Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 1

07.03.2022 07:09

Kryonova výprava do Egypta
Sebepoznání - 1

Channeling Kryona přijal Lee Carroll v Káhiře, Egypt, 7. března 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Je to země objevů. Vskutku, čím více vám o této zemi vyprávějí odborníci, kteří ji léta studovali, tím více na vás snad zapůsobí nejen to, co bylo objeveno, ale i to, co leží pod pískem pro budoucí objevy.

Toto je krátká meditace a channeling, který nazvu „Objevení sebe sama“. A budeme provádět několik channelingů týkajících se tohoto tématu, a tak začneme jednoduše. Začneme příběhem nebo podobenstvím, chcete-li to tak nazvat, alegorií o muži jménem Wo. Používáme ho jako příklad, vždy metaforický, pro truismus, pro pravdu.

Wo není muž ani žena, i když jsem ho označil za muže, protože v lidstvu neexistuje nic mezi tím, takže mu budeme říkat Wo-man. Může být obojího pohlaví. Můžete si vybrat.

Wo je na tajemném místě, tajemném pro vás, ale ne pro něj. Vyrostl tam, kde každý musí chodit po písku. Všude, kam se podíváte, je ho asi metr. Teď je to Woův normál, naprosto jeho normál. S tímhle vyrostl. Narodil se s tím. Jeho matka a otec, jeho dědeček, ti všichni se museli prodírat pískem, kamkoli šli. A zvykli si na to. Bylo to těžké. Nemohli jít moc rychle, ale to byla Woova norma.

Šel do svého písečného kostela, kde se prodírali pískem a povídali si o Stvořiteli, který stvořil je i písek. Dělal všechny věci, které si možná myslíte, že v jakékoli kultuře děláte. Chodil do písečného obchodu pro potraviny, pro všechny věci. Byli tam stěžovatelé na písek. (Kryon se směje.) Byli tam píseční lidé, se kterými byl rád, ale byl to svět písku. Všechno se točilo kolem písku.

A jak ten příběh pokračuje - potkal skupinu lidí. Začal s jedním, který ho pozval k dalším, a ti byli velmi zvláštní. Víte, všiml si, že všude, kudy chodili, od nich písek ustupoval. Bylo to tak zvláštní, že se s nimi opravdu nechtěl stýkat, moc ne, ale nemohl si pomoci, aby neviděl, co jsou zač a co dokážou. A nejvíc pozoroval, že jsou šťastní. Byli šťastnější než on, protože se nemuseli prodírat pískem, ale bylo to tak neobvyklé, protože to nebylo normální. Nebylo to správné. Něco bylo špatně.

Šel tedy za svými duchovními rádci, kteří ho varovali: „Nepřibližuj se k nim. Vidíš, co dělají. Používají magii a magie je zlo. S těmi lidmi se nechceš stýkat. A tak se rozhodl, že se s nimi bude stýkat.

Teď se zastavíme a na chvilku si uvědomíme, o čem je tato metafora, jako byste ji ještě nepochopili. Písek je druh vědomí. A v tomto příběhu je vědomí nízké. Je těžké jím projít. Je to vědomí, které tato planeta zažívá odjakživa, po celé věky, od počátku lidstva, dalo by se říci, nebo od zaznamenané historie, dalo by se říci.

Jedno přísloví říká, že se historie opakuje. A je to vidět, protože po každé válce přijde další. Přijde chvíle odpočinku a další válka. To, co studujete i ve starověku, jsou války. Jeden chce získat zdroje druhého, a tak je tu válka. Vidíte, kdo se na tom podílí a co dělá, vidíte jména dobyvatelů a vidíte, co udělali, ale může vás zaujmout, nebo ne, že to nikdy neskončí. Pořád je tu válka. To je planeta s nízkým vědomím, která se plahočí v písku, kde se nedokáže osvobodit od tohoto a mnoha dalších věcí, které je identifikují jako lidi. Mohli byste to dokonce nazvat lidskou přirozeností.

Tohle jsme učili dvaatřicet let. Přichází doba, kdy se lidská povaha změní. Přichází doba, kdy se tato planeta podívá sama na sebe a rozhodne se, že už nebude mít další válku. Drazí, pokud jste to ještě neviděli, jste na prahu tohoto okamžiku! Na prahu toho! A možná bylo zapotřebí jedné, abyste viděli reakce ostatních.

Wo tam stojí a viděl ostatní s vyšším vědomím, protože písek nízké energie od  nich ustupuje všude, kudy chodí. Byl varován, že nejsou správní. Nejsou dobří a nemůže to být od Boha, a přesto ho to přitahuje.

To je předpoklad, který jsme uváděli po třicet let. Že Bůh, Bůh lásky, vás miluje natolik, že vám na cestě dá příležitost se podívat. Dá vám příležitosti, abyste se podívali. Téměř jako by vás donutil se podívat. A vy máte svobodnou volbu vidět nebo ne, věřit těm kolem sebe, nebo ne. Když vidíte něco tak neobvyklého, naplněného láskou nebo radostí, nebo co je tak jiné, je to přitažlivé.

A Wo se podíval.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – Part 1 - MP3 -  7:22 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE