Co je za Vesmírem?

20.06.2013 21:53

 

 

Otázka: Drahý Kryone, co existuje za naším Vesmírem?

 

Odpověď: Abych mohl odpovědět na tvoji otázku, musím ji rozšířit. Tvoje otázka je lineární a Vesmír není. Předpokládáš za A) že Vesmír je jeden a tedy za B) musí být něco "za ním" v jednotném smyslu.

 

Váš Vesmír je součástí multiversa stvořených událostí, které existují simultánně v různých časoprostorech. Překrývají se velmi zajímavým způsobem a jednou za čas spolu koliduji a vytvoří tak událost typu "velkého třesku", který vytvoří další 4D Vesmír. Takže odpovím na tvoji otázku nejprve takto: Co je za vaším Vesmírem je to, co s ním interdimenzionálně koexistuje ve stejném prostoru.

 

Je to ale mnohem komplexnější než si myslíš, neboť je toho mnoho, co nejsi schopen vidět ve 4D. Přesto ses zeptal velmi dobrou 4D otázku o tom, co je ve skutečnosti za limity tvého 4D Vesmíru. Druhou odpověď asi nepochopíš: Co je za ním? Je to nekonečný prostor zdánlivě vypadající jako NIC, připravený pro další nové Vesmíry. Váš se zahýbá a překládá, takže ve skutečnosti není zas tak velký jak si myslíš, ale prostor kolem něj se rozkládá do nekonečna... bez omezení... bez konce... stejně jako vaše vlastní božskost. Váš lidský mozek zaznamenává věci, které nemají obsah a nezapadají do žádného šuplíku. Nemá obsah z vaší perspektivy vidění, ale ve "všem co je" je vždy něco přítomného-existujícího, i když se to může jevit jako pokračující "do nekonečna".

 

Přeložila Satu Satu