ke Kryonově akci - platby

11.04.2020 16:39

Přátelé,

Před asi týdnem byl oficiálně zahájen prodej vstupenek na druhý seminář Kryona v České republice, druhé setkání s Lee Carrollem, jeho hosty a Kryonem.

Někteří z vás, kteří jste na oznámení reagovali okamžitě a chtěli jste přestoupit zakoupení vstupenky, jste zjistili, že platba převodem vykazuje technickou závadu. Bohužel se stalo, jak se později ukázalo, že naši kolegové z Leeova organizačního týmu, nám omylem poslali číslo účtu s chybou. Rádi bychom vás informovali, že po krátkém šetření však chyba byla odstraněna a bankovní převody byly zprovozněny.

Prodej vstupenek probíhá tedy teprve zhruba týden, nicméně jsme velmi potěšeni zájmem, který tato akce naplánovaná na září letošního roku u vás vzbudila. Převážně, jak můžeme sledovat, je zájem o vstupenku na 3 dny, na celý program. A vedle toho pak se prodávají vstupenky na jednotlivé dny.

Cítíme z toho dvě zprávy. Jednak vyjádření vztahu k tomu, co Lee Carroll respektive Kryon skrze Lee Carrolla nám předává, zájem prožít až tři dny v jejich společnosti. Dozvědět něco nového, ale především vnímat ty energie, prožívat je, být v nich.

A za druhé pak je to zprávu o tom, že my, kteří sledujeme Kryonova sdělení je nejen  sledujeme,  ale, že se jimi řídíme, že se stávají naši součástí součástí, prostě to žijeme, stali jsme se tím. A to je přesně to, co po nás Kryon chce, a co je důvodem, proč lidstvu informace předává. Myslíme tím tu skutečnost, že nepodléháme panice, strachům, které v poslední době zasáhly naši společnost a ovlivňují realitu naší současnosti. Ukazujeme tak, že jsme schopni žít své vlastní životy a nenechat se řídit scénáři psanými někým jiným. A to je velmi vzácné, hodnotné zjištění o tom, jak jsme se dokázali změnit a přispíváme tak nemalou měrou k pozitivním změnám na planetě.

 

Láďa Mlčák