Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 14

23.03.2022 16:25

 

Kryonova výprava do Egypta

Sebepoznání – 14. část

Kryonův channeling přijal Lee Carroll ve Wádí es-Sebua, na lodi na Horním Nilu, Egypt, 23.března 2022

Zdravím vás moji drazí, já jsem Kryon z Magnetické služby.

Pro ty, kteří poslouchají a nejsou zde, je toto předposlední channeling našeho turné po Egyptě a já sedím před těmi, kteří toho tolik prožili s námi, s mým partnerem, partnerkou mého partnera a samozřejmě s tím, co je láska, která vás všechny obklopuje skrze něco, o čem dnes budeme mluvit. Pravděpodobně víte, že existuje podobenství, příběh Woa, který prošel mnoha epizodami, sezeními, chcete-li, poselstvími a nazvali jsme ho Sebepoznání. A toto není výjimkou.

V minulosti Wo dostal příklady toho, že je mnohem větší, než si myslel. A něco z toho  se týká fyziky, o které nic neví, která se neučí, ale je tam. Některé z nich, většina, se týkaly multidimenzionality, o níž neměl ani tušení, že existuje v jeho buňkách, v jeho vědomí, a která pak přepsala téměř vše, co věděl o tom, čemu říkáte Bůh, Tvořivý zdroj všech věcí. Dokonce i slovo Bůh bylo nově definováno. Realita byla nově definována. Wo toho musí tolik vstřebat.

A kdybychom začali od začátku, bylo by to tím, co bylo metaforou písku. Dobrá metafora pro pobyt v Egyptě, protože ta metafora spočívala v tom, že písek byl jako temná energie a on se jím prodíral a bylo těžké prodírat se pískem, který byl vysoký snad kolem metru. Dovedete si představit, jak  to bylo den za dnem obtížné. To je metafora pro práci v temné energii.

Na začátku jsme vám řekli, že Wo viděl jiné lidi, u kterých se zdálo, že je písek nijak nezatěžuje. Vlastně se zdálo, že od nich ustupuje všude, kudy jdou. To Woa přilákalo, aby zjistil víc, a tam se setkal s Yushou. Yusha se stal Woovým mentorem a právě s Yushou se Wo setkává pokaždé, když přijde. Wo zmeškal některá sezení, některé schůzky jen proto, že přemýšlel o tom, co mu Yusha předtím řekl.

Věci, o kterých jsme zde v tomto podobenství hovořili, a skutečnosti, které přinášíme, někdy trvají roky. Vzpomínám si, jak si můj partner sedl na židli a já jsem se mu představil tak, že jsem ho omýval láskou. Žádná slova, jen jsem ho zaplavoval láskou. Tím začala jeho cesta, objevování sebe samého. A kvůli tomu, kým byl, kvůli svému pohlaví, kvůli své práci, kvůli všemu, co se v životě naučil, odnaučil nebo nenaučil, kvůli tomu mu trvalo téměř čtyři roky, než položil další otázku a začal svou cestu channelingu. Čtyři roky, někdo říká tři, ale on ví, že byly čtyři.

A dokonce i nyní začíná rozšiřovat to, co si myslel, že zná. Tím vším chci říci, že to, co bylo představeno na těchto sezeních, v těchto podobenstvích, v těchto dnech po tyto týdny, je metaforou cesty, jejíž učení může trvat roky a někdy i měsíce, ale pro opravdovou Starou duši, která přichází na tuto planetu a rozpomíná se na to, je to téměř jako by vše, co říkám, bylo starou věcí. Že to znáte a rozpomínáte se na to.

Shrnuji tedy následující: Pro objevení sebe sama, pro sebepoznání, neexistuje žádný časový limit. Někteří z vás musí zcela nově uchopit svůj život, aby se tyto věci staly skutečností, a jiní jsou na to velmi dobře připraveni. Musíte přepsat to, co vám bylo řečeno o Bohu, nebo vám toho bylo řečeno velmi málo a tato zpráva je pak pro vás útěchou? Pro Woa to útěchou nebylo, protože to musel vše přepsat, nově uchopit. Musel zvážit to, co mu dosud říkali jedni, když se dozvěděl něco zcela jiného, co s tím bylo v rozporu. Musel pochopit, že ti první dělali, co bylo v jejich silách. Nebyla v tom žádná lest. Že dělali, co mohli, aby mu řekli, co si mysleli, že je Boží pravda, ale on se dozvěděl, že je toho mnohem, mnohem víc.

Ještě jednou se ocitá před učitelem Yushou. Yusha se na něj podívá a řekne: „Wo, dokončil jsi objevování sebe sama. Víc ti toho opravdu říkat nemusím. Můžeš se naučit ještě mnoho velkolepého, ale to opravdu nepotřebuješ, abys začal nový život – skutečně nový život. Takový, v němž si za pochodu vytváříš realitu, omlazuješ se za pochodu a máš kontrolu nad svým tělem a svými buňkami. Všechny ty věci, které jsem tě naučil, jsou tvé. A pokyny, abys nyní miloval Boha víc než kdykoli předtím, denně, mnohokrát denně, dokonce i když se v noci probudíš, aby sis vzpomněl. Tyto věci se kumulují. Mění tvou osobnost. Činí tě laskavějším, soucitnějším. Víc opravdu nepotřebuješ.

Ale Wo se na něj podíval a řekl: „Drahý moudrý učiteli, chci vědět víc, protože jestli je toho víc, chci to vědět. Co to je?“

A Yusha řekl: „No, bude to nesmírně ezoterické. Bude to pro tebe těžko pochopitelné, ale krásné.“

A tak Wo řekl: „Dej mi příklad.“

Yusha se nadechl a řekl: „Než to udělám, budu ti muset co nejlépe vysvětlit multidimenzionalitu. Ty žiješ v lineární dimenzionalitě. Žiješ v tom, co byste ty a vaši fyzici nazvali čtyřmi rozměry (4D), ale všechno kolem vás má více rozměrů. Fyzika jich má více. Vaše buněčná struktura jich má více. Tvůrčí zdroj jich má více, ale vy si uvědomujete pouze čtyři. Wo, je to velmi podobné tomu, jako bys v barevném světě viděl černobíle. A jednou z nejtěžších věcí je vysvětlit barvy někomu, kdo vidí jen černobíle. Je to téměř nemožné.  Jak s tím začít?

Ale musím se do toho pustit kvůli tomu, co ti řeknu dál. Existuje svět za hranicemi toho, co si dokážeš představit, který je multidimenzionální a obsahuje mnohem víc z tebe, Wo. Takže to rozšíříme na to, co je tvoje duše. Vysvětlím ti tu tvou duši, o což jsme se pokoušeli předtím, která tu vždy byla a která je zodpovědná za tolik z tebe a za to, co jsou tvé minulé životy. Ale je toho víc.

Wo, vysvětlím ti to takhle. Chci, aby sis představil, že máš tři kapátka na oči plná červeného barviva, každé z nich. A to je vaše linearita. Vidíš tři červená kapátka. Před tebou je vana s vodou. A ty vezmeš z každého kapátka jednu kapku červeného barviva a vložíš ji do vody, ta zčervená a zrůžoví. A teď, když začne růžovět a červenat díky červenému barvivu, které jsi do ní nakapal, zeptám se tě, které oční kapátko udělalo co? Ta voda je  metaforou vícerozměrného stavu – multidimenzionality – kdy jsi vzal lineární kapky a nakapal je ze tří kapátek, a přesto se celá voda změnila na červenou, vlastně růžovou. To je multidimenzionální stav, kdy každá molekula vody dostala všechny tři. Už to není oddělené. To je nejlepší způsob, jakým mohu popsat to, co ti budu vyprávět.

Tvá duše a vše, co se v ní nachází, a další fáze tvého vývoje a učení jsou vícerozměrné a je velmi, velmi obtížné vysvětlit to lineární lidské bytosti. Dovol mi tedy, abych ti něco prozradil. A to, co ti řeknu, bude důležité, až se příště vrátíš. Wo, přicházíš s multidimenzionálními kousky a částmi toho nádherného Tvořivého zdroje, kterému říkám průvodci, protože nikdy nejste sami.

Tady je koncept Wo, který ti chci předat. Nikdy nejste sami díky lásce Tvořivého zdroje, který vás nadmíru miluje, ale je tu ještě něco víc. Když máte intuici, jsou s vámi ti, kteří přicházejí s vámi a kteří jsou určeni k tomu, aby ji posílili, aby vám pomohli, dalo by se říci, aby vás vedli na místa, o kterých si myslíte, že o nich přemýšlíte sami… Jsou to skutečně průvodci. A my je prezentujeme jako skupinu tří, ale nejsou tři. A to je ta část, kterou chci, abyste pochopili. Vaše linearita, pokud byste je skutečně analyzovali, spatří tři energie, ale nejsou tři. Stejně jako u té vany s vodou jsou ve skutečnosti jedna, tři v jedné.

Tohle je dnes velmi rozšířené v mnoha systémech víry na této planetě. Často se berou a metaforizují jako tři v jednom a naleznete to v tolika systémech víry, protože to tak intuitivně vidíte.“
Wo už byl zmatený. „Tak mi ještě jednou řekni, co je to součástí mého já, čemu nerozumím?“

A Yusha řekl: „Wo, přicházíš se třemi průvodci. Vidíš je jako tři a ve skutečnosti jsou jen jeden. Nejen to, ale jak procházíš svým životem a úrovněmi vědomí, mění se. Ale oni se nemění. Prostě jen mění barvu. Jsou stále stejní. Navíc jsou stejní pro každý jednotlivý život. A zde je to klíčové, Wo. Něco, co nečekám, že pochopíš. Čím vícekrát na tuto planetu přijdeš, tím lépe se s těmito třemi přáteli budeš cítit. Začneš je vnímat ne očima, ale svým vědomím. Začneš se spoléhat na intuici, pocházející z nich. Možná s nimi budeš mluvit i tehdy, když si budeš myslet, že mluvíš s Duchem.

Nejlepší způsob, jak je vnímat, je pohlížet na ně jako na andělské bytosti. A to ti pak umožní vidět ve svém životě anděly, kteří tě vedou a pomáhají ti, ale není tomu tak. Jsou součástí tvé duše. A to je pro každého člověka nejtěžší pochopit, protože v linearitě je duše jedinou věcí. A to jsem ti ještě nezačal vyprávět o složitosti vaší duše, ale tímto začnu. Když jste na této planetě, máte pomocníky, kteří přicházejí s vámi, kteří jsou součástí vaší duše a kteří se jeví jako tři entity nebo tři energie, ale ve skutečnosti jsou jedním.

Woovi  se z toho točila hlava. Nevěděl, jak se s tím vypořádat. „Co si s  tím mám počít?“ (Kryon se směje.)

A tady Yusha řekl: „Uvidíš, Wo, protože teď, když to víš, ti to bude zřejmější. Pokud jsou věci neviditelné, nepřemýšlíte o nich. Možná o nich nevíte, ale jakmile víte, že existují, nemůžete je ne-vidět nebo ne-znat. To je jeden z principů spirituality. Jakmile jednou pocítíte lásku Stvořitele v její nejčistší podobě, už se nikdy nevrátíte zpět. Nemůžete ji ne-poznat. Nemůžete ji ne-vidět. Nemůžete ji ne-cítit. Jakmile spatříte něco, co je ryzí pravdou. Ryzí pravdou, to znamená, že nemůže být ryzejší. Je tak čistá! Jakmile ji spatříte, nemůžete ji nepoznat. Nemůžete předstírat, že dokud jste ji neviděli, tak neexistovala. A proto tě, Wo, zítra čeká lekce, velká lekce k zamyšlení. Wo, odejdi z tohoto místa a věz, že jsi teprve začal poznávat, co „tam“ skutečně existuje.“

Toto poselství se týká všech, nejen Woa. Co když, drazí, existuje celá realita, o které nevíte, i když jste možná metafyzici, i když jste možná vyslechli a pochopili všechny dosavadní epizody a lekce? Co když se kolem vás začíná rozvíjet velkolepost? A tady je důvod. Nikdo, kdo slyší můj hlas (nebo čte přepsaná sdělení), nikdo tu není náhodou. Staré duše, toto může být vyvrcholení veškeré vaší práce na planetě až k tomuto okamžiku zvanému posun, kdy je tato planeta schopna přejít do prvních kroků vyšší energie, jež ovlivní celé lidstvo.

Jak se cítíte? Není to náhoda, že jste tady, v pohlaví, ve kterém jste, v čase, ve kterém jste, a posloucháte to teď, protože je toho mnohem víc, než víte nebo si myslíte, že víte o tom, proč jste tady.

Vyzývám vás, abyste se dozvěděli více o tom, co je vaše duše, abyste byli schopni do ní a z ní cestovat, abyste se dozvěděli více o tom, co přesahuje vše, co dnes považujete za skutečné. Dovolte mi, abych vám napověděl toto:

„Když se dotknete membrány své duše, dotknete se veškeré historie, která kdy byla. Když se dotknete membrány své duše, navštívíte všechny životy, které jste kdy prožili na jakékoli planetě v jakékoli galaxii. Vaše duše je vším a je na čase se o ní dozvědět víc.“

To je jen úvodní prohlášení celého dalšího kurzu pro Woa, možná na někdy jindy.

Wo odsud odcházel s úsměvem, protože se nemohl dočkat, až se dozví víc o těch, kteří přišli s ním. A celou dobu se usmíval a říkal si: „Já jsem to věděl. (Kryon se směje) Já to věděl.“

Víte, Wo se začal probouzet k větší pravdě, k mnohem větší pravdě. Vyzývám vás všechny, abyste se na sebe podívali jinak, zásadně jinak než kdykoli dřív. V každém z vás je nádhera. Narodili jste se velkolepí na této planetě. Záměrně. Plníte to, co jste si řekli, že budete dělat, než jste se sem dostali, než jste se tentokrát narodili.

Dokážete se vidět před narozením? Někteří z vás ano. Díváte se dolů na Zemi v tom, čemu říkáme Vítr zrození, a říkáte: „Pokud je to vhodné, uslyším správné poselství, a všechny životy, které jsem prožil, budou zabaleny do tohoto jednoho. Znovu vstoupím dovnitř a budu součástí vývoje mistrovství.“
Proto vás všechny miluji. A tak to je.

~ Kryon

https://audio.kryon.com/en/EGYPT%20CHANNELL%2016%20(F).mp3

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – Part 13 - MP3 - 22:08  min.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE