Duben 2014

01.05.2014 20:20

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2014

 

07.04.2014

PROŘEZÁVÁNÍ

 

Kdybych vám před deseti lety řekl, že největší firmy v této vaší skvělé zemi padnou a zaniknou kvůli „záležitostem integrity“, věřili byste mi? Kdybych vám dal proroctví o tom, že jedna z vašich největších náboženských organizací padne na kolena kvůli integritě, věřili byste mi? Odpověď zní ne. Takové věci nebyly viděny jako možné. Velké peníze a velká náboženství byla nedotknutelná. No, podívejte se z okna a přečtěte si zprávy. Říká se tomu prořezávání. Jedna země po druhé, jeden systém víry po druhém… budou lítat jiskry.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset -

 

 

14.04.2014

 

OSLAVOVANÍ

 

Je Kryonovým stále se opakujícím tématem, že jste nesmírně oslavovaní (velebení, vysoce postavení). Budeme vám to opakovat tak dlouho, dokud nepoznáte, že je to skutečně tak, že toto je pravda. Protože vy jste kousky Boha, stejně jako jsem já, ale vy jste dobrovolně vstoupili do lekce. Dobrovolně jste se rozhodli přijít a zemřít pozemskou smrtí - s bolestí, která tento proces provází, abyste pozvedli vibraci této planety. A proto vás tolik ctíme a milujeme. 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Dvě „Nemyslete jako člověk“ -

 

 

22.04.2014

 

SEBEÚCTA

 

Sebeúcta je poznání, že jste součástí této rodiny. Sebeúcta vám určitým způsobem umožní cítit lásku, která nepřestává omývat vaše nohy. Sebeúcta vám umožní pochopit a konečně ucítit, že „nejste sami“. Jste pod ochranou. Máte kolem sebe energii, která je tak zaměřená, zatímco vy „svítíte“ svým světlem na ty kolem vás.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Sedm „Dopisy z domova“ -

 

 

28.04.2014

 

VNITŘNÍ CHÓR

 

Přijde doba, kdy vaši vědci budou schopni rozpoznat chór ve vašich buňkách a zjistí, že ti z vás, kteří „mládnou“ a vědí o Duchu ve svém nitru, mají buňky, které „zpívají“ jinou melodii než buňky ostatních… melodii s mnohem vyšší vibrací. Vibrace je metaforou pro hudbu – vyšší noty. Takže když slyšíte frázi „vibrovat výše“, říkáme vám nyní, že to nemusí být vždy metafora.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Deset -

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.