Jak tolerovat rozdělování a hrozby?

31.10.2021 17:17

 

 

Vytvořte si mírumilovný způsob života...


Tuto otázku poslala Maria z Řecka, ale položil ji mnoho dalších a tak je možné, že se bude vztahovat i na vaši zemi.

Maria říká: "V mé zemi je stará energie velmi agresivní. Je to jako žít v dystopické civilizaci. Během tzv. pandemie COVIDu byla nastavena drakoniánská a zcela absurdní pravidla. A lidé se na základě těchto pravidel rozdělují."

Dále Maria dodává: "Když se účastním Kruhu dvanácti, necítím naprosto žádné obavy. Ale později během dne, zejména když slyším o nových opatřeních, úplně mne to drásá. Nedaří se mi vidět pokrok, o kterém Kryon hovoří. Vše, co vidím, je stará energie, ze které je mi téměř fyzicky zle.“

Ptá se tedy: "Jak můžeme tolerovat toto rozdělování, zejména když nám vyhrožují a vnucují nám to proti naší vůli?“

V Mariině otázce jsou dva body, o kterých bychom chtěli promluvit.

Tak především – Kruh Dvanácti NENÍ událost. Není to jen meditace. Kruh Dvanácti je pozvánka ke způsobu života.

Je nádherné, že necítíš potíže, když jsi v „Kruhu“. Nicméně když odejdeš, vyzvedneš si veškerou dualitu tím, že se necháš opět vcucnout zpátky. A jeden z důvodů je to, že nechápeš nebo možná nejsi připravena VLASTNIT/PŘIJMOUT Kruh Dvanácti coby způsob života.

Pozvánka zní, abyste to, co zažíváte v Kruhu Dvanácti, nesli dál s sebou, když z něj odejdete. Takže se to stane součástí způsobu, jakým řešíte tuto záležitost. Nechť se to stane vaším chrámem, kam nemůže vstoupit nic, pokud k tomu nedáte svolení.

Za druhé – nesrovnávejte to, o čem Kryon hovoří jako o měnící se Zemi okamžitým způsobem, z měsíce na měsíc. Kryon hovořil o tom, co je v budoucnosti. Místo toho to porovnejte s tím, co se děje ve vašem vlastním životě a co s tím můžete udělat… to je to správné měřítko.

Na planetě došlo ke spoustě změn ve vědomí. Channelovali jsme o tom poslední dvě desetiletí. Děje se to. Předali jsme vám seznamy změn a jsou rozsáhlé.

Ale trvalo od roku 2012 než to začalo (to je hodně let). Skutečnou změnu na této planetě, podle Kryona, možná neuvidíme v měřitelném rozsahu do roku 2030.

To není žádné záhadné datum. Je to konec, podle Kryona, časového rámce „Precese rovnodennosti“. A je to počátek toho, kdy začnete vidět, jak se na planetě skutečně odehrává něco, co můžete vidět vy sami i ve zprávách.

Jak tedy změříme pokrok? Tím, co se děje vnitřně ve vás. Obrovské změny ve vědomí neuvidíte rychle. Tak prosím nebuďte frustrovaní, pokud je neuvidíte ze dne na den či z měsíce na měsíc.

Nechť jsou ty změny místo toho ve vašem životě. Vezměte si atributy Kruhu Dvanácti s sebou. Udělejte z nich chrám svého života a naučte se cítit mír s těmito věcmi a se svým zdravím. Nikdy by vám z nich nemělo být zle. Vypněte zprávy, pokud musíte.

Můžete říct: “No ale jak zjistím, co je nového?“ A já vám na to povím, ať se podíváte na internet a někde si to přečtěte – na místě, které si zvolíte, místo aby vám to předávali včetně dramatických oznámení za doprovodu dramatické hudby…. a se všemi těmi věcmi, které vyvolávají strach, vztek a možná v tvém případě i nevolnost.

TYTO VĚCI SE STÁLE DĚJÍ, ALE TO, JAK NA NĚ REAGUJETE, TO JE TO, CO ZMĚNÍ TUTO PLANETU.