Duben 2017

07.06.2017 08:49

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2017

 

 

04. 04. 2017

POŽADOVANÉ MYŠLENÍ

 

Co to povídám? Říkám ti, že zůstaneš nešťastný, drahý, ať jsi kdokoli z čtenářů či posluchačů, dokud se nerozhodneš obrátit se dovnitř a nalézt to, co je posvátné. To vyžaduje nové myšlení mimo 3D intelektuální krabici. Vyžaduje to multidimenzionální myšlení. Je zapotřebí, abys započal proces, o kterém jsme hovořili stále dokola. Jinak budeš jednoduše tonout v dramatu, které se odehrává kolem.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Běžné otázky“ -

 

 

10. 04. 2017

VY VŠICHNI

 

Vy všichni můžete channelovat. Všichni se můžete spojit s Duchem tímto způsobem. Úplně každý z vás. Jste Bohu známi. Život čeká jen na to, až vezmete za ruku své vyšší já. Taková vždy byla naše pozvánka.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje -

 

 

17. 04. 2017

SLIB OD DUCHA

 

To vy jste autorem své vlastní zkoušky, proto vězte toto: žádná zkouška není mimo rozsah vašich znalostí či schopnosti jí projít. Vesmír vám nikdy nedá problém, který by byl neřešitelný. To by neposloužilo ani vám ani Duchu. Takový je slib pro vás od Ducha!

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Dvě – Nemyslete jako člověk –

 

 

25. 04. 2017

MÍR A POROZUMĚNÍ

 

Nečekejte, že vaše problémy zmizí, protože se nacházíte uprostřed své smlouvy. Test planety spočívá v tom, zda si uvědomíte, kdo jste, a přitom zároveň budete čelit okolnostem kolem sebe. Díky tomu ostatní kolem vás uvidí, jak si dokážete poradit se životem. Je to váš mír a porozumění tváří v tvář lidskému dramatu, co udělá největší dojem na ostatní.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Šest – Partnerství s Bohem –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.