Jste obětí náhody?

18.05.2022 18:24

Jste obětí náhody?

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 18. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Tématem tohoto měsíce a částečně i minulého měsíce je načasování. Načasování, o kterém budeme právě teď mluvit, bude osobnější, než byl obecný přehled. V tomto channelingu chci mluvit o něčem, co je skutečně součástí vašeho každodenního života a vaší existence. Mnohokrát jsme mluvili o energii nejen očekávání, ale i afirmací, pozitivního a negativního myšlení, a o tom, jaké to má důsledky, když to provádíte.

Nyní budeme mluvit o načasování synchronicity. A aby toto poselství bylo úplnější, provedeme shrnutí, abychom v tomto channelingu mohli promluvit o něčem velmi konkrétním v načasování. Promluvíme také víc o energii, která vám přináší věci, jež si vytvoříte. Můžete tuto energii nazývat, jak chcete. Ale způsob, jakým tato energie funguje, je velmi hluboký – někdy až příliš hluboký. Protože se objeví tací, kteří řeknou: „Kryone, to, co jsi mi právě řekl, neexistuje." Kdybyste se zeptali většiny lidí na planetě, řekli by vám, že máte od narození štěstí. Pokud máte štěstí, nezažíváte nehody, při kterých byste mohli zemřít – pokud máte štěstí. Pokud nemáte štěstí, je to naopak.

Zdá se tedy, že na určité úrovni jste obětí náhody. A většina lidí by řekla: „Je to tak, protože si myslím, že nemůžeme ovládat budoucnost.“ Drazí, možná nejste schopni ovládat budoucnost, ale můžete ovládat přítomnost. Řekli jsme vám, že to, co někteří nazývají „zákonem přitažlivosti“, znamená, že před sebe nějakým způsobem kladete energii, takže když se dostanete do určitého místa, kam jste tuto energii vložili, dojde k synchronicitě.

Pojďme si to trochu víc podložit a trochu víc si o tom promluvit. Kolem této planety a vědomí je něco, co není ani ezoterické. Je to fyzikální a nazývá se to „Pole“. Je to multidimenzionalita, ve které sídlí vědomí, jež je energií. To bylo prozkoumáno a potvrzeno na tolika úrovních, že jednoho dne to bude mít konkrétnější název než jen „Pole“. Lidé, kteří očekávají, že se stanou dobré věci, to ve skutečnosti vkládají do tohoto pole. Když to tak dělají, pomáhá jim to uspořádat jejich životy takovým způsobem, že jak kráčí vpřed, budou se jim dít správné věci. Řeknu to takto: na jakékoli cestě, po které můžete kráčet a nevíte, jaká je, mohou být překážky, výmoly či kameny a stejně tak i hladké, rovné úseky.

Jsou tací, kteří říkají: „Můžeš mít zavázané oči páskou a můžeš klopýtat přes kameny nebo padat do výmolů. Říká se tomu náhoda a štěstí.“ Pak přijdu já a řeknu vám, že když očekáváte, že půjdete jen po rovných cestách, pak je tu určitý druh energie, která vás povede právě po takových cestách. A to je synchronicita. Někdo tomu říká štěstí, náhoda, my tomu říkáme synchronicita. Půjdu ještě dál a nazvu to „vytvořená synchronicita“.

Synchronicita však nemusí být vždy pozitivní. Už jsem vám o tom říkal a povím vám to znovu, protože to nemůžete slyšet dost často. Pokud jste pořád negativní a zaujatí tím, jak jste obětí této planety a v důsledku toho se nikdy neposouváte vpřed, pak si vytváříte svou vlastní synchronicitu a padáte do jakéhokoli výmolu, který existuje. Chápete to? Svou realitu si tvoříte, zatímco kráčíte svou cestou. Nemusíte nutně vytvářet svou budoucnost – tvoříte svou přítomnost! A přesto si před sebou kladete svou budoucnost jako energii synchronicity. A dáváte tomu pozitivní vývoj, pozitivní myšlenku. To jsou afirmace, o kterých často mluvíme.

„Kryone, je pozitivní myšlení jen něco, v co můžeme doufat?“ Drazí, pokud jde o synchronicity, nejde jen o nějakou naději. Dali jsme vám instrukce, že je to skoro jako objednat si z menu. Pokud tyto věci očekáváte denně, každodenně, budou se dít.

Nyní lidé, kteří tohle teď poslouchají a jsou natolik lineární, že namítnou: „To je absurdní, Kryone, protože když mám nějaký problém a neznám řešení, jak pak mohu před sebe postavit nějaké řešení?“ (Kryon se usmívá)

Dovolte mi, vy lineární, abych vám dal odpověď. Tady je projekce, afirmace pro vás: „Jak kráčím vpřed, vždy vstoupím tam, kde mi to přinese řešení mého problému.“ Co na to říkáte? Jinými slovy, nemusíte stavět před sebe naprosto vše, co chcete, hledáte nebo očekáváte, ale to, co může být ještě lepší. Řekněte tedy například: „Drahý Duchu, dovol mi vždy kráčet ve světle. Drahý Duchu, veď mě na ta nejlepší místa, na která se mohu dostat.“ V Kruhu dvanácti to ještě trochu vylepšíme. Existují však věci, které si sami pro sebe můžete do těchto afirmací vložit, na něž by lidé ani nepomysleli.

Jaký druh kontroly si myslíte, že máte? Dovolte mi, abych se vás na něco zeptal: Měli jste někdy zkušenost, že jste se chystali udělat něco, co jste plánovali, na co jste se těšili nebo očekávali, a pak jste byli zastaveni, zabrzděni? Dnes v Kruhu dvanácti vám povím proč. Pokud žádáte o vytvoření synchronicity a před vámi je něco nevhodného, pak vás může zabrzdit intuice, pokud jste na ni naladěni. Drazí, řeknu vám, co by se pak mohlo stát. Něco zamýšlíte, ať už je to cokoli, a pak vám začnou přicházet nejrůznější ezoterické signály a intuice jako: „Možná bys měl/a počkat, možná bys měl/a počkat“ a vy stále jdete vpřed a pak narazíte na překážku, spadnete do výmolu. Myslím, že někteří z vás už tuto zkušenost mají. Mluvíme o jednom z největších nástrojů nové energie. A nyní se ještě vylepšuje. Někteří z vás, kteří se učí, jak to funguje, to zažívají znovu a znovu. Někteří očekáváte věci a učíte se, jak to vnímat a pociťovat. A pak to můžete využívat každý den svého života. Ráno se probudíte a řeknete: „Bez ohledu na to, co se mi dnes stane, očekávám věci, které přinesou řešení, dovedou mě ve správný čas na správné místo a k setkání se správnými lidmi. Zůstávám naladěn na synchronicitu, na to, co potřebuji poznat a pochopit.“

Někteří z vás také začínají chápat, že lidé, které cestou potkáváte, pro vás mohou něco mít, i když to tak nevypadá. Možná jsou to lidé, kolem kterých projdete jen s pozdravem, pustíte je z hlavy a jdete dál. Možná pro vás mají „balíček“, který vám změní život. To znamená, že možná budete muset jinak přezkoumávat situace. Duch vám je přináší, protože jste o ně požádali, ale prostě jste je jen nerozpoznali. Je toho víc než jen synchronicita. Teď mluvíme o darech, o které jste požádali, očekávali je a někdy promeškali. Je to všechno o načasování.

Načasování. Je to nádherná myšlenka, že vy jako lidské bytosti můžete ovládat svůj život, mít kontrolu nad svým životem. Chci, abyste o tom chvíli přemýšleli a možná si i představili svůj život. Pro některé z vás to může být novinka a možná byste chtěli mít jasnější představu o tom, o čem mluvím. Pojďme si to tedy společně projít. Je tak důležité, abyste pochopili, že to je proveditelné – víc než jen proveditelné! Je to něco, co nyní můžete prakticky používat v každodenním životě – ezoterické informace, které fungují!

„Drahý Duchu, nemám jistotu ohledně své budoucnosti. Drahý Duchu, možná přijde to či ono. Drahý Bože…“ Ať už to chcete vyslovit jakkoli, řekněte: „Nech mě představovat si, promítnout to, co pro sebe potřebuji. Pro sebe, ne pro ostatní. A během tohoto procesu mi dovol nalézt a uvědomit si, aby to, co dělám, bylo i pro ostatní. Drahý Duchu, dovol mi, abych se dostal k řešení mých záležitostí. Drahý Duchu, přines mi ty správné scénáře, ty správné lidi a ty správné vztahy, které potřebuji, abych se mohl v lásce posouvat vpřed.“

Nejlepší afirmace, o které jsme vám už mnohokrát říkali, je: Drahý Duchu, ukaž mi, co potřebuji vědět.“

A pokud máte odvahu tohle vyslovit, mějte odvahu (o)pustit svá očekávání! Co když očekáváte A a dostanete B? B by bylo mnohem cennější než A, ale jste tak fixovaní na A, že se vydáte cestou A a minete cestu B. To jsou věci, na které si musíte zvyknout. Opusťte svá očekávání a buďte v pohodě, že se objeví něco lepšího. Nikdy nevíte, co vám Duch dá, zvláště když jste otevření, tolik otevření lásce a kráse, než byste vůbec čekali.

Jste velkolepí. Bůh vás velice miluje, a tak moc vás chce vzít za ruku a vést vás přímo k synchronicitě, kterou si zasloužíte. Je to o načasování i připravenosti, ne o štěstí nebo náhodě. Nebudete žít ve světě náhod, pokud se rozhodnete používat nástroj pro hladkou a rovnou cestu. Neříkal bych vám tyhle věci, kdyby to nebyla pravda. A tolik z vás už přesně tohle zažilo, tolik z vás!

Požehnaní jsou lidé, kteří chápou, jakou sílu a moc skutečně mají nad svým každodenním životem a děním. V tomto smyslu se uvolněte, drazí.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Are You a Victim of Chance? - MP3 -  min. 15:23

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE