Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 13

22.03.2022 19:50

Kryonova výprava do Egypta
Sebepoznání - 13

 

Tento živý Kryonův channeling přijal Lee Carroll na Horním Nilu, Kalabsha Egypt, 22. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Nacházíme se na jezeře Násir, na horním Nilu, a jsme opět spolu. Jsme na zádi lodi a užíváme si počasí, památky, historii a sebe navzájem v době, kdy to tolika lidem není dopřáno. A o tom budeme mluvit v lekci věnované Woovi.

Drazí, pokud se jen na chvilku zastavíte – a přestanete přemýšlet o tom, co vás trápí, a místo toho se sami sebe zeptáte „Proč jsi tady? Jaký je smysl tvého života?“ Je to známka probuzení, vyššího vědomí, když vás pak okamžitě napadne: „Jsem tady záměrně v této době – abych byl užitečný planetě a těm kolem mě.“ To je důvod, proč jste tady. Nemusíte rozvažovat nad záhadou života, právě jsem vám ji sdělil – to je důvod, proč jste tady. A pokud se teď cítíte pohodlně, což se většina z vás na této lodi cítí, pak je to příprava, abyste si odpočinuli a mohli udělat něco, co mnozí nedokážou.

Takže to bude opět lekce o Woovi. Wo opět přichází před Yushu a tentokrát září radostí. Není tady jen kvůli lekci – poznává, že je tady taky z lásky. Zabralo mu to hodně času, než pochopil podstatu záležitosti jménem sebepoznání.

Je to změna myšlení – objevení svého já, změna ve vnímání toho, co je kolem vás – sebeobjevení; změna ve vnímání toho, kým jste, a co jste možná schopni vykonat. Ale v průběhu toho Wo zjistil, že je pro něj snazší žít; že písek od něj skutečně ustupuje; a museli byste slyšet další části lekcí abyste pochopili, co to znamená.

Nicméně nyní září – cítí, že plně převzal velení nad svou buněčnou strukturou; a cítí, a ví, že v jeho životě je radost; poprvé má pocit, že „ví“ proč existuje – proto, aby objevil sebe samého. Je to víc než jen vědění; ovlivnilo ho to víc, než očekával, protože díky tomu toho teď chápe mnohem víc a prožívá víc radosti.

Wo přichází před Yushu a říká: „Řekni mi víc. Řekni mi co nejvíc, protože pokaždé když jsem s tebou, uvědomuji si, že je mi sdělována pravda. A ta pravda se musí usadit, musí vstoupit dovnitř, a musí se praktikovat nebo analyzovat nebo dokonce rozebrat na kousky. Yusho, dokonce jsem se zlobil na jedné z těch lekcí, ale přenesl jsem se přes to, jakmile jsem si uvědomil, že můj hněv se zakládal na tom, co jsem si myslel, že vím. A to, co jsem si myslel, že vím, bylo nesprávné. Ale rozzlobilo mě to.“

A Yusha se podíval na Woa a řekl: „Stáváš moudřejším, než jsem si myslel a dříve, než jsem si myslel.  Neboť teď začínáš vidět, jak všechno, co ti říkali a učili tě, se stává bariérou, někdy vědomou bariérou, kterou musíš zdolat, abys došel k jasnější pravdě, velkolepější pravdě; a to jsi udělal. A tak ti dám ti trénink pro pokročilé, Wo – něco, co jsme začali v první lekci. Dám ti pokročilou lekci ohledně Pole.

V kultuře, která toto poslouchá, je to nový koncept. Pole není něco, co by se učilo před 25 lety. Pole není dokonce ani duchovní či metafyzický pojem. Pole je skutečná energetická fyzika. Pole není ani mřížka; není skutečně fyzické ve 3D. Je to multidimenzionální atribut vědomí lidstva. Existuje všude – ne nad vámi či pod vámi, ale procházíte skrze něj a kolem něj; a chci vám o něm říct víc.

Řekli jsme vám, že pole je stav vědomí na planetě; a že každý na planetě je schopen naladit se na pole skrze intuici. Takže čím lepší jste v intuitivních věcech, tím lépe se dokážete naladit na pole. Ale pohovořme o jednom z nejvíce zarážejících/udivujících rysů tohoto pole – té krásné věci, která vás všechny obklopuje. Takže protože není lineární a ani vědomí není lineární, toto pole je všude zároveň. Když máte myšlenku, aha-moment, je to vědomí, které je mocné a vstupuje do pole… a je okamžitě dostupné pro každého. To je aspekt multidimenzionality – nemá žádné umístění, rychlost ani linearitu.

Dám vám příklad, abyste si to uvědomili, a vaše historie vám to možná potvrdí. Přijde vám zajímavé, že vynálezy, jakmile se objeví na této planetě, takové, které jsou převratně nové a mění život každého člověka na planetě, že tyto vynálezy jsou vymyšleny na mnoha místech zároveň? A už jsme vám tento příklad uváděli dříve, ale ne v tomto kontextu. Vezměme si vynálezce, který přišel s převratně novým nápadem na něco, co bude možná fungovat a on to chce vyzkoušet. Okamžitě to přechází do pole a kdokoli s intuitivní myslí, kdo je naladěn na stejnou touhu, zachytí tento vynález. To vysvětluje fakt, že tolik důležitých vynálezů na této planetě proběhlo souběžně. A často ti, kterým byla připsána zásluha za tyto vynálezy, byli prostě těmi, kteří jako první tu myšlenku manifestovali.

Znovu opakuji – první let s pohonem uskutečnili bratři Wrightové, dva výrobci kol, a předběhli tak Francouze o pouhé dva týdny. Už se to objevilo v Poli. Totéž platí o vynálezu rádia, a dokonce i elektřiny – dělo se to po celé planetě, někdy tak souběžně, že stále panují dohady o tom, kdo to vlastně vynalezl.

Tohle je Pole ve své nejlepší podobě. Takže jsem vám přednesl myšlenku k uvažování; zde je ta myšlenka zde, fyzika Pole. Mocné vědomí generované lidskou bytostí se děje souběžně po celé planetě. Víte, o čem vám budu vykládat dále, drazí?

„Wo, co ti chci vyprávět dále, je toto: moc vědomí se dá měřit; a už se tak stalo. Osvícený stupeň vědomí se dá měřit a už se tak stalo. Čím vyšší je myšlení, tím je mocnější je. Čím vyšší je uvědomění, které vkládáte do Pole, tím mocnější je. To znamená, že víc a víc lidí na planetě může zachytit to, co si myslíte, nebo jste poslali do Pole; a nemusí to být zrovna vynálezy. Může to být láska; může to být mír; může to být laskavost.“ Právě jsem vám předal tajemství, drazí. „Když se skupina jednotlivců, kteří jsou na stejné cestě, rozhodne něco poslat někomu jinému (světlo, myšlenku, klid, rovnováhu), i když nevědí, kdo konkrétně to je, může to mít okamžitý efekt.“  To je fyzika Pole. Začínáš to vidět? Wo, rozumíš tomu, jak tady sedíš a nasloucháš mi? Když pošleš lásku a mír do Pole, pak ti, kdo mají intuici, to přijmou okamžitě, ne se zpožděním. To je síla Pole! A není to metafyzické, je to fyzické. Je to atribut, který bude objeven ve vědomí, a už se dá měřit a testovat. Tak co s tím uděláš, Wo?“

 A Wo řekl „Myslíš, že jak tu sedím, mám poslat mír své rodině, která má pořád nějaké trable a neustále si na něco stěžuje a zdá se, že nikdy není v pohodě?“ a Yusha pohlédl na Woa a řekl: „Ano, to je přesně to, co myslím.

Když se od nás písek vzdaluje, je to znak vyššího myšlení jednotlivce, který nedovolí negativitě světa, aby se ho dotkla. A bez ohledu na to, co se nám stane, naší první myšlenkou je moc; moc našeho probouzení, moc našeho světla; a ne myšlenka negativní, na to, že jsme obětí okolností… Ať už se nám děje cokoli, vidíme ještě něco dalšího v poli – pro sebe.“

Wo to všechno chápe a říká: „Jak silné to je, Yusho? Co ještě bych mohl láskou ovlivnit?“ A pak Yusha řekl něco, co jsem vám dosud neřekl: „Kdybys byl Mistrem vědomí, mohl bys vložit do Pole tak úžasnou sílu lásky a míru, že by to mohly pocítit milionykdybys byl Mistrem.“ A není to celá myšlenka toho, abyste se naučili dost, abyste se nakonec stali Mistry? Mistrovství nad vědomím, které máte. Váš mozek je navržen spolu s vaším tělem, společně s vaší buněčnou strukturou jako vysílač.

Zeptám se vás: vešli jste někdy do místnosti, kde proběhla hádka? Nevěděli jste to, nic jste neslyšeli, ale jakmile jste vešli, vycítili jste to. Skoro každý člověk řekne „Ano, viselo to ve vzduchu.“ To je možné pouze tehdy, pokud existuje přenos energie – to, co jste cítili v té místnosti. Právě jsem vám dal důkaz, že jste vysílači – každý z vás. A pro ty z vás, kteří chápou, co dokáže myslitel s vyšším vědomím – společně dokážete dát tolik a tolika lidem! Mluvím k těm, kteří právě teď poslouchají, kteří nejsou na této lodi – a je jedno, v jakém čase; tím myslím na planetě – je jedno, jaký je rok nebo měsíc, na tom nezáleží – vždycky existují lidé, které něco trápí; obzvláště nyní. Přemýšlejte o tom, co může udělat malá skupina osvícených lidí, stvořených k tomu, aby vysílali světlo. Co byste dokázali? Vy všichni vytvoření jako multidimenzionální vysílače světla vědomí.

Právě jsem vám předal základy fyziky, chcete-li to tak nazvat, něčeho výjimečně opravdového. Použijte to! Věnujte tomu čas a použijte to! Spojte síly s jednotným záměrem míru a posílejte to těm, kteří mají problémy. A takto je to uklidní; uklidní je to, takže budou schopni lépe přemýšlet a mohou dospět k řešením. Možná by nenašli žádná řešení, kdyby zůstali ve starostech nebo zoufalství. Kvůli tomu jste tady – tohle dělají staré duše, proto jste tady. Není v tom žádná záhada života – právě jsem vám řekl, proč tady jste.

„Vezmi si tuto informaci, Wo, a odejdi z tohoto místa tak, že kamkoli půjdeš, bude tě předcházet světlo a mír. Započni proces Mistrovství.“

A Wo odešel z toho místa a hlava se mu točila z těch myšlenek, co může být dál; a skutečně objevil nejen sebe, ale něco za tím – své Super Já, dalo by se říct. A to je lekce pro vás všechny. Mistrovství je důvod, proč jste tady.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – part 12 - MP3 - 18:16 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Dagmar H. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE