Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 12

20.03.2022 19:47

Kryonova výprava do Egypta
Sebepoznání - 12

Kryonův channeling přijal Lee Carroll na ostrově Philae, Chrám Isis, Egypt.
20. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Skupina přede mnou je svědkem východu Slunce, počátku světla. Něco, co je pro staré Egypťany tak výjimečné, protože světlo vždy přicházelo v jejich cyklu a hrálo roli ve filozofii, ne nutně v duchovním náboženství. Byl to jejich život, že Slunce vždy vycházelo. A Slunce představovalo Stvoření. Hrálo roli v tom, čemu tak silně věřili. Rozdíl mezi východem a západem byl život a smrt. A tady sedíte. Vidíte místa, která viděli, kterými byli.

Tento konkrétní chrám Isis byl přemístěný, ale záměr je stejný. Všimli jste si síly a moci žen v Egyptě? Možná se podíváte na to, co všechno tu je, a pomyslíte si: „No, tato kultura byla také mužským světem.“ Ne nutně, ne vždy. Isis je toho příkladem a měla tolik druhů jmen, ať už to byla bohyně Měsíce, nebo ochránkyně dětí. Dalo by se dokonce říci, že byla bohyní zdraví. A tak právě o tom chceme nyní mluvit.

Následuje zásadní věc, která je často mnohými nepochopena. I když s vámi o těchto věcech mluvím, stále to není pochopeno do té míry, abyste to dokázali plně uchopit nebo využít, ale stále můžete tyto informace přijímat. Ještě před začátkem Woova poselství chci také upozornit na to, že Egypťané věděli o uzdravování.

Měli mnoho ezoterických metod léčení. Právě ty druhy, které dnes nazýváme alternativní medicínou a které vy nazýváte alternativní medicínou, se u nich praktikovaly jako hlavní léčba. A patřily k ní věci jako aromaterapie, operace a zvuk. To byly věci, kterým rozuměli před tisíci lety a které vaše společnosti a kultury teprve začínají objevovat. To vás nutí přemýšlet, co ještě měli, co vy a všichni ti, kteří jsou tu dnes, začínáte objevovat.

Wo znovu předstoupí před Yushu. Yusha se na něj podívá a řekne: „Shrneme si to, ale přitom ti  představím něco velmi zvláštního Wo. Něco, co není pochopeno. Dokonce i teď, když k tobě mluvím, ve vaší kultuře, v této moderní době, to stále není pochopeno. Nejenže to není pochopeno, není to dokonce ani přijímáno jako pravda, ale přesto ti o tom budu vyprávět.

Chci vám zopakovat, co jsem vám řekl o vašem těle a vašich buňkách – že vaše tělo je systém, který je stvořen pro život. Neustále se omlazuje. Je postaveno tak, aby vydrželo velmi, velmi dlouho, ale ne bez řízení. Když jsme začínali, uvedli jsme vám příklad továrny. Továrnu, která dokázala vyrobit produkt zvaný „L“, což, jak víme, je život (life). A všechny části továrny a ti, kdo v ní pracovali, znali svou práci, ale potřebovala management. Bylo potřebné vedení a bez něj se továrna stala nefunkční. A v té továrně nastaly problémy, panovala nespokojenost, až se jednoho dne továrna zastavila, když už nemohla vyrábět produkt, protože v ní nebyl nikdo, kdo by ji řídil.

A to je metafora, kterou vám opět předkládáme a říkáme vám, že nemoc je přesně taková, jak to zní. Tělo je navrženo pro život, ale je také navrženo pro vedení. A tím vedením je vaše vědomí, jež má energii, a kterou jsme znovu a znovu popisovali, že je ji třeba denně směřovat do těla. Jste manažerem své továrny a ta to potřebuje. Potřebuje, abyste jí dali pokyny. A důvod, proč je to pro mnohé tak záhadné, je ten, že se na to člověk podívá a řekne: „Já biologii nerozumím. Nejsem lékař. Jak bych mohl říkat tělu, co má dělat?“

„V nemocnici leží žena. To je metafora. Je to podobenství v podobenství, chceš-li. A ona je nemocná. Lékaři říkají, že ji to zabíjí a že jí nezbývá moc času. Ona se v nemocnici probudí a nějak si uvědomí, že stačí, aby se uvolnila, měla záměr a všechno bude v pořádku. Ví to. Jinými slovy, je to pevné přesvědčení, nikoli naděje. Ne něco, o co se pokusí. A ani v té jiskřičce klidu, kterou má, svému tělu nic neříká. Jen se uvolní a cítí Boha v sobě. A najednou nastane něco, čemu se říká spontánní remise. Tělo nějakým způsobem odneslo to, co ji zabíjelo. Udělalo to samo od sebe. Udělalo to prostřednictvím její intuice. Ani směřování, ani meditace, ani afirmace pro uzdravení. Udělalo to samo od sebe. A ona z toho místa odešla bez nemoci a ta se už nikdy nevrátila.

Právě jsem ti uvedl příklad něčeho, co se v lidstvu děje stále dokola. A to by ti mělo něco říct. Mělo by ti to ukázat, že tělo toho ví mnohem víc, než mu přisuzujete. Ale pokud mu nedáš nějaký záměr a směr, propadne nemoci. Bude to ta, kterou chytí z okolí právě z toho důvodu.“

Wo se na chvíli zamyslel a řekl: „Chceš říct, že mluvíš o léčení.“

A Yusha řekl: „Víc než to, popisuji způsob života. Vědomí omlazení, ne léčení. Léčení je něco, co se děje poté, když jste nemocní nebo máte problém, ale vědomí tě může udržet zdravého, takže ho nikdy nemusíš léčit. To, co musíš udělat, je nasměrovat ho. Wo, prozradím ti tajemství. Ty s pomocí svého vědomí každodenním usměrňováním můžeš udržet své tělo bez nemocí a všech ostatních věci, které se k nim nabalují a které s věkem způsobují útlum. A nejenže budeš žít déle, jak jsem popsal dříve, ale můžeš být celou dobu zdravý!

A pro ty, kteří tyto informace nemají a propadli nemoci nebo špatnému zdraví, jsou tyto informace jejich zázrakem. Sledovali jste, jak to tělo dělá samo. Co myslíte, že by udělalo, kdyby mělo vedení? Wo, vy sami jste svým vlastním léčitelem. Jste svým vlastním lékařem, aniž byste věděli cokoli o medicíně nebo chemii.“

Wo se na něj podíval a řekl: „Jak mám vůbec začít? O čem mám přemýšlet? Co mám řídit? Jak mám něco říct svému tělu?“

Yusha se podíval na Woa a řekl: „Zapomněl jsi? Miluj Boha celým svým srdcem, celou svou vášní, protože tím budeš milovat sám sebe. Bůh v tobě je léčitel. Postará se o chemii. Postará se o všechny věci, o kterých nevíš. Miluj sebe tak, jako miluješ Boha. A vizualizuj si tělo v čistém zdraví, kde se ho nemoc nemůže dotknout, nebo pokud snad nemoc má, ta nebude moci zůstat. Tyto věci ti dávám, abys nejen žil dlouhý život, ale abys pochopil koncept sebepoznání, který říká: „'Jsi zodpovědný za svou vlastní biologii pomocí lásky, soucitu, směřování, laskavosti k sobě a vědomí, které očekává dlouhý život ad uzdravení.´“

Pak Yusha řekl Woovi ještě něco: „Tohle je pravda. Neříkal bych ti to, kdyby to tak nebylo. Odejdi z tohoto místa a sám to objev. Začni dnes a denně udávat směr svému vlastnímu tělu a nediv se, když tě poslechne a ty se začneš cítit lépe, s větším množstvím energie. Pak budeš vědět, že to funguje.“

Wo se opět vydal z tohoto místa, z tohoto směru, z tohoto učení a žasl – žasl nad tím, co mu nikdo nikdy neřekl. „Jak je možné, že jsem na této moderní Zemi, se všemi léky a lékaři, znalostmi a technikou, a nikdo mi nikdy neřekl tuto pravdu?“ To se změní. Změní se to, protože na planetě dochází k probuzení ve všech oblastech. Nemocnice budou jednoho dne vypadat úplně jinak než dnes. A až ten čas přijde, chci, abyste zažili „aha moment“ a vzpomněli si, že jste seděli na místě, kde to věděli už starodávní. Znovu objevte to, co věděli oni.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to je. ~

Kryon

https://audio.kryon.com/en/EGYPT%20CHANNELL%2014%20(F).mp3

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – part 11 - MP3 - 12:42 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

 

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE