Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 15

24.03.2022 16:29

Kryonova výprava do Egypta
Sebepoznání - 15

Tento Kryonův živý channeling přijal Lee Carroll v Abú Simbel,
24. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je poslední den cesty zvané Kryon tour v tomto složení. A je to oslava sdílení tolika věcí. Ale chci, abyste se na chvíli zastavili a zamysleli. Co se nalézá za mým partnerem, je místo, které se nazývá Abú Simbel. To, co to skutečně je, je oslava rodu a poselství. Když se zeptáte Egypťana, řekne vám, že to poselství se netýká králů ani faraonů. Doopravdy je to poselství o lásce. Ti z vás, kteří nevědí, o čem mluvím, si to mohou vyhledat. Je to výtvor, který vznikl před tisíci lety a vydržel díky tomu, že ho svět zachránil před potopením. Je tak zachována linie možná ještě větší než láska, a je trvalá.

Nacházíte se v energiích posunu, není to jedna věc. Je to mnoho věcí a ti kteří jsou tímto posunem nejvíce rozrušeni, jsou ti, kteří mají pocit, že ví, co mají dělat a najednou se to změní. Říkám vám to proto, že u mnohých z vás je třeba učinit mnoho druhů rozhodnutí. Existují tací, kteří jsou možná noví u mých poselstvích a mohou říci: „Nejsem si úplně jistý, zda souhlasím se všemi těmi věcmi, které jsou objevením sebe sama. Ale co je to, Kryone, co opravdu chceš, abychom udělali?

A já to říkám znovu. „Zůstaňte v linii lásky, laskavosti, sdílení a soucitu pro rok 2022, 23 a 24 i další roky, aby jednoho dne historici řekli, že to byly roky, kdy svět řekl: „Už žádné další války.“ Je to linie lásky, kterou můžete vytvořit a během tohoto procesu možná změníte to, kvůli čemu si myslíte, že jste tady. Není to proto, abyste byli v určitém systému víry nebo dodržovali určitá pravidla jste tu proto, abyste milovali Boha celým svým srdcem a vstřebávali laskavost, soucit a sdílení, které vám Stvořitel dal v takové čistotě, že stará duše to začne vidět, rozpoznávat a používat. A tím se změní vaše myšlení. Změní to způsob vašeho myšlení.

Zde je tolik starých duší, možná i na tomto konkrétním setkání, které mají pocit, že vědí, o co jde. A já vám řeknu, že tento posun energií a tento rok to může změnit. Najednou se věci samy přeskupují. A to se týká i energií, o kterých si myslíte, že jsou možná stálé nebo posvátné, které možná nechcete měnit, a najednou si uvědomíte WOW. Je tu pro mě něco většího.“

Takže moje prosba v tomto posledním poselství je pro vás všechny, kterým na těchto věcech záleží. Nebuďte předpojatí ohledně toho, kým si myslíte, že jste. Na každého z vás čeká obrovské objevení sebe sama, pokud to chcete. Pokud to chcete.

Uzavřeme to vyprávěním o Woovi. Toto je poslední návštěva u Yushy. Wo je zde opět mezi vámi v tomto příběhu, který vyprávíme už několik dní. Wo v něm sedává před Yushou a dozvídá se tolik nových pojmů a principů o tom, co nikdy předtím nevěděl – o Stvořiteli a o sobě samém a dalo by se říci, že Wo je nová osoba, nový člověk. Díky těmto věcem, které Wo sdílel s Yushou a Yusha s Woem.

Nyní jsou z nich dobří přátelé. Wo si zpočátku nebyl jistý, ale brzy pochopil, že Yusha je moudrý učitel. Wo se ocitl na místě, kde ho Yusha vždycky potkával. Čeká na další kapitolu, na učitele, na další učení, mohli byste říci. Na učení a další informace. Wo se toho tolik učí, ale Yusha tu není.

Komunita, kterou původně viděl a která ho přivedla k Yushovi, je všude kolem něj, je tam pořád. To společenství, u kterého se zdálo, že ho chůze v písku nezatěžuje. Zdálo se, že chodí volně v písku a ten jakoby před nimi mizel, když jím prochází, místo aby je zpomaloval. To byla metafora, kterou jsme v minulosti používali při kráčení ve staré energii s pocitem, že vás zahlcuje.

Wo se již v této energii nenachází. Yusha tu není, a tak jde Wo k jednomu ze členů komunity a říká:  „Drahý, hledám Yushu.“ a ten muž se k němu otočí a řekne: Viděli jsme tě přijít mnohokrát, Wo. A mysleli jsme si, že jsi trochu zvláštní, protože jsi seděl na té skále a hodně sis tam povídal sám se sebou.

Wo se ptá: „Kde je Yusha?“ A ten muž odpovídá: „Wo, tady není nikdo jménem Yusha. Yusha je slovo, které používáme pro moudrého učitele… A tak si Wo začal uvědomovat, že celou tu dobu k němu jeho intuice promlouvala prostřednictvím jeho průvodce a všechno, co ho učil, bylo přímo z jeho vlastní duše.

Co když je to možné i pro vás? Odvážíte se sedět sami se sebou a mluvit nahlas? Drahý Duchu, řekni mi, co potřebuji vědět.“ A pokud to myslíte vážně, možná dostanete intuitivní myšlenku o věcech, které nečekáte. O věcech, které jsou jiné, než jste si mysleli. Wo odcházel z tohoto místa s vědomím, že má toho nejposvátnějšího učitele, jakého kdy mohl mít. Pocházejícího z energie jeho vlastní duše a jenž ho učil způsobem, který potřeboval slyšet.

To je příslib, že vám budou dány věci, které pro sebe potřebujete. Chci, abyste to pochopili jasně a srozumitelně – Duch vás dobře zná. Ví, co vás zajímá, co ne, jaká je vaše osobnost. Je to překrásný systém, ve kterém se Bůh stará natolik, že zná vás, vaše jméno a všechny věci kolem vás, které máte a nemáte rádi. Učení na míru pro vás, prostřednictvím intuice, pokud o to požádáte.

Je to objevení sebe sama, velké sebepoznání, abyste si mohli věřit natolik, že si řeknete: „Co dál, drahý Duchu? Jsem připraven.“

To je příběh Woa. Možná je to váš příběh, možná je to příběh lásky. Linie, kterou na této planetě zanecháváte – laskavost, láska, soucit a péče. Milujte Boha celým svým srdcem, zatímco jste vzhůru, zatímco spíte. Udělejte z toho prioritu a všechno vám bude dáno.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva a mám k tomu dobrý důvod.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – Part 14 - MP3 - 9:53  min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložil Jiří K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

 

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu ZDE.