Existuje pro lidstvo naděje?

23.03.2022 20:26

Existuje pro lidstvo naděje?

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 23. března 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Mluvíte o budoucnosti, o budoucnosti samotné. Vraťme se zpět v čase, ne moc, jen trochu, a promluvme si o tom, čemu říkáme precese rovnodennosti, přesněji řečeno střed precese rovnodennosti na konci roku 2012. Z astronomického hlediska to byl bod, kdy se kolébání Země ocitlo ve svém středu. Tento centrální bod vybrali domorodci za začátek nového kalendáře, nové éry. Byla to také doba, o které jsme vám říkali, že přichází posun.

Channelingy během posledních osmi let byly přípravou na tento posun. Jsme v posunu, přichází toho víc. Jeden z těchto channelingů, zvláště ten, který hovořil o adekvátnosti učení mého partnera, byl výhradně o tom, jak se vypořádáváte se změnou, která přichází během posunu.

Většina z vás tušila, že přichází nová energie a že bude velmi pomalá a že budete mít možnost sledovat „nový normál“. Pojem „nový normál“ opakovaně používáme dlouhou dobu. Objevoval se také ve vašich zprávách. Takže jsme byli připraveni na něco, na co jste vy připraveni nebyli. Byly to určité věci, které jste vytvořili jako lidé, což pro vás způsobilo mnohem radikálnější posun, než jste očekávali. Covid přišel ve správnou dobu, mohli byste říct. A nyní jste se opět ocitli v něčem, co přepisuje váš „normál“. Tématem dnešního channelingu bude reakce pracovníka světla na posun. Reakce pracovníků světla na posun.

Jak se vám vedlo do doby, než přišel covid? Byli jste připraveni, praktikovali jste nějaký druh nové energie? Změnili jste nějakým způsobem svůj život? Věci kolem vás se začaly měnit ve vědomí: měli jste nového papeže, měli jste hnutí #MeToo a všemožné věci začaly přepisovat paradigma minulosti. Vidíte, že už to bylo „v běhu“. A někteří z vás možná říkali: „No, tohle je teď „nový normál“. Právě se připravujeme na vyšší vědomí na této planetě. A toto vyšší vědomí nás pak zvolna dovede tam, co je popisováno jako „vysoké vědomí lidstva.“

A pak najednou přišel covid. Kam tím mířím? Zeptám se vás, pracovníci světla, poněkud sarkasticky: Jak se vyrovnáváte s tímto posunem? Jak se vám líbí „nový normál“? Právě teď pokračuje, jak o tom channeluji. Jsme v jednom měsíci roku 2022, kdy se planeta stále ještě vypořádává s lockdowny, příkazy, demonstracemi, nespokojeností a polarizovanou společností, která buď nesouhlasí, nebo souhlasí s tím, co dělají vlády. To vše je celosvětové. Nikdy dřív neexistovalo nic takového, co by ovlivnilo celou planetu.

Některé vlády udělaly určité věci a země pak reagovaly. Po celou dobu se objevovaly demonstrace po celém světě. Opravdu? Poprvé však vidíte celosvětový problém. Drazí, posun je záležitostí celého světa. Začínáte chápat, jak je to správně načasováno? Planeta je právě teď v situaci, kdy se musí rozhodnout. Ale v tomto procesu rozhodování je polarizace, týkající se toho, kdo má pravdu a kdo se mýlí, zejména ohledně příkazů a ohledně viru. Možná řeknete: „Mám svůj názor. Oni se mýlí, nedělají to správně a možná ohrožují ostatní, nebo třeba ne.“ A tak můžete jít z extrému do extrému, ode zdi ke zdi. Dovolte mi, abych se vás zeptal: Dokážete se podívat na ty, s nimiž nesouhlasíte, a říct: „Jsou to také pracovníci světla a já je vroucně miluji“ nebo to nedokážete? Jak jste na tom, pracovníci světla, s posunem? Tyto věci, které se právě teď projevují na planetě, jsou skutečně zatěžkávací zkouškou pracovníka světla. A namísto toho, abyste se nechali zatahovat do toho všeho, co je, nebo není, zda je to správné, nebo špatné, zda je to obtěžující, nebo ne, tohle je čas, drazí, abyste se chopili akce, kterou dokážou dělat pouze pracovníci světla.

Můj partner o tom mluvil už dříve, dokonce i v tomto programu. Teď víte, ještě dřív, než to nastalo, teď už víte, že vaše láska a soucit jsou energií, kterou lze nasměrovat do jiných míst. Je to energie! Vaše vědomí, které odpovídá tomu, na co myslíte, vytváří ve skutečnosti – proč to tak nenazvat – vhodně vybranou raketu, nesoucí vzorce lásky a soucitu, jež může být doslova vyslána na určité místo. A když se tam dostane, exploduje v lásce a soucitu, s vyskakujícími srdíčky (Kryon se směje), a pak ta raketa spadne a možná měkce přistane mezi ostatní lidi, kteří to potřebují. Jaká to představa! Jaká to vize, že jste skutečně schopni nasměrovat soucit a lásku. A možná ani nejde o to, nasměrovat (lásku a soucit) z jedné země do druhé, možná stačí poslat je jen na druhou stranu ulice, možná jen na druhou stranu místnosti. Přemýšleli jste o tom?

Až se příště budete cítit nadšení tím, čemu věříte, nebo možná rozzlobení, že ostatní lidé nevěří tomu, čemu věříte vy, co potom uděláte? Zůstanete prostě jen zaseklí ve svém názoru anebo možná, jen možná, budete mít natolik zralosti, moudrosti a možná i mistrovství, že zahrnete do všeho-co-je „raketu lásky“? (Kryon se směje) Neznám lepší způsob, jak to popsat. Když zacílíte svůj soucit a lásku a pošlete přes celou místnost, možná dokonce jen přes stůl, někomu, kdo s vámi možná vůbec nesouhlasí, pak to nezmění jejich názor, ani váš názor, ale znamená to: „Jsem laskavý, to je to, co cítím. Nesouhlasím s vámi, ale jsem tolerantní a laskavý ve své vyrovnanosti. Vím, jak být milý a laskavý k těm, s nimiž nesouhlasím.“

A já vám řeknu, co se stane, když to uděláte. Oni to pocítí. Jak by to mohli nepocítit? Právě jste jim poslali raketu lásky. Samozřejmě, že to cítí A teď dochází k druhé části rovnice: oni pak pošlou tu raketu lásky nazpátek. Takhle to funguje! Takto to funguje. Také jsme o tom mluvili při léčení, že když zahájíte proces schopnosti léčit někoho jiného, vrátí se vám to. Je to reciproční, vždy existuje jin a jang. Fyzika operuje ve dvojicích. Veškerá energie ve fyzice funguje ve dvojicích. S léčením je to stejné. Stejné je to se soucitem a láskou, protože to všechno je energie. Takže čím více toho vysíláte, všechno se k vám určitým způsobem vrací, možná to nebude formulované slovy, ale říkám vám, že vědomí toho druhého ví, co děláte. Ví, co děláte a že to děláte s láskou.

Jak se vám zatím vede, drazí, drazí pracovníci světla? Protože tohle je změna, tohle je ten nový normál, už je to tady. Možná si teď říkáte: „Bude to takhle napořád?“ Samozřejmě, že ne! Tohle jsou zkoušky, testy. A nejsou to zkoušky týkající se viru nebo vašeho zdraví. Jsou to testy vašeho vědomí. Projdete tím a pak se ohlédnete a řeknete: „Dělal jsem to s moudrostí, jak nejlépe jsem to dokázal. Dělal jsem to s tím, co považuji za své mistrovství. Dělal jsem to z laskavosti, s láskou.“ Nebo se ohlédnete a řeknete: „Věděl jsem, že „oni“ se mýlí?“ (Kryon se směje) Nebo se ohlédnete rozzlobeně a řeknete: „Jsem tak rád, že už to máme za sebou.“

Budete se v tom ještě nějakou chvíli plácat. Dovolte mi, abych vám sdělil, že to ještě nedosáhlo vrcholu. Ale dosáhne a vy budete vědět, až to nastane. Do té doby máte úžasnou škálu příležitostí a možností.

Pro vás, kdo to posloucháte (nebo čtete) a možná si to vizualizujete nebo možná to dokonce v budoucnu uvidíte – a tohle je teď „stará zpráva“ – budete mít také něco, vždycky budete mít něco, co vás bude testovat, zda dokážete používat své mistrovství a své světlo, nebo ne. Drazí, čím více pracovníků světla to dokáže, tím rychleji dojde vědomí této planety do bodu, kdy už nebudete muset praktikovat. Pak se to bude dít automaticky.

Budete u druhých hledat laskavost jako test lakmusovým papírkem, abyste zjistili, zda byste je chtěli zvolit do nějakého úřadu, nebo je třeba zaměstnat nebo zda byste je chtěli za svého partnera v čemkoli. Budete hledat mistrovství, laskavost a zralost bez ohledu na to, čemu kdo věří, protože vždy budou existovat rozdíly, možná nesrovnalosti v tom, co si myslíte, v co věříte, ve vašem vnímání a v jejich vnímání. Tak to vždy bude, taková je lidská přirozenost. Nicméně ve způsobu, jak s tím budete nakládat, se začne projevovat mistrovství. 

Jak se vám vede? Toto je doba testování, drazí, kdy pracovníci světla ukazují, že jsou pracovníky světla. Toto je doba pro víc soucitu, laskavosti a lásky než za posledních osm, sedm nebo šest posledních let. Ten čas nastal právě teď.

Jak se vám vede?

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Is there Hope for Humanity? - MP3 -  min. 15:32

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu ZDE.