Jste v krabici a nevíte o tom?

07.09.2022 12:15

Jste v krabici a nevíte o tom?  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Lee Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 7. září 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Dnešní téma se týká věcí, které jsme vám ještě plně nepředali a které můžete ve svém myšlení přehodnotit. Je toho ještě tolik skrytého, protože se to dosud neodhalilo nebo si to ještě neuvědomujete, ačkoli to tu vždycky bylo. Je to, jako když dítě roste a dýchá vzduch, až jednoho dne nastuduje, co to vlastně vzduch je. Dítě jej považovalo za samozřejmost. Nikdo mu neřekl o molekulách ve vzduchu a odkud pocházejí, ani o symbiotickém vztahu se zbytkem planety. Pro dítě to byl prostě vzduch, který dýchá. Takových věcí je mnoho.

Dnes vám povím metaforu, kterou většina z vás pochopí. Postupně také porozumíte, o čem ta metafora nakonec je, co znamená. Vytvořili jsme Kruh dvanácti a dnes jej vytvoříme znovu. Čím vlastně Kruh dvanácti je? Je o vás, jak odhalujete své vyšší já.

Dokonce i mnoho náboženských i duchovních vůdců staví Boha na jednu stranu závoje a vás na druhou stranu. A existuje mnoho druhů procesů, které vám pak nějakým způsobem umožní dotknout se té Boží tváře, která tady není a je za závojem. Kruh dvanácti je jedním z prvních, kdy jsem vám předal metaforu, která pokračuje a která se vám pokouší ukázat, že je to vlastně přímo před vámi. Tento závoj je ve skutečnosti mostem mezi vámi a vaším vyšším já, vaší duší. Někteří se zeptají: „Co to má společného se závojem mezi námi a Bohem?“ Odpovím vám, že vaše duše je významnou součástí Tvořivého zdroje. Pokud se dokážete dotknout své duše, ocitnete se v tom prostoru, který je z velké části na druhé straně závoje. Je to multidimenzionální prostor, kde jsou andělské bytosti, průvodci a láska Ducha vždy přímo vedle vás. Opakovaně jsme vám dávali příklad, že Duch vám skutečně sedí přímo na klíně. Ale to není vaše paradigma, že?

Dovolte mi, abych vám něco ukázal. Chci, abyste si společně se mnou představili něco, co většina z vás už někdy viděla. Tato představa sestává z určitého počtu do sebe vložených krabiček. V závislosti na vaší kultuře můžete mít například dekorativní krabičky, které v sobě skrývají stále menší a menší krabičky. Otevřete jednu, najdete v ní menší, otevřete tu menší, najdete další ještě menší a tak dále. Nebo to mohou být vajíčka z jednoho materiálu, uvnitř jsou menší a menší vajíčka a všechna jsou krásně zdobená (něco jako matrjošky). Představte si to na chvíli, protože to znáte. Když se dostanete k té nejmenší, která je roztomilá, je to zábavné: „Wow, prošel jsem deset krabiček, abych se dostal k tomu nejmenšímu roztomilému človíčkovi. Zajímalo by mě, kdyby uměl mluvit, zda si opravdu uvědomuje, že tam je.“    

Takže tady je první část metafory. Krabičky, v nichž je ukryta ta nejmenší, jsou do sebe vložené a tou nejmenší jste vy. Nemáte ani ponětí o krabičkách kolem vás, jsou samozřejmě skryté ve tmě. Kdyby vám někdo řekl, že existuje větší krabička, uvnitř které se nacházíte, řeknete: „Nejsem si jistý, že máte pravdu. Pokud tu však něco takového je, pak je to závoj a Bůh je na druhé straně.“  Tázající by odvětil: „Nu, ne tak úplně, je tu další větší krabice kolem té druhé.“ Co by to mohlo znamenat?   

Tyto do sebe vložené krabičky jsou uvědomění. Jsou to krabice uvědomění. A my jsme vám vždycky říkali, že největší krabice – ta, kterou vidí Bůh a kterou vidím já – je vaše skutečné já! Ta malá krabička je vaše vnořené já. A zde je pozvání, které tu pro vás vždy bylo: rádi bychom, abyste pochopili, že jakmile začnete přijímat to, co vám říkám, místo toho, co vám možná říkali jiní, že omezení, limit, hranice vaší duchovnosti nebo vašeho myšlení je jednoduše obklopeno jinou krabicí. Mluvili jsme o loupání cibule vaší reality, že když ji začnete loupat, najdete své vlastní jádro. Tohle je však opak, protože teď mluvím o uvolnění se, vymanění. Kolik z vás je připraveno říci: Drahý Duchu, pokud je kolem mě větší krabice, v níž jsem, ukaž mi ji!Už jen tímto samotným uvědoměním začínají mizet vnitřní krabice. Možná jste měli deset do sebe vložených krabic a najednou máte jen tři, protože jste si tak dobře vědomi Boží lásky. Protože si uvědomujete nástroje, které máte k dispozici jako lidské bytosti, že energie Gaii je živá a dobrá, že máte kontrolu nad svou realitou. Takže jste se právě zbavili tří až čtyř krabic.

Co je to za krabice, o kterých vám říkali? Každá jednotlivá krabice představuje to, co vám bylo řečeno o tom, kdo jste. Drazí, něco z toho bylo nejen nepřesné, ale dokonce i záměrné. Něco z toho bylo prostě tím nejlepším, co lidé v dané době měli. Všechno to však vypráví příběh o velikém Bohu a velice malém človíčkovi, jímž jste. Tahle část byla sice pravdivá, avšak bez spojitosti. Mezi vámi existuje zeď, tak vás to učili. Pokud patříte k některému z organizovaných duchovních systémů na této planetě, hned vám řeknou, že jste malí a nepředpokládá se, že byste byli schopni dotknout se Boží tváře – nejste toho hodni. A tak existují nejrůznější pravidla, která vám pomohou, abyste si to zasloužili, nebo abyste alespoň nepředstupovali před Boha jako nehodní. Začnete jim tedy naslouchat, co po vás chtějí, abyste udělali.

Co když vám sdělím, že to všechno jsou jen krabice? Jsou to krabice, které vám brání vidět tu největší krabici. A tak se začnete osvobozovat z jedné po druhé, vymaňovat se z jedné po druhé, až se dostanete do bodu, kdy se zeptáte: „Co kdybych mohl přejít přes most do té opravdu velké krabice?“ A tou je vaše duše. Nyní mi dovolte říci ještě něco ohledně této metafory, co je kouzelné. Jak rozpouštíte krabice kolem sebe, stáváte se pokaždé větší a větší krabicí. Ze sady do sebe vložených deseti krabic se tak stane sada s pěti krabicemi, protože krabice uprostřed začne rozpouštět krabice kolem sebe, a tak to směřuje k těm větším a větším, až vám možná zbude jen jedna krabice. Vítejte v Kruhu dvanácti.

Takže pokud jste to sledovali, nacházíte se teď v mnohem větší krabici, vložené už do další krabice. Tou největší krabicí je duše lidské bytosti a v ní je krabice, kterou jste vy ve 3D, kterou dobře znáte. Teď jste už ale velmi blízko a můžete vnímat tu největší krabici. Rozpustili jste všechny omezující věci, jež vám byly řečeny. A teď jste tady. Překročení mostu je něco, co dnes uděláme a co děláme každou jednotlivou středu a co už jsme dělali během téměř stovky epizod. Vždy to byla metafora vás, jak se dotýkáte té největší krabice. Avšak stane se vám ještě víc než jen to, že se jí dotýkáte. Ukážu vám jeden obraz. Když přejdete most, ta 3D krabice se dočasně rozplyne. Jako lidská bytost však musíte i nadále žít ve 3D, protože takoví jste. To ale neznamená, že se nemůžete spojit s větší krabicí nebo do ní zajít, kdykoli se vám zachce. Můžete přejít most, můžete se vrátit tam a zpět a najít některé z nejkrásnějších věcí, které pro vás Duch, Stvořitel připravil. Můžete se vyhřívat v lásce, která tu vždy byla, bez jakýchkoli pravidel, bez různých věcí, které musíte (údajně) dělat, abyste si ji zasloužili. A začnete chápat skutečný obraz.

Skutečná základní pravda zní: Bůh vás miluje a stvořil vás v lásce. A dal vám svobodnou volbu, abyste ji našli. Nemusíte se řídit hromadou pravidel, která tvrdí, že jste nehodní nebo že jste od narození nečistí a zatraceni. To nikdy nebyla základní pravda, to si jen lidé vymysleli svou vlastní pravdu a aplikovali ji na vás. To všechno jsou jen lidské výmysly, drazí, je to lidství jeden na jednoho. Trest, odměna, zlo, dobro – to vše nemá nic společného s láskou Stvořitele, kterou k vám cítí. Takže jste tady, možná už stojíte na tom mostě. A nakonec možná pochopíte, že ta větší krabice jste vy ve spojení se Stvořitelem, se svou duší. To je pravda, kdykoli ji chcete vidět. Stvořitel k vám natahuje ruku a říká: Co kdybys na chvíli vstoupil do té větší krabice? Navštiv na chvíli svou duši." A dříve nebo později spolu obě krabice vzájemně splynou. Každý den svého života se tedy pohybujete mezi těmito krabicemi a uvnitř nich, až jednoho dne vzájemně splynou – a tomu se říká vzestup. Právě teď se nacházíte v plánu planety, který jste navrhli dávno předtím, než jste sem přišli. Co když je to všechno pravda? Chci, abyste pocítili tuto lásku, o které vám vyprávím. Dnes o trochu později překročíme most. Znovu vás tam vezmu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Are You in a Box and Don’t Know it? -  min. 13:05

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy