Dieta

05.02.2014 14:47

Otázka: Nedávno jsem začala číst některé Kryonovy materiály a jsou to jedny z nejpovzbudivějších channelingů, které jsem kdy četla. Moc ti děkuji. 

.

Tohle jsou mé otázky: Před časem jsem si dělala soukromý průzkum ohledně diet. První byla založená na ayurvédském vegetariánství, další na makrobiotickém veganství, poté jsem zkoušela veganskou syrovou stravu, dále paleo- syrovou stravu (povoluje i výrobky z masa) a další. 

 

Nikdy jsem nedokázala skutečně pokračovat v žádné dietě příliš dlouhou dobu. Bylo to více o osvětlení a udělání si názoru na to, co jíst. Nicméně jsem nakonec ještě zmatenější, protože se zdá, že náš zažívací systém je jako kočičí, naše zuby jsou podobné všežravcům a také z toho, zdá se, vyplývá, že náš žaludek nebyl vytvořen na zažívání obilí a syrové zeleniny. 

 

Kromě toho sympatizuji s náhledem na morální důsledky jedení masa a osvojila jsem si stanovisko, že osobně nejím nic, co bych sama nedokázala zabít (psychologicky řečeno). Proto příležitostně jím ryby. Nevím, jestli to je správný pohled.

 

Má otázka je, jestli bys mohl osvětlit diety a zejména pravdu o jedení všeho v syrovém stavu.

A je vegetariánství dobrou cestou? Protože po mnohaletém výzkumu se zdá, že některé živiny je mnohem snazší získat z masa (v bio kvalitě). Nebo bych měla jíst to, co jedli mí nedávní biologičtí předkové (jsem Židovka s německými i polskými židovskými i nežidovskými předky)?

 

Otázka: Drahý Kryone, nejprve musím říct, jak moc jsem ohromen inteligencí a myšlenkami těch, kteří ti pokládají své otázky. A odpovědi jsou také velmi uspokojující. Má otázka má co do činění se zdravím. Jaká je nejlepší dieta pro optimální zdraví? Měli bychom se vrátit ke Starému Zákonu a dodržovat Košer zásady? Nebo je správnou cestou veganství? Narušuje nezdravá strava a nadměrná váha aktivaci DNA komponentů a náš spirituální pokrok? Existuje specifická dieta, kterou by měli všichni následovat? Je nějaké specifické cvičení, které bychom měli vykonávat? 

 

Odpověď: Všechno, co jste řekli, je inteligentní, do určité míry správné a velmi ctěné. Lidské tělo má mnoho shodných rysů se zvířaty, ze kterých se vaše biologie vyvinula, a dokazuje to, že základní jádro evoluce je skutečné. Jste kombinací mnoha druhů z minulosti Země. To znamená, že vaše rozmanitost je na vrcholu žebříčku – velmi vysoko.

 

Mnoho lidí se snaží vytvořit dietní zásady platné pro celé lidstvo. Vy jste však všichni velmi odlišní – ne chemicky, ale energeticky. Proto dietologické studie založené na krevní skupině, měsících narození a dokonce i energetických polích jsou platné. Pravda je taková: Najděte si dietu, která bude zapadat do těchto jedinečných věcí o vás a používejte ji. Nedělejte tu chybu, že byste uvěřili, že to, co vyhovuje vám, bude vyhovovat všem. To platí i o jedení masa. Pokud se všichni lidé rozhodnou nejíst maso, Lidská rasa bude obrovsky trpět, protože nemáte dostatek zemědělské půdy, která by nasytila vás všechny.

 

Ve všem, co jsi zmínil, je něco vhodného – včetně syrové stravy i košer jídla (které má původ v intuitivním vytvoření, aby vás ochránilo od jídla napadeného chorobou). Ale není to pro každého. Řešením by eventuálně bylo provést test, který by vám pomohl zjistit, co je nejlepší pro rozumnou dietu pro každého člověka a poté nesoudit ostatní, kteří nalezli jiné řešení. Tyto testy ve skutečnosti již existují, ale nebyly dosud sloučeny. Je to další znak vaší stálé linearity a oddělení se, že ve vaší vědě izolujete kousky a části řešení a dáváte jim důležitá jména, jako by každý z nich byl konečným řešením či systémem. Pravda je, že musí být zkombinovány.  

 

Proto najděte dietu, která bude fungovat pro individuálního člověka, a nedávejte jí obecnou nálepku studie, když zjistíte, že u vás funguje. Pomůže těm, kteří jsou jako vy, ale ne všem. Začněte s krevními typy, poté se přesuňte k dalším unikátním prvkům, které vás činí velmi odlišnými… Jo a nezapomeňte na svou karmickou skupinu (Kryon se usmívá).

 

 

 

Otázka: Drahý Kryone, jsem velmi znepokojena svou nadváhou, kterou jsem nabyla v průběhu posledních třech let. Vnímám, že magnetická mřížka nese potenciál posunu i ohledně váhy a že již nebudu muset „držet“ tolik energie uvnitř své fyzické nádoby. Máš nějaký komentář či povzbuzení ohledně tohoto? Existuje nějaký způsob, jak se osvobodit od těchto 40 liber nadváhy?


Odpověď: Drahá, máš pravdu ve všem, co říkáš. Je samozřejmě čas napravit tuto nerovnováhu, ale tím, co ti bylo dáno ve tvém systému. Začni hovořit ke svým buňkám ohledně váhy. Poté si vizualizuj sebe sama s tělem, po kterém toužíš a které si zasloužíš. Toto začne skutečně měnit tvůj metabolismus a upravovat genetické vlastnosti uvnitř tvé DNA, které kontrolují chuť a hlad. Druhy jídla, po kterých toužíš, se také změní. Oslav tento proces a změny, které nastanou.


Oslav sebe a dej tomuto procesu alespoň rok. Bude to stát za tuto prodlevu a bude to zdravý způsob, jak odložit tuto nadváhu.  

 

Přeložila Marie Kuchařová