Doba velké změny

09.04.2022 20:39

Doba velké změny

 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Kruhu dvanácti, Orlando, Florida, 9. dubna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Vždy se objevovaly otázky týkající se vědomí Ducha, Stvořitele. A tím máme na mysli, kolik toho o vás víme. Někdy se na to ptáte se strachem, s obavami, jako bychom toho o vás věděli příliš mnoho. Rád bych vám řekl, že tu známe každou duši, každou duši tady. Jinými slovy, známe vaši esenci, vaši podstatu. Známe lásku Tvořivého zdroje ve vašem nitru, s níž jste se narodili. Možná bude pro vás zajímavé o tom přemýšlet. Víme všechno, čím jste prošli. Víme o průvodcích, které máte, o nichž jsme i dnes mluvili. Víme o těch, kteří s vámi přicházejí natolik ezoterickým způsobem, že to ani nedokážeme popsat, protože nemají fyzickou formu a vlastně nejsou ani energií, ale něčím jiným. Jsou něčím, co ještě ani nebylo prozkoumáno, něčím zcela duchovním. Mohli byste říct, že jsou v každém kousku a části vaší DNA, a přesto jsou i mimo ni. Mohli byste říct, že jsou v poli kolem vás a čekají, aby pomohli. Tenhle popis vám moc nepomůže, protože přemýšlíte velmi logicky ve 4D. Ale jsou tam a my také. Nikdy nejste sami! Řekl jsem svému partnerovi, že tohle bude slogan, abyste měli něco, co vás spojuje s entitou zvanou Kryon, jenž vůbec není entitou, ale energií lásky.

Jste jedineční, každý z vás. Přicházíte na tuto planetu. Máte biologické rozdíly. Když vyrůstáte, implantují se (vtisknou se) do vás věci, některé jsou pozitivní, některé ne a ty se pak stanou vaším podvědomím. S tím pak musíte pracovat, a to z vás dělá to, kým jste, čemu věříte, jak věříte a jak moc přemýšlíte o tom, co můžete udělat.

Narodili jste se do velmi moderní kultury, která velmi starým způsobem zachází s lidmi. Kolik z vás dokáže vstát a říct: „Mám velkou sebeúctu, sebehodnotu?“ A odpověď zní: Moc vás nebude. Nebo pokud ano, pak to není tak úplně pravda. Můžeme to říct, protože to víme. Víme, čím jste si prošli, co vám říkali. Víme, že svádíte bitvu, pokud byste měli povstat a komukoli tohle prohlásit, zejména před nějakou skupinou. Protože vám bylo řečeno, abyste se „trochu zklidnili“, protože jinak si lidé budou myslet, že jste trochu nebo možná příliš egoističtí. A přesto zde, v této místnosti, jsou někteří z vás giganty majestátu v lásce. Známe vás. Nemluvíte nahlas a vůbec toho moc nenamluvíte, ale milujete lidi, všechny lidi. A naučili jste se pár věcí v tomto životě, v předchozím životě, v životě předtím. V této skupině máme tři šamany. Máme tu určitý počet duchovních vůdců, někteří z nich byli v minulosti v organizovaném náboženství. Máme tu tři jeptišky, ne teď, ale v jejich minulém životě. Myslím, že víte, kdo to je. Takoví jste vy v této skupině.

Je velmi vysoká pravděpodobnost, že tohle není první život, kdy objevujete duchovní pohled, který vás vede k tomu, že se ptáte sami sebe: „Jak velký jsem skutečně v očích Boha?“ A odpověď zní: Obrovský. Chci, abyste to věděli. Chci, abyste věděli, že pokud opravdu dokážete odhrnout závoj, ať jste kdokoli, bez ohledu na věk, ať si o sobě myslíte cokoliv, vidíme vás jako jedno z nejjasnějších světel, jaké může být na této planetě. Protože víme, co se učíte a co uplatňujete v každodenním životě. Je udivující, že si to neuvědomujete. Mohl bych vám to ukázat, ale takhle to nefunguje. Mohu vám však o tom povědět, a to je v pořádku.

Dalo by se říci, že Duch má pravidla. Nejsou to ani tak pravidla, jako spíš to, že ctí tento proces. A to znamená, že přicházíte na tuto planetu se svobodnou volbou. Má to svůj důvod. Lidé se ptají: „No, jaký je celý důvod života? Proč žijeme tak, jak žijeme? Proč Duch dělá to, co dělá?" Kdybych vám to vysvětloval, bylo by to v jazyce, jakému byste nerozuměli. Bylo by to pro vás nelogické, protože nemáte jazyk lásky.

Ach, kdybyste jen věděli, co se děje v tomto vesmíru, v této galaxii, a jak jste s tím propojeni. Ach, povím vám to. Dám vám nápovědu. Na této planetě přibývá světlo, opravdu ano. Možná to tak teď nevypadá, ale je to tak. Jiné planety prošly tím, čím procházíte vy. Jste v bodě, kdy se rozhodujete ohledně světla a temnoty, co budete tolerovat a co ne, co na planetě opravdu chcete a co ne. To je to, kým jste. Řeknu vám však, že světlo, které zažeháváte tady na planetě zvané Země, je měřitelné ve vědomí jiných planet, jiných skupin planet. Některé z nich si vás velmi uvědomují a čekají, až se připojíte ke skupině vědomí, jež také rozumí tomu, co se děje. To, co zde uděláte, konkrétně v příštích sto letech, změní to, čemu budeme říkat světelný kvocient galaxie. Čím více planet se stává vědomými, tím víc se mění galaktický rámec, pokud byste to tak chtěli vyjádřit.

Snažím se vám předat slova, která nedávají smysl, protože jazyk Ducha není lidský, ale láska ano. To vše říká, že jste opravdu důležití, vy všichni, kvůli tomu, co se tady děje, co se děje vám, co se děje vedle vás a co se nakonec stane s těmi kolem vás. Ano, mluvím o jiných planetách. Vždycky tam byly. Opravdu si myslíte, že tohle je jediná planeta, na které se vyvinul život? Upřímně, opravdu si to myslíte? Když vaši vědci zkoumají kdekoli v galaxii, objevují stejné prvky se stejnými procesy. Jaká je pravděpodobnost, že by se na bilionech planet zrodil život jen na jedné nebo dvou? A odpověď zní, že život se zrodil ne na jedné, nebo dvou, ale na tisících planetách.

Pořád lpíte na tom, aby (mimozemšťané) vypadali divně, odlišně až monstrózně? Co kdyby většina z nich vypadala jako vy? Šokovalo by vás, že se tam odehrál stejný proces jako zde a došlo k němu lehkým postrčením nebo pobídnutím jako u vás? Že možná vaše DNA nemusí být nutně DNA Země? Co kdybych vám to sdělil? Možná to začíná být trochu zvláštní. Všechno je to v lásce. Děje se něco jiného, je to velké a vy jste toho součástí. Cožpak to necítíte? Stará duše, cožpak to nedokážete vnímat?

Existují procesy, které ještě musíte objevit, které jsou úžasné a krásné a budou pozorovány, uznány, testovány a prokázány, že mají co do činění s vaší DNA. Nemáte tušení. Lékařští experti, profesionálové nechtějí testovat věci, o kterých vám budu vyprávět. Co kdybych vám řekl, že energie lásky a soucitu ovlivňuje vaši DNA? Vaše DNA, vlastně chemie vaší DNA má na sobě antény, jež jsou těmi nejlepšími receptory. To je to nejlepší, co vám mohu dát, co můžete pochopit, ale není to přesné.

Ale řekněme, že si to dokážete představit a můžete to vidět. A když se objeví láska a soucit, začne měnit nejen vaši mysl nebo vaše vědomí, ale míří přímo do vaší chemie a vyvolá změnu. Dává vám příležitosti změnit svůj vlastní život, svou vlastní chemii. Spustí proces kaskádové pozitivní lásky, pokud to budete chtít. Můžete to přijmout a odmítnout a ani o tom nebudete vědět, protože jste nebyli navrženi (jak by se to dalo vyjádřit), abyste to udělali v tomto životě, nebo protože vám někdo řekl, že to nedokážete. Nejhorší je, když máte duchovního průvodce, který tvrdí, že nejste hodni mluvit s Bohem. A to se také stává, že? Ale tady je pravda. Jsou ve vás procesy, které reagují na ezoterické věci a zahajují proces ve vašem nitru. Teď na to udělal narážku můj partner, ale ani on tomu nerozumí.

Možná jste tu poprvé a myslíte si, že je to všechno nesmysl. Dejte tomu pár let, protože pokud je to pravda, vyplave na povrch. To je ten nejlepší popis, jaký mám. Samo se to na vás „nalepí“ jako pravda, láska, soucit, laskavost a nedokážete se toho zbavit. A pak máte možnost nechat to růst, nebo ne. A pokud ano, povede vás to možná k tomu, abyste zkoumali sami sebe: „Proč dělám tohle? Proč dělám tamto? Jak to mohu zlepšit? Jak mohu být lepším člověkem pro své okolí?" Tím směrem se to začne ubírat samo o sobě. A vy řeknete: „Co to je? Je to nějaký psychologický proces, jehož si nejsem vědom?" A odpověď zní: Ne, není. Je to proces DNA.

Co má DNA společného s tím, jak myslíte? Všechno. V roce 2012 učinili vědci zajímavý objev. Objevili to, co tvoří zbytek lidského genomu. Když zmapovali lidský genom, byla tam určitá záhada. Viděli jen tři procenta, která vytvořila geny. Co dělá ten zbytek, přes devadesát procent, co ten dělá? Všechno. Je zodpovědný za to, kdo jste. Zahrnuje dokonce i vaše akášické záznamy. Je to ezoterické. Je to nádhera. Jsou tam všechny věci, které si pro sebe přejete. A tohle vše ještě nevíte.

Ve staré energii se toho skrývá tolik, ale jakmile se to začíná měnit, mění se i věci pro vás. Už jste zažili nějaké drobné posuny ve vaší kultuře a neslavili jste to, jako by se něco změnilo. A přesto došlo ke změně. Stovky a stovky let ve vaší kultuře, ve staré energii, lidé pracovali a chovali se k sobě navzájem stále stejným způsobem. Vždycky tu existovaly předsudky. A najednou se to během vašeho života začne měnit a posouvat. Zaznamenali jste to? Co si myslíte o hnutí #MeToo? Jak dlouho trvá? Jak dlouho? A odpovědí je váš dědeček, dědeček vašeho dědečka, dědeček vašeho pradědečka – nikdy se to (za jejich života) nezměnilo. Avšak během vašeho života ano. To by vám mělo něco naznačit. Lidé se o sebe začínají více zajímat. Snaží se přistupovat jinak k předsudkům. A vy byste řekli: „No, hodně štěstí, protože takhle to vždy určitým způsobem existovalo." Ano, existovalo. Sledujte však, jak to měníte.

Svět se začíná rozhodovat, co chce. A právě teď má mnohem vyšší úroveň, než když jste se narodili. Všimli jste si toho? Cítíte to? Uvědomujete si to? Toto je posun. Jste velkolepí. To je to, co láska dokáže. Čím více lásky můžete dávat a přijímat, tím více můžete milovat sami sebe, ne však egoisticky, ale způsobem, který vyjadřuje: „Mám hodnotu. Držím světlo a ukazuji svým životem, jak jsem soucitný, protože mě Bůh miluje. Miluji sám sebe. Mám hodnotu.

A když se dokážete dostat na takovou úroveň, drazí, vaše DNA se začne měnit, protože láska, se kterou jste přišli, způsobí, že se Stvořitel začne projevovat dokonce i ve vaší chemii. A první věc, která se stane, je, že si začnete uvědomovat, že žijete déle. A to je jiný příběh. Je možné, že vědomí může změnit délku života? Zeptejte se na to lékařů, kteří pracují na operačním sále. Odpovědí: „Všechno záleží na postoji pacienta, zda přežije, nebo ne." Pozorovali u starých lidí, jak se doslova udržují naživu do doby, než jejich vnoučata dokončí školu, a až pak zemřou.

Co vám to říká? Vědomí ovládá vaši chemii. To je jen bod číslo jedna z těch mnoha bodů, které učíme. Ale ten zásadní bod je, že láska zahání strach. Láska zahání to, co je vlastností člověka bez sebehodnoty. Soucit se vine vaší DNA tak zajímavým způsobem. A pak se jednoho dne probudíte a řeknete: „Jsem jiný. Cítím se jinak, nemám strach. Chovám se k lidem jinak, a přitom jsem nic nestudoval.“ A pak si uvědomíte, že se změnilo nejen to, jak myslíte, ale i samotná chemie vašeho těla. Můžete ovládat to, že budete žít déle, že budete zdravější. A tou kontrolou, kterou nad tím máte, vládcem toho všeho je láska.

Je tu ještě něco, co bych vám mohl předat než to, co by vám mohlo zachránit život? A je tolik těch, kteří tomu nevěří, kteří se tam nechtějí dostat. A průvodci budou vedle vás jen stát a dívat se, jak se dokonce sami začínáte ničit, a neřeknou ani slovo, dokud se nezeptáte. Drahý Duchu, co potřebuji vědět? Máte odvahu se na to dnes večer zeptat? „Drahý Bože, Duchu, všichni, kteří jste právě kolem mě, co potřebuji vědět?" A pak se ztište.

Místo toho, abyste žádali o to či ono, nebo se rozhodovali, že potřebujete to či ono, prostě to nechte být. „Drahý Duchu, řekni mi, co právě teď potřebuji vědět." A pak v tichu, které následuje, začne vaše intuice rýpat a šťourat do určitých míst a některým z vás se to nebude líbit. „Řekl jsem ti, že chci něco vědět, ale ne tohle. Nepouštěj se do toho." Připravte se na to, ale pochopte, že je to čistá pravda. To, co potřebujete vědět, může bolet, nemusí to být to, co chcete vědět, ale věřte mi, že některé z těchto věcí vám zachrání život, protože jste o to požádali, a protože vás milujeme.

Požehnaná je lidská bytost, která má odvahu věřit tomu, co neví, a ptát se s čistým úmyslem na to, co by měla vědět a co by jí mohlo v tuto chvíli nejlépe pomoci. Protože právě tihle (lidé) jsou hrdinové tohoto věku. Vy jste ti, kdo ponesou více světla než kdokoli jiný. A v této místnosti je pár lidí, kteří přesně vědí, o čem mluvím. Hrdinové v procesu tvoření – to je dnešní téma.

Mohl bych zůstat a povědět vám víc, ale někdy je toho na vás moc. Jen chci, abyste věděli, o čem mluvíme. Existují procesy, které si neuvědomujete. Není to centrum toho, o čem si myslíte, že je emoce. Láska není emoce, je to stav mysli, je to bytí. Je to energie, která je božská a nese s sebou multidimenzionální energii, která skutečně funguje ve vaší DNA. To je ta zpráva.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

 

Zdroj: www.kryon.com – A Time of Major Change – MP3 -  min. 23:02

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE