Když někdo ve vašem životě nevěří v ezoteriku

23.03.2022 09:25

 

Když někdo ve vašem životě nevěří v ezoteriku


Opravdu si užíváme odpovědi na otázky, které dostáváme od starých duší z celé planety.

Tato je od Nehy v Anglii. Neha se ptá: „Co může Kryon říci o rodinách, které nevěří v ezoteriku? Jak s nimi můžeme žít, aniž bychom cítili souzení nebo provinilost?“

Není žádný způsob, jak přesvědčit kohokoli ve vaší rodině, aby věřil v ezoterické věci. Přestaňte se snažit. Pokud toto slyší nebo čte někdo, kdo cítí, že to, čemu věříte, byste měli dále hlásat, prostě tu myšlenku vyhoďte do koše zvaného: „To jsem se naučil v církvi.“

Pokud chcete někomu z vaší rodiny ukázat ezoteriku, pak mu ukažte, jak ho milujete. Toto je Kryon 101. Jinými slovy – pokud ve vás uvidí pozitivní a láskyplnou změnu, to je ten nejlepší způsob, jak jim ukázat, že máte něco, co funguje.

A že možná si uvědomí, že toho nemají mnoho, co by fungovalo, a že většina z toho je nefunkční, možná je dokonce k tomu, že jsou na ostatní naštvaní.

Součástí projevení vaší lásky je to, že s nimi budete mít trpělivost, když si z vás dělají legraci. To je těžké, lidi. Upřímně, já tím prošel. Chci vám dát jednu z Kryonových zásad ohledně Mistrovství. Jste připraveni? „Mistrovství nereaguje, Mistrovství pozoruje. A pak zváží svůj nejlepší soucitný čin.“

To vyžaduje vyspělost, abyste to dokázali – rozhodnout se nereagovat na to, co říkají. Nebraňte to, co děláte (nikdy to nebraňte)! Místo toho najděte něco laskavého, co můžete říct a co je často odzbrojí nebo u nich způsobí jinou náladu.

Například řekněme, že přijde váš bratr a řekne: „Hej, ještě pořád jsi v kontaktu se všemi těmi UFOny na Kryonově setkáních?“ Smích, smích, smích. A vaše odpověď: „Jasně, že jsem. A oni mi právě říkají, abych od nich pozdravoval nejlepšího bratra, jakého bych kdy mohl mít.“ Nereagujte. Místo toho milujte.

Neho, toto je jedna z nejtěžších věcí, které děláme, protože je to v naší vlastní rodině nebo mezi přáteli. Oni nás znají tak dobře, ale musíš to tak opravdu myslet… tu lásku. Opravdu je to odpověď na tvou otázku – a ta nejlepší.

Začni pomalu a uvidíš, pokud je to pro tebe použitelné řešení, nikdy nepociťuj vinu za nic. Snaž se, jak můžeš, abys svou rodinu milovala natolik, že poznají, že jsi našla opravdu něco, co funguje a oni to na tobě uvidí.

Kdo ví? Někteří z nich za tebou pak mohou tajně přijít a zeptat se tě, jak jsi to dokázala. Pak nedělej nic, čím bys jim ukazovala, že se oni mílí nebo že naopak mají pravdu. Prostě je jen miluj.


S požehnáním,

 

Lee Carroll