, přidržel si ji u rtů a usmál se. Když se ho můj partner zeptal, proč to udělal, odpověděl: „Právě jsem se spojil se všemi svými předky, protože zůstávají v půdě Země. Všichni. Vzpomínám si dokonce, že i v bibli, kterou jsem studoval jako dítě, stojí, že prach jsi a v prach se obrátíš.“

Můj partner si pak uvědomil, jak hluboká byla ta myšlenka ohledně předků zůstávajících na planetě, což není to, co vám říkali. A přesto existují multidimenzionálně – ta energie duší, kterou máte, se ubírá do tolika míst, když tu nejste. Moudrost, krystalická mřížka, všechny ty věci, o kterých mluvíme, jsou součástí země a této planety, a byly vytvořeny, aby vás obohatily. Tato planeta ví, kdo jste. Opravdu to ví. Je vnímající a vědomá. Většina doktrín na této Zemi, které právě teď existují na této planetě – neboť všechny vaše kultury a společnosti mají doktríny – to nikdy nezmínily, ani jedenkrát.

Co když, drazí, ta ohromná a nádherná láska, která proudí ze Země, se rozlévá z mnoha zdrojů? Stvořitel všech věcí vytvořil tuto planetu speciálně pro vás, navrhl ji tak, aby byla soběstačná, s vodou pro vás, aby se nakláněla kolem osy kvůli vašim ročním obdobím, kvůli horku a zimě, jak to nemá žádná jiná planeta navrženo, dokonce ani ve vaší sluneční soustavě. Když se nad tím zamyslíte, nebyla to náhoda, byl to design.

Takže když jste (sem) přišli, bylo to nejen připraveno, ale byla tady pro vás i energie této planety, abyste ji vnímali. Co je to za energii? Zeptejte se objímačů stromů, zda má Země nějaké poselství. Objímač stromů se k vám obrátí a odpoví: „Pokaždé, když obejmu Zemi, je to dokonalá blaženost, štěstí, úsměv. Jsem zaplaven tou energií, kterou mi poskytuje. Co když nám to uniklo, nám všem na této planetě, kdo si přejeme být duchovní a propojení?“

Existuje názor, že když odcházíte z tohoto místa, duše se ubírají kamsi vysoko do nebe na nějaké jiné místo, které je nedosažitelné. Co když se místo toho odebere kamkoli, všude (kolem)? Co když všichni vaši předkové, ti moudří, a nejen ti moudří, ale všichni, když odejdou (přejdou na druhou stranu závoje), převezmou mysl Boha a stanou se svou původní bytostí duše, a to je to, co stejně tak přetrvává i v planetě. Pomysleli jste někdy na to, co jsem vám říkal minulý týden? Jeskyně stvoření, již jsme vám tak často popisovali, je uvnitř planety. Není to zvláštní, že vaše akášické záznamy by mohly být v Zemi? Proč nejsou někde v nebi, mohli byste se zeptat? Je to metafora pro to, když tu nejste. Mohli byste si myslet, že je to metafora, že možná jste v nebi nebo někde jinde, ale tak to není. Je to tady. Existují tři místa, která jsme popsali, která obsahují vaše akášické záznamy. Dvě z nich jsou na této planetě a jedno není. To by vám mělo hodně napovědět o tom, co je v této planetě. Všechno to, co kdy existovalo, vědomí, která tu kdy byla, (to vše) stále zůstává v této planetě.

Tolikrát jsem už v dřívějších channelinzích popisoval krystalickou mřížku. Je to mřížka, která je navržena tak, aby vnímala lidské emoce. Je vlastně navržena pro vás, aby tu byla místa, na která můžete jít a vnímat minulé prožitky a zkušenosti, které byly nádherné, které můžete zažívat od planety – možná lásku, o které si myslíte, že ji můžete dostávat jen z nebe. Je to metafora pro lásku Boha. Ta je však všude, je jí všude tolik. Slyšeli jste výraz „jak nahoře, tak dole“? To znamená, že to přichází z obou stranou, že lásku Ducha, jehož nazýváte Bohem, ten věčný zdroj a krásu, máte také k dispozici tak, že proudí z vaší planety. Tolik lidí s tím má problém. Mohli byste říct: „Drahý Kryone, vím, že jsi to říkal dřív, nikdy jsem však nebyl schopný to vnímat.“ Dovolte mi, abych se vás zeptal: „Jak se pokoušíte to vnímat?“ Existuje jeden skvělý a zároveň jednoduchý způsob. Povím vám, ať je noc nebo den, zujte si boty. A pokud žijete na místě, kde není les nebo louka, pak jděte na místo, kde je. Téměř všichni máte poblíž místa jako parky nebo něco podobného. Zujte si boty, sundejte ponožky, zabořte nohy do hlíny nebo trávy a vědomě se propojte se Zemí. V této konkrétní době je záměrem uzemnit se. A pak naslouchejte – ne slovům, naslouchejte lásce.

Jak mám naslouchat lásce? Drazí, nedělejte si to komplikované, nekomplikujte si to. Když je láska ve vzduchu, ovlivňuje vás. Slyšíte ji, vnímáte ji, cítíte ji, chutnáte ji. Právě jsem vám popsal, jak můžete vnímat zážitek lásky Země celým tělem. Obejme vás a možná vám sdělí toto: „Konečně jsi mě našel.(Kryon se usmívá) Je toho pro vás tolik, pro vás všechny, co jste možná ještě nevyužili v oblasti lásky. Přichází z tolika zdrojů včetně průvodců, přímo vedle vás, kteří jsou s vámi. Z obrazu, podle kterého jste byli stvořeni, a teď dokonce i ze Země. Jste tou láskou obklopeni. Neexistuje žádná výmluva. Poslyšte, skutečně neexistuje žádná výmluva pro to být obětí, když je tu toho tolik, co se snaží skrz vás pronikat.

Proč se nechopíte mé ruky? Slyšeli jste to už dřív, že jak přecházíte do své duše, abyste se chopili mé ruky a cítili a vnímali tu lásku, která je všude kolem vás, proudí do vás, a která zcela a naprosto odstraňuje všechno to, co nepatří ke světlu.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – The Missing Piece – MP3 -  min. 12:33

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE