Duben 2016

29.06.2016 06:14

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2016

 

 

04. 04. 2016

VELKÝ ROZDÍL

 

Skutečnost je taková: vede k vám potrubí přímo od Ducha. Jediná věc, která vám brání, abyste ho použili, je vaše víra. Jakmile se natáhnete a otočíte tím metaforickým knoflíkem, vyladí se na vibraci potrubí a kohoutek se otočí. Pak je vaše spojení úplné.

Toto spojení není s nějakým vyšším zdrojem. Ale vy to tak vidíte. Chcete vidět potrubí, které přichází shůry, ale nepřichází. Přichází z nitra. Je to božské, interdimenzionální spojení s vaším nitrem. A když jste schopni se napojit na ten zdroj, začnete rozumět světlu. Tehdy začnete přijímat mír, kde žádný mír nebyl. Tehdy projdete změnou osobnosti a každý bude chtít být s vámi. Nebudete divní; budete vyrovnaní. To je velký rozdíl.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Zpět k základům“ - 21.4. 2016, Amsterdam

 

 

11. 04. 2016

MISTROVSKÁ ŠABLONA

 

Chemie DNA v roce 2014 možná pracuje na 30 až 35%, ale mistrovská šablona je na 100%. [Tato šablona tu je a vždy byla.] Pole kolem DNA vždy pracuje na 100%. Vy, coby lidské bytosti, činíte volby založené na dualitě a vytváříte životní rozhodnutí. Ale na kvantové úrovni DNA, na úrovni „chytrého těla“ je vždy jásající část, která je spojená s šablonou a je vždy připravená vyrazit – laskavá a připravená spolupracovat s čímkoli, co jí dáte.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Poslední channeling roku 2013 – přechod do roku 2014

 

 

18. 04. 2016

BUĎTE MAJÁKEM

 

Mnozí se ptají: „Kdy zjistím, proč tu jsem?“ Zde je odpověď: jste tu pro teď, nikoli pro něco, co má nastat. Co se odehrává ve vašem životě, že se vám to nelíbí? Co se právě teď děje, že byste si přáli, aby to zmizelo z vašeho života? Čemu nerozumíte? Možná se sami sebe každý den ptáte: „Bude to zítra lepší?“ Drazí, učiňte tento den vrcholným. Vezměte dnešní situaci a zformujte ji do něčeho, co je pro vás krásné už teď. Zoufalé, obtížné okolnosti ukotvěte a oslavte vše, co je kolem vás. Prohlaste lásku Boha a dovolte, aby vás naplnil soucit Ducha. Pak pokračujte dál… třeba i v pochybách. Místo abyste usilovali o něco na vrcholu žebříčku, usilujte o pochopení kruhu energie, který z vašeho dne dělá novou realitu „teď“. Když vidíte kruh „Já jsem to já jsem,“ chápete, že je to prohlášení nelinearity? Chápete, že je to prohlášení o vás a rodině? Buďte andělem, majákem, v každém okamžiku svého života.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Kryonova Kniha Devět – Nový začátek“

 

 

25. 04. 2016

PAK TO ZAČNE

 

Drazí, ne vše přichází hned. Jedna z věcí, které musíte pochopit, je to, že nejprve dochází k probuzení. To pro vás vytvoří duchovní cestu, která časem povede k vyspělosti. Tato vyspělost pak vytvoří spojení, které vám umožní vidět věci, které se dějí, a vidět je ve své budoucnosti. Umožní to, aby se vaše moudrost posunula vpřed správným způsobem. Předpokládáte, že vás cestou čekají určité věci, ale pak si uvědomíte, že pro vás Duch může mít něco lepšího! Jedna věc vede k jiné a časem pokročíte do něčeho, kde věci začnou zapadat na své místo. Pak to začne a vy se ocitnete ve správnou dobu na správném místě. Pomalu odcházíte od zlozvyků či problémů s hojností, které jste měli.

Někteří z vás si při zpětném pohledu řekli: „No, trvalo to dost dlouho!“ Nicméně si neuvědomujete, že to bylo dokonale načasované. Mysleli jste si, že to dlouhé čekání byl trest? Mysleli jste si, že toho nejste hodní? Pokud ano, pak jste vstřebali lineární učení jiných duchovních systémů po planetě, které vám tvrdí, že před Bohem nejste hodnirodíte se hříšní. Jste v této krabici?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Komunikace s Duchem

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.