Kryon hovoří o Plejáďanech

20.12.2021 19:43

 

OTÁZKA:
"Drahý Kryone, chápu, že Plejáďané měli něco společného s naší DNA a přidali do ní hvězdné semeno. Také si je spojuji s „obry“ v rámci biblické tradice, kteří se spojovali s muži a ženami. Říkáš, že jsme je potřebovali pro náš vývoj a já se ptám proč. Jaký druh zdroje předků jsou? Stále ještě s námi pracují?“


ODPOVĚĎ:
Ano, ve všech směrech.

Plejáďané, skupina ze systému Sedmi sester, byli zapotřebí, aby změnili vaši DNA, což udělali poměrně nedávno (před 200 tisíci lety). V té době jste byli v bodě, kdy jste měli mnoho druhů lidí, jako je tomu u mnoha savců na Zemi.

První věc, kterou udělali, bylo zastavení všech větví lidstva až na jedinou… to je ten druh člověka, který máte teď.

Další věc, kterou udělali, byla změna genetického kódu u lidí, kteří měli být základní rasou. Tato změna měla vytvořit genetický „otisk Boha“ v každém z vás, protože oni ho v sobě také měli.

Jejich systém NENÍ „v lekci“ jako je vaše Země a oni žili velmi odlišné životy od těch vašich.

Vaše pozemská existence je otázkou svobodné volby a toho, kam zavedete energii Gaii. Měli jste tu misi v této části galaxie – a tato mise je velmi odlišná od té jejich.

Oni věděli, co udělat, protože mají Božský původ a je to součástí jejich existence a jejího smyslu. To je těžké vysvětlit, protože vy všechno vnímáte z lidské perspektivy.

Plejáďané nejsou jako vy, protože vy jste žili v podmínkách staré a nové energii ve velmi raném stádiu. Oni ve skutečnosti prošli svými vlastními testy a nyní slouží vesmíru svým vlastním způsobem – včetně osévání dalších „Zemí“, které teprve přijdou.

Nicméně jsou v mnoha ohledech jako vy. Až se s nimi konečně setkáte, a k tomu dojde, nebuďte překvapeni, pokud budou vypadat velmi podobně jako vy!

A ano, stále se zajímají o to, co se děje zde, na vaší planetě; ale nemají zájem o zásah do vaší cesty. Přistupují k vám se skutečně láskyplným duchem.
 

KRYON