Duben 2021

09.07.2021 00:11

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2021

 

 

04. 04. 2021

OD STARÉ ENERGIE K NOVÉ

Lidé ve staré energii, kteří odmítli přijmout kterýkoli z nových darů a zůstali ve starých způsobech, mají nyní konečnou pozvánku nastoupit na tento vlak nového milénia. Kroky v těchto posledních letech (od roku 1987) byly malé a mnozí se mohli pomalu přesunout ze staré energie do nové a začlenit svou znalost a zlepšit své životy. Nicméně někteří to odmítli a drží se starých způsobů.

Zatímco přesun ze starého do nového mohl být činěn postupně, nyní to pro ně bude obrovský skok. Takže budou lidé, kteří zůstanou ve staré energii, budou si říkat pracovníci světla a o vás budou říkat, že se mýlíte. Neporozumí statusu vzestupu ani neuvidí dostupné dary. Budou vám říkat, že si své znalosti zasloužili svou zkušeností a že vy tyto nové věci nemůžete mít, aniž byste „za to zaplatili“ jako oni. Mnozí vám řeknou sbohem a dojde zde k rozštěpení. To je lidská povaha, že? Ale přesně to bylo předpovězeno a očekáváno od takovéhoto dramatického posunu.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

11. 04. 2021

STARÉ HISTORICKÉ KNIHY

 

Tento proces pouhého důvěřování tomu, co „bylo řečeno“, bohužel způsobuje, že pátráme ve velmi starých historických knihách, napsaných duchovními vůdci a proroky z velmi starých kultur, aby nám pomohly s našimi současnými trápeními. A tady je potíž: pokud skutečně věříte, že můžete používat pouze staré duchovní spisy, abyste posoudili, co máte dělat dnes, nejspíš nebudete moc populární! Otroctví je (podle proroka Mohameda) stále v pořádku. Pokud jste křesťan, pak je v pořádku zabít svého souseda, když zjistíte, že pracuje v den klidu (Exodus 35:2), a můžete prodat svou vlastní dceru do otroctví (Exodus 21). A pokud jíte korýše, pohoršujete tím Boha (Leviticus 10:10).

Vidíte, kam tím směřuji? Tyto věci, které jsou dávno mimo kontakt s dnešním vědomím, jsou šířeny v největších doktrínách, které podporují systém, kdy si musíte „vybrat a použít“, které Písmo je relevantní a které ne. To by samo o sobě mohlo naznačovat, že jsou některá už „prošlá“. Měly by tedy existovat aktualizace? My si to myslíme.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

 

18. 04. 2021

VYROVNANÉ EGO

 

Dám vám několik cvičení či příkladů toho, jaké to je, mít vyrovnané ego: můžete se nacházet v situaci, kdy vám někdo nadává, a necítit to? Hmm? I kdyby měli pravdu? [Kryon se usmívá.] Dokážete to? Můžete sedět, přijmout ten druh slovního urážení a necítit ho? Dokážete se usmát v radosti toho okamžiku, zatímco se to děje? Dokážete být lhostejní (izolovaní) a sledovat to jako film … dokážete?

Dám vám něco, co můžete dělat, cvičení. Příště, až tato situace nastane, chci, abyste se od toho zkusili odpoutat. A až se budete dívat na člověka, který vás uráží ve svém vzteku, nerovnováze, nepokoji – chci, abyste ho milovali. V tu chvíli jsou oni těmi, kteří jsou mimo rovnováhu, ne vy. Jejich urážky jsou pro vás pozvání, abyste se k nim připojili k jejich „prožitku ne-rovnováhy“. [Smích.] Tak tu seďte a vydržte jejich nerovnováhu, nepřipojujte se k ní. Pak, až skončí, pokud budou na dosah, můžete se jemně dotknout jejich paže a říci: „Je mi líto, že máš špatný den.“ [Smích.] Dokážete to?

Víte, co se stane, když nedostanou stejnou reakci od vás? Když se nezapojíte do toho dramatu? Jsou zcela a naprosto odzbrojení.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~
- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

 

 

21. 03. 2021

LIDSKÁ PŘIROZENOST

Co je „lidská přirozenost“? Forma nelogického chování, které se zdá být komické a přitom je pro lidstvo běžné? Ne. Je to nastavení duality – duchovní atribut běžných požehnaných duší na vaší planetě. Je to běžné pro vaše hledání.

S problémem na klíně někteří z vás měli jeden nebo více atributů, které vám mohou připadat známé. I vy, kteří si říkáte „osvícení“ a vibrujete na vyšší úrovni, ucítíte pokušení hledat odpovědi ve staré energii, dokud se při tom nepřistihnete a nepřesunete se k tomu, co bude fungovat.

Proč vám to říkáme? Nejen proto, abychom vám ukázali dualitu v chodu, ale také krásu toho, co přichází, protože všechny tyto součásti staré energie, které byste nazvali běžnými reakcemi duality, nyní můžete duchovně přeměnit!

.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

28. 03. 2021

BEZ OMEZENÍ

„Bez omezení“ znamená, že je všechno možné. Drazí, pokud máte právě teď ve svém těle nemoc nebo anomálii – pokud máte problém ve své buněčné struktuře, pak vám dám cvičení.

Chci, abyste vzali to dítě bez omezení a představili jste si čas ve svém životě předtím, než se to stalo. Chci, abyste spatřili svou buněčnou strukturu, když byla nová, dokonalá a mladá.

Chci, abyste si udrželi tuto vizualizaci, kdy zde nejsou žádná omezení, protože dítě coby katalyzátor právě teď pracuje na tom, aby vás propojilo s energií vyššího já. Začíná proces. Řekl jsem vám, že vám povím, jak to funguje. Toto je ono.

Radost a představivost dítěte započíná proces jiskření, aby mohlo dojít k uzdravení. Protože to, co si vizualizujete, to můžete mít.

Čím silnější vizualizace, tím silnější je moudrost vašeho systému přesvědčení, která vstoupí do vaší vlastní buněčné struktury, a vy to ucítíte. Budete to vědět. Bude to vaše!

Poměrně brzy se vaše buňky skutečně vrátí v čase, vyženou to, co tam nepatří a vzpomenou si na čase, kdy existovaly určitým způsobem – a ano, dokonce i probudí kmenové buňky.

Toto je léčba. Toto je zázrak. Majákům se to děje každý den.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.