K čemu je dobrá meditace a channeling?

08.01.2022 17:04

 

Někdy zaznívá kritika těch, kteří meditují a channelují delší dobu každý den. Mnozí se ptají: „Co dobrého to může komukoli přinést?“ Tato otázka sama o sobě odhaluje nepochopení tohoto procesu.

Meditace tu není jen pro individuální zlepšení. Kritici nechápou, že je to energie staré duše, která vstoupí přímo do planety a planeta pak zareaguje, protože je ve skutečnosti součástí Merkaby meditujícího. Ale není to lineární reakce.

Už jen několik meditujících může zvýšit vibraci celé své oblasti, ale vás už je tolik, kdo jste ochotní sedět, být tiše a toto si uvědomovat!

Toto je počátek nového pohledu. Toto jsou věci, o kterých už jsme hovořili dříve, až na to, že jsme nikdy nebyli přesně vyladěni na tuto informaci pro staré duše, které se probouzejí. Toto je nový most. Je to most, která je nyní velmi překročitelný a otevírá se.

Co se stane, když tato planeta začne být klidná, není tu žádná aktivita a jen velmi málo znečištění? To se děje právě teď. Veškerá aktivita a hluk nyní na okamžik v čase utichly.

V tomto tichu mohou ke starým duším proudit nové intuitivní věci, které se k nim dříve nemohly dostat. Začínáte rozpoznávat a chápat některé z důvodů pro to, co se na této planetě děje a proč se nyní planeta ztišila?

To je jen na nějaký čas, drazí, a skončí to. Ale právě teď, v tomto čase, kdy se vše zastavilo, intuice starých duší letí skrze ten závoj do vědomí mnoha z vás.

Šišinka staré duše začíná být velmi aktivní a začne přinášet vize těm, kteří mají schopnost vidět tímto způsobem, kteří toto nesou a channelují.

Začnou se objevovat nové procesy, dokonce i pro léčitele, kteří léčí třeba i 40 let a déle. Mnozí z nich sedí a říkají: „Bože, uniklo mi to? Jak k tomu došlo?“

Drazí, toto se děje, když se ztišíte. Začnete se dívat na svou vlastní práci a začnete vidět, že může být mnohem větší, než jste si myslil. Je to krásné.

Je to jako když přeladíte kanál na svém rádiu – vyměníte jednu frekvenci za jinou. A vy se začínáte učit víc díky přeladění se na novou frekvenci

- Kryon z Magnetické služby