Jak jsou inkarnace načasovány

13.04.2022 13:15

„Jak jsou inkarnace načasovány“


Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 13. dubna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Celý tento měsíc se channelingy týkají načasování. Minulý týden (6. dubna) jsme celou tuto sérii začali povídáním o planetě. Nyní se dostáváme k něčemu trochu ezoteričtějšímu a příští týden pak k něčemu trochu osobnějšímu. Jsou to věci, které jsem vám již dříve letmo sdělil v jiných channelinzích, možná i s jinými tématy.

Předali jsme channeling týkající se minulých životů a v něm jsme probírali některé z věcí, o kterých vám budu vyprávět dnes, ale ne všechny. Budeme mluvit o načasování vašich inkarnací. Ano, je to tak. Kdysi jsme se bavili o skutečném procesu vašich příchodů a odchodů. To bylo téma, které tolik z vás zajímalo, dokud jsme se nedostali k bodu, který je velmi nelineární a velmi nelidský. Říkáme vám, že jste si vybrali svou rodinu a že se sejdete jako skupina a vyberete si, co budete dělat dál. Něco z toho je zdánlivě to, co byste si nikdy nevybrali, pokud byste byli tady. To vám říká, jaká je Boží mysl. Říká vám to, co se děje na druhé straně závoje, co tady nemáte. Říká vám to, kým ve skutečnosti jste, když tu nejste.

Opět, drazí, když jste na druhé straně závoje, dochází k mistrovství, které dynamicky souvisí s vašimi životy na planetě a které souvisí s načasováním. To, co se stane zde v tomto životě, často určuje načasování dalšího života. Dovolte mi to tedy vysvětlit.

Přicházíte na planetu a žijete mnoho životů a v určitém okamžiku se mnozí z vás začnou probouzet jako Staré duše. Ne všichni, ale mnozí z vás. A je to jednoduše proto, že jste na planetě kumulativně strávili tolik času, že to pak ve vás začne dozrávat, když se vrátíte. Takže skutečně existují věci, které si z života na život pamatujete velmi živě. A součástí tohoto vzpomínání je možná i to, že jste tady a víte, co můžete očekávat.

Když přijdete poprvé, nevíte, co očekávat. Několik životů se učíte, jak Země funguje. A taky to děláte. A když se pak vracíte a vracíte a vracíte, to, co si s sebou nesete, je téměř jako vzpomínka na to, že jste lidé. Ne podrobnosti, ne pohlaví, to ne, ale probleskne vámi pohodlné uvědomění, že jste člověkem, zatímco při prvním příchodu jste si na to museli zvykat. Podruhé o něco víc a potřetí si začnete říkat: „Dobře, to jsem já.“ To vše obrazně, ne ve vaší mysli jako člověk, ale vidíte to, když se ohlédnete zpět a vidíte vaše životy a to, co znamenaly.

Ale teď mluvím ke Starým duším. Obecně mluvím k těm, kteří tu byli znovu a znovu a znovu a znovu. Řekněme tedy, že jako probouzející se Stará duše jste v tomto životě učinili některá rozhodnutí a jsou to rozhodnutí, která jste v jiných životech nikdy neudělali. Jsou neobvyklá. Možná jsou dokonce v rozporu s vaší kulturou. Možná jste se probudili a vystoupili jste z toho, co vám rodiče říkali, že byste měli dělat. Možná, že i vaši přátelé se dívali jinam, když jste vstoupili do toho, co je systémem víry, o němž víte, že nese více lásky a soucitu a porozumění a zralosti a osvícení než to, kde jste byli předtím.

A řekněme, že se to stalo. A pokud se to stalo, tak vás to možná staví na místo, kde se váš život dramaticky změní. Možná vás to dokonce vytrhlo z toho, co jste se naučili dělat nebo co jste dělali polovinu nebo většinu svého života, a vy nyní zjišťujete, že děláte něco úplně jiného. Mluvím o svém partnerovi. Přesně to se mu stalo. Udělal pravý opak toho, co chtěla jeho rodina, pravý opak toho, co chtěli jeho přátelé, dokonce i ti z jeho firmy. A obrátil se obrazně řečeno zády ke staré energii, v níž většina z nich byla, a vstoupil na místo, kde se všichni, nebo téměř všichni, dívali jinam. Dokonce to do té míry, že se dozvěděl, že zesnuli až několik měsíců poté, co skonali. Tak moc byli vzdáleni svou volbou od jeho volby. A mnozí z vás jsou na tom stejně.

A teď řekněme, že se to stane vám. A vy přejdete na druhou stranu, když zemřete, jak se říká. A na druhé straně vidíte, jak by to mohlo změnit to, co budete dělat dál? Teď dávejte pozor, protože to porušuje pravidla všeho, co vám bylo řečeno o načasování reinkarnace. Řekněme, že v okamžiku, kdy se přesunete na druhou stranu závoje a jste v té krásné energii duše a ohlédnete se na planetu, řekněme, že uvidíte něco, co se děje, a uvědomíte si, že za dvacet let toho máte být součástí. Ovlivnilo by to, jak rychle se reinkarnujete? A odpověď zní ano a vrátíte se za méně než tři měsíce.

Zamyslete se nad tím. Možná vám bylo řečeno, že reinkarnace neprobíhá tak rychle. Tentokrát se tak stalo, protože jste se museli vrátit, abyste byli u něčeho, co by se možná mohlo stát za dvacet let, pokud by Země pokračovala v dosavadním vývoji. Nikdo vám nemůže říct, co se stane, ale tendence tu jsou. Už jsme vám to říkali. A tak znovu přicházíte, abyste vyrostli, abyste v době, kdy vám bude dvacet, jednadvacet, dvaadvacet let, mohli být pevně součástí něčeho. Co kdyby tím něčím byla nová vláda? Co kdyby tím něčím byly nové způsoby léčení, pro které byste se dokonale hodili? Přemýšlejte o tom.

A teď to udělejme obráceně. Řekněme, že jste odešli jako Stará duše a jste tam a díváte se na to, co se děje. Uvědomíte si, že existuje partnerství, které jste si užívali celý život nebo část života, ale bylo to hluboké. Bylo to partnerství Staré duše a na určité úrovni mluvíte s duší toho partnera a dohoda zní: „Počkáme, až ten partner také odejde, a pak se vrátíme tak, abychom byli ve stejné věkové skupině, takže to partnerství znovu oživíme a umístíme se do stejné oblasti, takže je pravděpodobné, že se navzájem najdeme a budeme pokračovat tam, kde jsme skončili.“ A tak se stane, že se vám to podaří.

Páni! A co když to bude trvat deset let, pět let? Právě jste ovlivnili načasování své reinkarnace. Nemáte kam spěchat. Drazí, načasování inkarnace je téměř zcela a naprosto dáno tím, co se vám děje nyní v tomto životě. A dříve tomu tak nebylo. Ve starší energii to bylo spíše podle určitého vzorce a vy jste přicházeli spíše podle určitého počtu let nebo měsíců, spíše podle určitého vzorce, ale ne nyní.

Takže byste mohli říci, že nová energie na této planetě ovlivnila i věci z Akáši, dokonce i věci, o kterých byste si mohli myslet, že nebyly ovlivněny. Jsou pod vaší kontrolou víc, než si myslíte, a to je ta nejlepší zpráva, jakou jsem vám kdy mohl přinést. Kontrolu soucitu a lásky k vám. Nyní se rozhodnete pokračovat ve svých zkušenostech, abyste mohli této planetě co nejvíce pomoci. V minulosti to bylo pokračovat ve zkušenostech, abyste mohli co nejvíce pomoci sami sobě a mít různé zkušenosti nebo abyste karmicky mohli být připraveni na cokoli. A nyní je to trochu jinak.

Jste zamilovaní do této planety a já jsem zamilovaný do vás, drazí, za to, co děláte, za to, čím procházíte, za to, co uděláte, za budoucnost, kterou vidíme na této planetě, která je světlá a jasná, víc, než si vůbec myslíte.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva. Už jsem to řekl. Věřte tomu. A tak to také je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com  – How Incarnations are Timed – MP3 -  min. 8:48

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu ZDE.