Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 10

18.03.2022 21:46

Kryonova výprava do Egypta
“Sebepoznání 10”


Kryonův channeling přijal Lee Carroll v Karnaku, 18. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Je časné ráno a my se již potřetí za život mého partnera ocitáme u dveří Sekhmet. Není náhodou, že to, co se tu v historii odehrávalo, se vztahuje právě k tomuto poselství. Pokračujeme v objevování sebe sama a v podobenství o Woovi. Poslouchejte, drazí, neboť jsou zde pro vás připraveny metafory.

Ten, který se jmenuje Yusha, čeká na Woa. Pokračujeme v příběhu. V tomto díle Wo objevuje sám sebe a skutečně se tentokrát objeví. V minulém díle se neobjevil, protože stále přemýšlel o tom, co mu bylo řečeno, co se tolik liší od všeho, co mu bylo řečeno předtím, o majestátu Boha, o moci, kterou má i jako člověk – coby kousek Boha. Přepsal (ve svém vědomí – pozn.překl.) snad všechno, co mu v minulosti  bylo řečeno. Přepracoval, ale stále nebyl hotov. Měl otázky, velké otázky.

Yusha tam na něj čekal. Wo přišel a řekl: „Děkuji, že jsi počkal. Omlouvám se, že jsem tu nebyl dřív, ale tohle je pro mě zmatená doba. Plně tomu nerozumím.“

Yusha řekl: „Wo, může to trvat dlouho. Možná to pro tebe nakonec bude muset být intuitivní. Možná si na to budeš muset sednout. Používej to. Medituj o tom.“

A Wo řekl: „Ještě jsem neskončil. Nedávej mi nic nového. Potřebuji znát odpovědi.“

Yusha se usmál, protože všechno, co vyjde z jeho úst, bude nové. (Kryon se směje.) Pojmy, odpovědi by Woa opět vrátily zpět.

A Woova otázka tentokrát zněla takto. „Vidím na této planetě tolik věcí, které mi ve světle toho, co jsi mi řekl, nedávají smysl. Ten krásný milující mocný Bůh, o kterém mluvíš, který netrestá ani neodměňuje, ale je jen láska a dává nám zcela svobodnou volbu… a přesto je tu tolik zla! Bylo nám řečeno a ukázáno znovu a znovu, že existují ti, kteří jsou zlí a snaží se zmocnit naší duše, a máme jejich obrazy. A každá kultura je má a každé náboženství je má a je tak strašné pomyslet na to, že by na této planetě byli ti tak strašní, tak zlí, tak ničiví. Co s tím uděláme?“

Yusha se znovu usmál a řekl: „Wo, teď přijde něco dalšího, co tě vrátí zpátky. Na této planetě kromě lidí žádní zlí nejsou. Kromě lidí tu nejsou žádní démoni, kteří by chtěli chytit tvou duši. A tady je prohlášení, které pro tebe a pro všechny, kdo mě poslouchají, učiním. Ty nejvelkolepější milující úžasné zázraky na této planetě pocházejí od lidí. Ty nejhorší ničivé strašné hrůzy na této planetě pocházejí od lidí. Na této planetě nepotřebujete démony. Lidé se o všechno postarají sami.

Máte v sobě sílu, Wo – je to moc svobodné volby, vědomí, které má energii tvořit nebo ničit, tvořit nebo ničit. A to je pravda. Protože je pro vás ale tak neuchopitelná, vymýšlíte si. Všechny dobré věci pocházejí od andělů. Všechny špatné věci pocházejí od démonů. Lidé podle vás nemají žádnou zodpovědnost. Vy prostě jen procházíte mezi nimi a doufáte v to nejlepší. Tak vás to učili. Dostali jste instrukce a teď hodně štěstí… A teď vám říkám, že ve vědomí je síla. Můžete být tak vysoko jako andělé, tak nízko jako démoni, pokud si to vyberete. Wo, ty víš, že mám pravdu, protože když se podíváš do historie, vidíš, co lidstvo dělalo s lidstvem. Nebylo k tomu zapotřebí ďábla.

Ale chci ti říct tohle. Sedíš tady, protože jsi se probudil, aby ses se ptal. A všichni ti, kdo právě teď naslouchají, mají schopnost naslouchat, když vám to říkám. Tato planeta prochází cykly a ten, kterým prochází právě teď, je víc než cyklus. Je to plné probuzení. Bylo očekáváno (předpovězeno) původními obyvateli. Řekl jsem vám o tom před dvaatřiceti lety a teď je to tady. Je to velký posun a je to posun ve vědomí.

Poprvé na této planetě máte možnost, že světlo převáží temnotu. A v celé vaší minulosti, v celé vaší minulosti skutečně vládla temnota. Poměr světla a tmy byl nevyvážený. Temnota vždy převažovala nad světlem, až doposud. Začínáte to na planetě pozorovat. Opět to říkám v mnoha různých podobách.

Planeta se začíná probouzet k větší pravdě. Že se dokážete ovládat a žít bez války. Že se může rozvíjet i při větším počtu obyvatel a uživit je, aby nikdo netrpěl hladem ani zimou. Tyto věci přicházejí. Planeta to cítí. Planeta na to reaguje. A Staré duše to pomáhají řídit svými meditacemi v terénu, svou láskou, svou laskavostí, svým probuzením. To je pravda. Když se podíváte na sílu tvoření a ničení, přecházíte do věku tvoření.

Tato skupina se chystá přesunout do malé oblasti, mocné oblasti, oblasti, která předcházela zbytku Karnaku, oblasti, od které se při stavbě Karnaku odklonili, protože tohle je místo moci, skutečné místo. Tohle není konsenzuální realita. Tohle není mytologie. Tohle je místo stvoření. Dnes chci, abyste na to mysleli všichni, kdo jste v této skupině.

Wo si to všechno uvědomil. Nějak to očekával. Tohle byla odpověď, kterou Wo očekával, protože Wo se začíná probouzet k větší pravdě, když o ní uvažuje s logikou, když přemýšlí o krásném milujícím tvůrčím Bohu, který dává lidstvu kus Boha, svobodnou volbu. Začíná to fungovat.

Wo znovu poděkuje Yushovi a řekne: „Budu ještě chvíli uvažovat. Chceš mi o mně říct ještě něco?“ (Kryon se zasměje.)

Yusha se usmál a řekl: „Sotva jsme začali. Vrať se pro další sdělení.“ A Wo se vrátí.

Pro všechny posluchače, kteří tu nejsou: V tomto okamžiku dějin lidstva máme šanci ukázat celému světu, že válka už nikdy nebude přijatelná.

Já jsem Kryon, který vás všechny miluje.

A tak to také je.

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – Part 9 - MP3 - 9:20 min.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu ZDE.