INNATE - Vrozená moudrost našeho těla

15.10.2021 19:34

Spiritualism, Awakening, Meditation, Yogi, Aura

 

To, co vám řekli, možná není celý příběh!

 

Před dlouhou dobou jsem vám předal metaforu o mnoha duchovních věcech a s innate (vrozenou moudrostí našeho těla) se to má takto…

Bylo vám dáno letadlo 747 a vy s ním celý život jezdíte po ranveji sem a tam. A jste na sebe pyšní: „Páni, podívej se na mě v tomto velkém letadle a na to, jak rychle dokážu jet po této ranveji!“ Přitom nemáte tušení, že můžete létat. Tak je to s innate.

Co je to innate? Říká se jí chytré tělo. Především vám chceme říct, že innate není ve 3D.

Není to chemie. A vy řeknete: „Co to tedy je? Pokud to není chemie, je to vědomí?“ Částečně.

Považujte to za přesah vědomí vaší buněčné struktury, který nijak nesouvisí s vaším mozkem.

To je nejlepší způsob, jak vám v tuto chvíli mohu dát představu o tom, co to je innate. Přesah vědomí vaší buněčné struktury znamená, že je to pole… pole uvnitř vašeho těla, nikoli mimo něj.

Zahrnuje úplně každý proces, který tělo má. Úplně každý proces. Nemluvím pouze o buněčných procesech, protože vaše vědomí je také atributem vašeho těla. Takže innate je propojeno s vaším vědomím.

Pojďme definovat, co dělá a co je tak fascinující, že to zajímá vědce i ty, kteří studují spiritualitu. Dokonce i ty, kteří studují technické věci, protože innate zahrnuje mnoho věcí. Pojďme se podívat na to, co dělá.

Říká se tomu chytré tělo, protože o sobě ví mnohem víc než vy. Také ví o podvědomých věcech.

Prozradím vám také toto: Innate  si také může poradit s vaším podvědomým naprogramováním, protože ví, co se děje ve vašem těle a co ne.

Můžete si myslet, že víte, co se ve vašem těle děje a co ne, ale to jste si vyvinuli s pomocí svého vědomí, které zahrnuje i BLOKY ohledně toho, co by se mohlo nebo nemohlo dít. Vaše innate nemá žádné bloky.

Pojďme přejít rovnou k zázraku. Vaše innate je zodpovědná za spontánní uzdravení. Tečka.

Právě teď ve vás mohou být věci, které vás stresují, nebo překotně bojujete na jejich změně, nebo je zde nějaká nemoc… a to vše je ve vašem vlastním vědomí… řekl bych ve vaší logice zkoumání.

"Co budu dělat dál? Jak můžu udělat tohle nebo tamto? Za kým půjdu, co napíšu?“ A všechny ty další otázky a logické skládanky, o kterých přemýšlíte, abyste to vyřešili.

Chci, abyste si na okamžik něco představili. Co kdyby to vše mohlo být okamžitě vyřešeno? Innate je tím známé. Je tím známé.

Co vám to tedy říká? Říká vám to, že možná bojujete bitvu, kterou bojovat nemusíte.

A tak to je.

 

 

Kryon

 

 

P.S.: Kam směřujeme pokud jde o náš další vývoj se můžete dočíst např. v Kryonově Knize Čtrnáct – Nový člověk aneb Evoluce lidstva