Duben 2018

07.06.2018 11:32

 

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2018

 

 

02. 04. 2018

NAVIGACE

 

Je těžké popsat, jak mohou být lidé závislí na něčem, co je dysfunkční a temné. Noc je temná a pokud jste nějak přežili, snad i díky tomu, že jste neviděli příliš dobře, a náhle se rozsvítí světlo, mnozí touží po čase, kdy byla tma! To protože věděli, jak se pohybovat ve tmě, ale nevědí, jak se orientovat ve světle.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu „Návyková stará energie“ -

 

 

09. 04. 2018

POZVÁNÍ VNITŘNÍHO DÍTĚTE

 

Chci, abyste pozvali vnitřní dítě zpět do svého života. Pamatujete si čas, kdy nebylo nic, s čím byste si měli dělat starosti, drazí? Pamatujete si, když bylo vaším největším problémem v životě to, jak dlouho si budete moci hrát a kdy se budete muset vrátit domů? Ten nádherný pocit úlevy od životních starostí je stále uvnitř.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova živého channelingu „Přechod od Temnoty ke Světlu -

 

 

16. 04. 2018

DĚJE SE TO

 

Někteří z těch, kteří jsou v temnotě, s vámi budou bojovat na život a na smrt, aby zabránili změně. Je to jejich způsob života a jejich způsob kontroly. Ale, drazí, Země je opravdu v procesu tohoto přechodu. Rychlost, jakým se odehraje, záleží na vašem rozhodnutí. Načasování určí svobodná volba planety. Vy už se nyní měníte a právě to začínáte vidět.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Praktická stará duše“ –

 

 

30. 04. 2018

PŘIPRAVTE SE

 

Je možné, že je vaše víra dnes silnější, než kdy byla? Je možné, že tato neviditelná síla vytvořená tím, co nazýváte svou myslí, může kolem vás spouštět obrovské věci, měnit životní prostředí, vaše tělo a mnohem víc? Připravte se na dost kontroverzní věci.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Velký únik“ –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.