Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 11

19.03.2022 21:52

Kryonova výprava do Egypta
Sebepoznání 11

Kryonův channeling přijal Lee Carroll na Nilu 19. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Mohu to zopakovat: Bůh je větší, než si myslíte. Bůh je velký. Bůh je dobrý. Bůh je velkolepý. Bůh nepřemýšlí jako člověk. Bůh je stvořitelem všech věcí. To vše Wo na určité úrovni věděl, ale konkrétnosti, které se dozvídal, se staly jeho osobním objevováním sebe sama, jeho sebepoznáním.

Pokračujeme v tomto příběhu. Wo se nyní znovu ocitá před svým učitelem Yushou a vzájemně se zdraví. A Yusha chce vědět, jak se Woovi daří, protože Wo měl vždycky otázky a má je samozřejmě stále. Když spolu byli naposledy, Yusha mu řekl něco, co bylo také maximálně kontroverzní. Vletělo to, jak se říká, do tváře všem jeho naukám, které kdy měl od svých duchovních organizací, od těch, kteří ho učili, a vymazalo to všechny představy o andělech a démonech. A místo toho nechávalo přímo na lidské bytosti, aby vytvořila světlo, nebo ho zničila.

Možná si vzpomínáte, že mu Yusha řekl, že na planetě nemusí existovat žádné další entity, které by vás podporovaly, nebo naopak ničily. Že lidé jsou velmi dobří v obojím. Ale pak mu Yusha řekl ještě něco jiného. Že se planeta mění. Že se nachází v posunu, v cyklu. A že tento cyklus je větší, než si myslíte. Cyklus ve skutečnosti zahrnuje mnoho planet. Blíží se to. Bude to také objevování sebe sama, ale právě teď na planetě začínáte vidět, jak světlo vítězí. A tohle řekl Yusha (Woovi): „Přijde doba, kdy bude více světla než tmy, a vy to poznáte nejdříve podle toho, jak se k sobě chováte navzájem.

V minulosti se to této planetě příliš nedařilo, ale postupně, zejména nyní, máte něco, co jste nikdy neměli. V obecné rovině mír po dobu sedmdesáti let. V obecné rovině žádné světové války. A najednou vidíte reakci světa, když se stane něco, co se zdá být naprosto nevhodné. To je nové, drazí, a to je to, co chtěl Yusha Woovi sdělit. Mění se vám to před očima. Žádný anděl nesestoupil a nezpůsobil to. Je to lidstvo, které se začíná pomalu posouvat v tom, co skutečně chce.

Zkuste se nyní zeptat kteréhokoli člověka v jakékoli kultuře: „Co opravdu chceš?“ Neptejte se vůdců, drazí. Neptejte se politiků. Zeptejte se veřejnosti v kterékoli zemi: „Co opravdu chcete?“ A všichni vám řeknou téměř totéž. „Chceme mír pro naše rodiny a bezpečí. Nechceme mít hlad. Chceme mít práci, když je k dispozici. Chceme mít své rodiny u sebe. Chceme mít radost. Chceme se smát. Chceme žít v míru.

To platí celosvětově, drazí, a to je to, co zvítězí. To je to, co změní politiku. To je to, co změní vedení. Sledujte to. Sledujte to. Toto jsou nové věci. Toto na planetě ještě nebylo, ne takovýmto způsobem, kdy existuje všeobecná shoda na míru. Říkal jsem vám, že k tomu dojde. Také jsem vám řekl, že to bude probíhat formou: dva kroky vpřed, jeden krok vzad. Jinými slovy, neděje se to lineárně a není to snadné.

Wo se také dozvěděl, že vědomí je měřitelná energie a lze ji využít. Dozvěděl se, že člověk si přitahuje to, co očekává, a ačkoli to slyšel už dřív, nikdy to neslyšel od šamana. Že energie je tak hmatatelná, že ji můžete spatřit, můžete ji poslat, můžete ji cítit. Je to víc než jen energie. Vědomí má multidimenzionální aspekt. Je víc než jen energie. A když používáte vědomí, pak to, co očekáváte, se vám často dostane.

Wo se dozvěděl, že není obětí planety. Nic se neděje náhodou. Že všechny věci kolem něj fungují v cyklech. A pokud před sebe postaví očekávání věcí, které si ve svém životě přeje, které jsou dobré a čestné, přitáhne si je. A Wo měl dokonce důkaz, protože se vrátil domů a viděl, jak si jeho rodina opět stěžuje a hovoří o tom, čeho se bojí. A pak musel sledovat, jak se některé z těchto věcí dějí. Hned si uvědomil, že mají návyk, o kterém ani nevědí.

Wo se dozvěděl, že Bůh je mnohem víc, než kdy tušil. Že tolikrát slyšel výraz stvořen k Jeho obrazu a nevěděl, co to skutečně znamená. Až mu Yusha řekl, že tím obrazem je láska. Lidstvo je stvořeno s láskou. Je to základní energie stvoření. A pak má lidstvo možnost dělat si s ní, co chce. A to také udělalo a vy jste to viděli, všechny ty války, všechen ten čas po celé věky, všechnu tu smrt, ničení

Znovu vám říkám, že stojíte na prahu zásadního posunu na této planetě, kdy se neshody nemusí měnit ve smrt. Dochází k velkému posunu. Je to začátek něčeho mnohem trvalejšího, než si možná myslíte. Na této planetě byste dokonce mohli mít mírovou organizaci. Je to něco, na co zatím nikdo ani nepomyslel, a dojde k tomu, uvidíte.

Wo nevěděl, co by mohlo být dál, ale Yusha řekl: „Ach, je toho ještě hodně, co ti mám říct o tom, co se vlastně děje v tvém životě, v životě každého z vás… co se zdá, že se skrývá, že se o tom neví, že jen někteří tomu věří, někteří ne. Yusha se zeptal Woa: „Kvůli další lekci se tě zeptám: Myslíš si, že tě sem Stvořitel poslal, abys žil pár let, protože déle žít nemůžeš? Lidé opravdu nežijí příliš dlouho a pak odejdete někam pryč, zpátky tam, odkud jste přišli, a to je všechno. To, čemu se říká „záblesk“, život, který přijde a odejde s krásnou duší a pak odejde. Dává to smysl? K čemu to v širším měřítku je?“

Wo se nad tím zamyslel a řekl: „No, nikdy jsem o tom nepřemýšlel.“ (Kryon se směje.) A přiznal Yushovi, že o tom nikdy neuvažoval. Víte, nikdy neuvažoval o tom, jaký by byl proces lásky Boha nebo Stvořitele.

A tak mu Yusha řekl: „Řekl jsem ti, že tvá duše je věčná. Nemá žádný počátek. Nemá žádný konec. Nebyla stvořena k tomu, aby byla trestána.

Egypťané měli velmi zajímavou představu, která je jiná. Liší se od všech náboženství, která dnes na této planetě máte. Uvědomovali si, že život je krátký. A už když žili a chodili po této planetě, tak se mnozí připravovali na posmrtný život, protože měli představu, že člověk nezemře a pak se dostane do nějakého zázračného nebe. Místo toho je situace podobná. A to vysvětluje všechny ty propriety, které vidíte v hrobkách. Věci, které si vezmou s sebou, protože je potřebují. Život pokračuje dál, jenom jinak. A oni pokračují v práci. Vezmou si své lodě. Berou si své vozy. Vezmou si tolik věcí, které v sobě mohou obnovit a pokračovat v jiném druhu života v posmrtném životě, ale takovém, který bude věčný.

Takže i Egypťané před pěti tisíci lety tušili něco, o čem dnes nemáme tušení. Dnes je to o trestu a odměně. Není v tom pokračující život. Ale ono to tak je. A je to tady.“

Chtěl Woovi říct, že jeho duše byla na této planetě v mnoha lidských podobách stále znovu a znovu a znovu a znovu. Kdybyste teď na této planetě udělali průzkum, kolik lidí věří v minulé životy, věřila by v ně téměř polovina Země. Když se podíváte na ty, kdo se zabývají budhismem a hinduismem a dalšími směry, ti všichni to mají jako základ víry. A dává to smysl, drazí, protože coby stvoření lásky se můžete vracet a vracet a vracet.

A Yusha řekl: „Chystám se ti vysvětlit slovo stará duše. Je to jako ve škole, Wo. Pokaždé, když se sem vrátíš, se něco naučíš. Nevracíš se sem za trest. Vracíš se a vybíráš si, co budeš dělat, protože když tu nejsi, máš mysl Boha. I tady jsi kouskem Boha. Tvá duše je zázrakem Boží energie. A ty se rozhoduješ, co budeš dělat, co se budeš učit, dokonce kdo budou tví rodiče.

To Woa opravdu zasáhlo, protože řekl Yushovi: „Tomu nevěřím. Nikdy bych si ty rodiče nevybral.“

A Yusha se usmál a řekl: „Wo, co kdybys byl učitelem svých rodičů? Co když jsi Stará duše a oni ne? Co když jim musíš pro tento život ukázat něco, co nikdy nečekali? Bezpodmínečnou lásku bez ohledu na to, co dělají.“

Wo se nad tím zamyslel a řekl: „Už to začínám chápat. Chceš říct, že se vrátím?“

„Ano, vrátíš.“

„Co když se nebudu chtít vrátit?“

Wo, až se dostaneš na druhou stranu závoje, postavíš se do fronty na návrat. Chceš se vrátit, protože to, co na této planetě jako stará duše děláš, začíná měnit Zemi. Vzpomeň si, že vědomí je energie. Co se stane, když projdeš školou a co se stane po mnoha a mnoha letech školení a učení a školení a učení a ty se vrátíš jako absolvent? A absolventů jsou stovky a stovky.

Zeptám se tě – kdybyste měli město, které by se stále vzdělávalo a všichni by se velmi, velmi dobře vyznali v mnoha a mnoha věcech a věděli, jak věci fungují, co by se s takovým městem stalo? Řekněme, že by všichni byli absolventi. To město by bylo velmi zvláštní. To město by pravděpodobně nebylo nefunkční díky tomu, co se v té škole života naučili. Co funguje? Co nefunguje? Co je to láska? Co není? Co dělat, když máte potíže?

To je to, co se děje na planetě. Stále více starých duší, které se vracejí a odcházejí a vracejí a odcházejí a vracejí a vracejí a vracejí a vracejí, vytváří soucitnější populaci. Viděli jste to v posledních dnech? Soucitnou populaci planety, kde se mohou lidé propojovat a vyzařovat lásku i těm, které neznají.

Wo začínal chápat a uvědomovat si. Pokud je to pravda, dává to smysl, je to logické. V lásce to dává smysl. A řekl to znovu. „A co když se nechci vrátit?“

„Wo, pokud se dostaneš na druhou stranu závoje a nebudeš se chtít vrátit, nemusíš. Ale vrátíš se, (Kryon se směje.) Wo, vrátíš se, obzvlášť teď.“

A Wo nastražil uši při tom: „Zvláště teď.“

„Wo, nebudeš si na nic vzpomínat. Opravdu nemáš pevnou časovou paměť ve tvém akášickém záznamu – to je nové slovo. Záznam tvých minulých životů se nazývá Akáša. V akášickém záznamu neexistují data. Jsou to energie, takže si některé věci budeš pamatovat energeticky a nezáleží na tom, před kolika lety jsi byl na planetě. Když se ti připomenou díky něčemu, co je energií místa, kde se nacházíš nebo kde stojíš, mnohokrát ti tyto energie možná vylepší paměť. A dělají to z jediného důvodu – aby sis vzpomněl na to, co ses naučil, a to je vše. Neočekává se od tebe, že to uchopíš a něco s tím uděláš. Máš si jen vzpomenout na to, co  ses naučil.“

Někteří z vás, kteří jste tady na této lodi, na této poslední cestě, na Dolním Nilu, máte takové zkušenosti. To vás donutí sednout na zadek, že? Přepadnou vás vzpomínky  a vy nevíte, co s nimi. A možná je jich víc, pokud jste v této kultuře existovali před pěti tisíci lety. Vzhledem k tomu, jak funguje karma minulých životů, jste tu pravděpodobně byli v průběhu tří až pěti tisíc let mnohokrát, mnohokrát. Takže pokud hledáte, kým jste mohli být, je to obtížné, protože energie budou proudit dovnitř násobené tím, kým jste byli. A šance, že stará duše byla Egypťanem, je velmi vysoká. Na celé planetě se zamyslete nad délkou trvání času. Přemýšlejte o možnostech, jak se v průběhu času něco naučit.

„Jsi v takové škole, Wo. Byl jsi na mnoha místech a tady sedíš jako stará duše. Takový jsi.“

Wo se zeptal: „Budu si kromě energie vůbec něco pamatovat?“

A pak mu Yusha řekl něco, co jsem o této nové energii mnohokrát channeloval a co chci, abyste všichni slyšeli. Všichni, kdo poslouchají na této lodi, všichni, kdo poslouchají od této chvíle, pokud jste to ještě neslyšeli, poslouchejte. Energie se mění, pokud jde o tyto druhy věcí, například o minulé životy. Energie se mění, pokud se týče toho všeho, co vaše duše prožívá na této planetě, a mění se díky tomu, co děláte vy, ne kvůli tomu, co dělá Bůh.

To je kontroverzní, protože se najdou tací, kteří řeknou: „Boží pravidla jsou stále stejná. Je tam to, to, to a to. Nikdy se to nezmění. Bůh se nikdy nezmění.“ Znovu to zopakuji. Bůh se nikdy nezmění. Bůh je velký. Bůh je krásný. Bůh je velkolepý. Bůh je navždy. Ale vztah mezi vámi a Bohem se mění spolu s tím, jak se měníte vy.

Tento posun, kterým procházíte, vás přivedl na místo, které je jiné než před padesáti lety, jiné než před čtyřiceti lety. A to je jen jak se liší v této jedné oblasti. Až se příště vrátíte, a vy všichni se vrátíte, i když říkáte, že ne, i když říkáte, že nechcete, vrátíte se. Protože až se vrátíte, ten akášický záznam se dostane na místo, které je nečekané. Nebudete si pamatovat, kým jste byli. Na tuto loď si pamatovat nebudete, ale budete si pamatovat, co nefunguje, a už nikdy nebudete muset dělat stejné chyby. Mění se tím něco? Přijdete mladí a už nikdy nebudete muset dělat stejné chyby. Vaše intuice vás provede problémy, které jste zažili i v tomto životě. Tak odlišná to bude energie.

Staré duše, vy všichni budete mít tuto zkušenost, kdy přijdete znovu čerství a budete moci řídit svůj život a říkat: Ano, ne, ano, ne. A vědět, že: „Tohle nebude fungovat, tohle bude fungovat,“ v partnerství, ve vládě, v podnikání. Staré duše budou mít výhodu, velkou výhodu. A to vás vynese do důležitých pozic, protože jste moudří a je vidět, že jste moudří – to znamená o krok blíž k vzestoupené planetě.

Wo si to všechno uvědomil a řekl: „Je toho opravdu víc?“

Yusha se na něj podíval a řekl: „Mnohem víc. Mnohem víc, Wo. Chci, aby ses vrátil a přemýšlel o těchto věcech. Toto je obrovská škola soucitu, lásky.“

Wo namítl: „Ale co karma? O karmě jsem toho hodně slyšel. Je to slovo, které používáme.“

Yusha se na něj podíval a řekl: „Před časem jsem ti, Wo, v jiných poselstvích, v jiném životě řekl, že můžeš opustit svou karmu, protože v této nové energii, která se tehdy vracela, už nemá smysl. V minulosti to byl starý energetický způsob, jak vás přimět, abyste věci viděli a pohnuli jimi a znovu je zažívali a učili se je, ale teď už ne.

Zde je pozvánka pro všechny, kteří poslouchají a kteří to ještě neslyšeli. Můžete říci: „Drahý Duchu, opouštím svou karmu. Nepotřebuji se tyto věci učit. Úplně ji opouštím. Existuje pro to precedens a existují kultury, které to dělají, a já vás žádám, abyste to udělali a pochopili, že  už na této planetě nemá místo. Objevuje se energie, která je svěží, jiná, soucitnější, kdy můžete dělat více věcí. Očekávejte to nejlepší, drazí. Očekávejte zázraky, drazí, a sledujte, jak se před vámi odehrávají.

Wo byl opět ohromen. Odcházel z místa, kde ho Yusha učil, a nad vším přemýšlel a zvažoval, jak dlouho bude trvat, než do něj jeho učení zapadne a on se také stane tím, před kterým písek začne ustupovat, místo aby se jím musel prodírat, jako to dělal celý život. A pak Wo něco udělal. Po celém těle mu přeběhl mráz, když se podíval dolů na své nohy a spatřil, že se písek začíná hýbat. Wo začínal chápat probuzení, světlo, vědomí, energii očekávání, Boha ve svém nitru a velmi lehce došel domů.

Já jsem Kryon milující vás všechny. A tak to je.

~ Kryon

https://audio.kryon.com/en/EGYPT%20CHANNELL%2013%20(F).mp3

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – Part 10 - MP3 - 24:39 min.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE