Co říká Kryon k aktuálnímu dění?

26.02.2022 13:07

Mnozí z vás se ptají, co říká Kryon o věcech, které se právě teď dějí, zejména po neuvěřitelném obratu, který se odehrává na každodenní bázi na Ukrajině.

Tak především – mé srdce míří k občanům té překrásné země. Před několika lety jsem si dával kávu nedaleko od místa, kde se ozývají exploze války a kde nyní dochází ke ztrátám na životech.

Pamatuji si to dobře – byl to překrásný slunečný víkend v Kyjevě, kde právě probíhaly oslavy nezávislosti na dřívějších Sovětech. Nyní se zdá, že tu opět probíhá vřava. Cítím obrovský smutek za tyto laskavé lidi. S mnoha jsem se setkal.

 

Kryon nám říká stále dokola: „Dva kroky vpřed – jeden krok zpátky.“ Tohle je to, co jsem v určité formě očekával od velmi staré energie, která se ve skutečnosti bojí světla.

Kryon nám také řekl, abychom se dívali na toto: Když se světlo na planetě začne ukazovat, staré gardy povstanou a pokusí se ho utlouct, porazit. Dalo by se říci, že je to přesně na čas.

Bez ohledu na výmluvy agresora, je to návrat zpátky ke starému stylu „dobyvatelských národů“, jak to zažívali naši prarodiče a praprarodiče: „Pokud dokážu zabodnout svou vlajku na tvou půdu, budu vlastnit tvou zemi.“

Nepřipadá vám načasování toho všeho zajímavé? Je to jako by tu byl stav urgentnosti pro agresora – jako by to prostě musel udělat TEĎ.

Jinak by tu totiž mohlo být více světla od těch na planetě, kteří by to mohli zastavit s pomocí úžasného množství nového vědomí, které se začíná budovat. To vedení je velmi stará garda a reprezentuje staré časy na naší planetě. Rozpoznali jste to?

 

Mezitím si tisk mne ruce a odvíjí všechna ta „co kdyby…“, která mohou nastat, jako by se už ve skutečnosti děla. Média jsou skvělá ve strašení populace a opět začínají pracovat zuřivým stylem „zůstaňte u vysílání 24 hodin denně“.

Pozorujte, že v této době ještě více reklam bude využívat na strachu založené sledovanosti. Je to mašina strachu, kterou prezentují baviči, herci, to nejsou žurnalisté. Možná jste si sami někdy říkali, jak je možné, že tolik (televizních) novinářů vypadá tak dokonale?

 

ZÍSKÁVEJTE ZPRÁVY Z INTERNETOVÝCH SERVERŮ, KTERÝM DŮVĚŘUJETE A TY SI ČTĚTE A PAK SE SAMI ROZHODNĚTE. POUŽIJTE SVOU SCHOPNOST ROZLIŠENÍ.

 

Kryonova informace o zářivé budoucnosti před námi zůstává nedotčená. Na jeho poselství se nic nezměnilo. Kryonovo načasování spočívá ve skupinách, letech a cyklech, nikoli v měsících či tomto roce.

Jeho rada je stále stejná: UDRŽUJTE SVĚTLO a nedovolte nikomu, aby vás vyděsil. Posílejte světlo těm, kteří ho potřebují, a praktikujte soucitný čin v poli planety.

Když rozsvítíte světlo, temnota se ukáže. Viděli jste nějakou? To, co se před lety dělo běžně, je nyní považováno za nelidské a nemyslitelné. Mírumilovná a překrásná země se z toho vzpamatuje. Toto je čas, o kterém Kryon hovořil. Říkal vám o něm.

 

VOLBA

Můžete být vyděšení nebo můžete stát zpříma a posílat světlo. Vaše volba. Ale nepleťte se. Toto je přesně ten druh věcí, o kterých Kryon hovořil – ke kterým jsou teď STARÉ DUŠE zapotřebí.

Nejsme bezmocní. Jsme pracovníci světla – ti, kteří vnášejí světlo jednoty do temnoty, která tu vážně chce zůstat. Je tady boj mezi temnotou a světlem.

 

Dejte tomu čas. Temnota nemá šanci.

 

Lee Carroll a Kryon

 

překlad Newsletteru - Marie Kuchařová