Kryonova výprava do Egypta - Sebepoznání 9

16.03.2022 21:44

Kryonova výprava do Egypta
“Sebepoznání 9 - Posílání světla”


Kryonův channeling přijal Lee Carroll na řece Nil,
16. března 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Po návštěvě Abydosu se dnes tato skupina vydává na jih po Nilu a opět se ocitá na slunci, tentokrát na palubě při západu slunce. Dovolte mi, abych vám přiblížil Egypt. Pro dnešek, a čekal jsem až do teď, abych vám to řekl, je tu historie před historií. Je tu také opět konsenzuální realita toho, co se tu stalo. Egypťané jsou velmi, velmi hrdí a právem na elegantní společnost, která vydržela tak dlouho, jak vydržela, a která zanechala historii na zdech chrámů, které postavila – chrámů tak pevných, že vydržely tisíce let.

Konsenzuální realita však odmítá uvěřit, že zde možná existovala historie před historií, která byla také elegantní a možná byla předchůdcem starověkého Egypta, dokonce starší než Abydos. A důkazy o tom jsou, drazí, přímo v zadní části Abydosu. Ti z vás, kteří se vydali do těch zadních vykopávek, viděli něco, co bylo o dost nižší než půda, na níž chrám stojí. Ten chrám musel být odkrytý, drazí, jako všechny ostatní, ale pak začali kopat hlouběji na úplně jiné úrovni, která byla nižší. A to, co našli, pojmenovali Osirion.

Ptám se vás, není zvláštní, že byl o tolik níže než Abydos? A kdybyste byli architekti, co by vám to řeklo, když máte vrstvy historie? Navazují jedna na druhou. Někdy ani nevědí, že na sebe navazují. Města na městech – kopají a nacházejí dřívější města. Podívejte se na to, co jste viděli na svých fotografiích v Osirionu. Vypadá to jako současné stavební techniky Egypťanů, nebo je to jednodušší? Dobře si to prohlédněte.

Vážení, tyto konkrétní vykopávky představují historii před historií, ale to vám egyptologové neřeknou, protože jsou velmi hrdí na to, že to všechno začalo před pěti tisíci lety. Nebylo to tak. Ještě předtím tu byla elegance. Ještě předtím věděli o hvězdách. Mapovali věci ještě předtím. Až deset tisíc let historie je v písku, drazí. A jednoho dne to zjistí za pomoci karbonové metody a nějakou dobu to budou tajit, dokud si studenti a univerzita nevyžádají aktualizaci.

Narativ, příběh, konsenzuální realitu je velmi, velmi obtížné změnit. Je obtížné ji změnit ve fyzice, astronomii, chemii, medicíně i historii. A to už jsem vám říkal dříve. Ale říkám vám to i teď, protože se díváte na něco, co bylo velmi zvláštní, na historii před dějinami.

Už jsem vám také říkal, že to, co chybí, je opravdu výmluvné. Teď jste byli v jednom chrámu za druhým. Abydos, chrám bohyně Hathor v Dendeře… všechny jsou plné tolika informací na stěnách. Víc, než si dokážete představit. Tisíce a tisíce postav, příběhů, každodenních zkušeností. Zatím jste viděli všechny každodenní zkušenosti Egypťanů. Uvidíte toho ještě víc. Budou tam vyobrazení dokonce i jejich bojů a nadcházejících válek, které uvidíte.

Ale co jste zatím viděli? Viděli jste, jak mezi sebou spolupracují, koho a jak uctívají, kdo koho následuje a co dělá. Viděli jste vyobrazení jejich tanců, her, jejich uctívání den po dni. Viděli jste vyobrazení jejich lovu a rybolovu. To vše je na stěnách.

Nyní mám otázku. Čím jsou Egypťané, staří Egypťané, proslulí? A když se vydáte po světě a zeptáte se i dětí z jiných kultur: „Čím se proslavili Egypťané?“ Odpoví, že pyramidami, stavěním... ale vy nemáte jediné vyobrazení, jak něco staví! (Kryon se směje) A přitom je to ta nejvelkolepější věc, kterou vidíte. Jak to dokázali? Je to úžasné. Podívejte se, jak dlouho to vydrželo. Jak tam dostali všechny ty kvádry, jak to udělali tak dokonale architektonicky a perspektivně... a ani jedno vyobrazení, jak něco staví? A to by vám mělo říct, znovu to řeknu – je to příliš posvátné na to, než aby se to mohlo umístit na zeď. To bylo od Boha. Jak to udělali… plány… žádné se nenašly, dokonce ani hroby architektů nebyly objeveny!

Zajímavé! Než začneme mluvit o Woovi, dovolte mi ještě jednu otázku. Kolik z vás si to dalo dohromady? V Údolí královen jste šli do krásné Nefertariny hrobky. Je nádherná a viděli jste práci, kterou odhalili a zrestaurovali. Nádhera! Jak dlouho to trvalo? Možná roky, skutečně, všechny trvaly roky a byly v podzemí.

Otázka: Jak řezbáři viděli, co dělají? A vy řeknete: „No, zřejmě si přinesli nějaké svíčky, nějaké světlo.“ Uvědomte si, drazí, že si byli velmi dobře vědomi toho, že kouř, zvláště v letech, kdy to stavěli, znehodnotí všechno, co dělali, všechno by začoudil a zničil. Tak jak to udělali? Jaké světlo používali?

Někteří lidé v moderní společnosti by řekli: „Samozřejmě museli mít elektřinu. Museli mít něco, o čem my nevíme, něco velmi, velmi technického.“ Možná ne. Já vám dám tohle: Co když elegance jejich chemie a způsob, jakým míchali oleje, vytvářely svíčky bez kouře, kádě s olejem, z nichž se nekouřilo. Je to možné? To nechám na vás. Ale stejně je to jedna ze záhad, nebo ne? Museli mít světlo, aby mohli dělat to, co dělali v podzemí, bez slunce.

Wo se neukázal. Měl přijít, ale nepřišel. A Yusha tam na něj čekal, ale věděl, že nepřijde, protože Wo stále přemýšlí o jedné z největších životních otázek, o sobě, o Bohu. A ta otázka zní takto: „Je Bůh větší, než mi kdy bylo řečeno? Jsou atributy kolem Boha větší, než mi kdy bylo řečeno? Existuje vztah mezi člověkem, duší a Tvořivým zdrojem, který je větší, než mi kdy bylo řečeno? Je možné, že existuje pole vědomí všech těch věcí, do něhož mohu vstoupit,?“

Některé Woa děsí, protože jsou v rozporu se vším, co mu bylo řečeno. Někteří z vás vědí, jaké to je, protože jste vyrůstali jedním způsobem, všechno jste si nechali vysvětlit, podíleli jste se na tom a pak jste se probudili k větší pravdě, někteří z vás sami, někteří s ostatními. A v určitém okamžiku se ti, kteří to poslouchají buď zde, nebo později, museli rozhodnout a jít s tím, co jim bylo v srdci příjemné, a to byl Bůh, který se stará, Bůh, který netrestá, Bůh, který má jen lásku. A jediné, o co Stvořitel požádal, je, abyste v sobě našli ten kousek, který patří Bohu, v každém z vás – a ten je mocný.

Takže Yusha je tady, drazí, a Yusha s vámi chce mluvit. Toto podobenství je nadčasové. Po této plavbě se mu bude naslouchat ještě velmi dlouho. Ale právě teď se na této Zemi, na tomto světě, dějí různé věci a o tom s vámi chce Yusha mluvit. V současnosti je většina posluchačů včetně těch na palubě této říční lodi v pohodlí. Máte dostatek jídla. Možná máte práci, ale nemáte problémy, ne doopravdy. Skládanku života řešíte, jak nejlépe umíte. Ti, kdo na této konkrétní lodi nyní odpočívají, pozorují krásu, zatímco proplouvají kolem a odhalují, učí se historii, jsou dobře živeni, vy všichni, kdo právě teď nasloucháte, můžete udělat něco výjimečného.

Daleko odtud žijí rodiny, které ještě před několika týdny žily normálním životem stejně jako vy. Jedli, smáli se, měli děti a pak se najednou ocitli ve válce. Nemohli tomu uvěřit. Nebylo to něco, co se v dnešní době stává. Nečekali to. Nazvěte to hororem, chcete-li, protože to tak bylo. A někteří se dostali do zoufalství. Přes tři miliony jich utekly za hranice, aby se tomu vyhnuly, a zbytek zůstal. Přišli o své blízké. Přišli o děti. Horší už to být nemůže. A vy sedíte tady.

Ve vědomí je síla, která je světlem. Síla! Vědomí má tolik energie, že dokáže věci, o kterých jste ani nevěděli. A Yusha vám o tom chce povědět. A tady je to, co vám chce říct:

Pole je skutečné a je všude na planetě. Je to něco jako sklad vědomí a cokoli do něj vložíte, se dostane všude. Ale to nejposvátnější, co můžete udělat, je vložit do pole světlo, protože ho okamžitě uvidí ti, kteří ho potřebují. Byli jste někdy v nesnázích a zoufalství, pracovníci světla? Možná jste vyšli ze svého domova a šli na místo v přírodě. Možná jste se posadili vedle potůčku s tekoucí vodou, ke stromu, do trávy a možná jste byli chvíli jen sami se sebou. A v tu chvíli se možná právě našli tací, kteří si uvědomili, že všechny jejich problémy a starosti se právě na ten okamžik začaly vypařovat a nastal klid. A někteří z vás by mohli vzhlédnout k nebesům, dokonce zvednout ruku a říct: „Děkuji ti, že mě máš tak rád, že mám tyto chvíle klidu.“ A to je to, co jste si mysleli. To je pole.

To, co děláte právě teď v těchto společných chvílích, může dodat klid těm, kteří mají potíže, kteří lomí rukama v zoufalství a beznaději, kteří mají hlad a nevědí, co bude dál a jestli budou ještě někdy normální. Budou mít kde bydlet? Budou mít práci? Budou mít co jíst? A je toho víc.

A tohle můžeme společně udělat hned teď. Chci, abyste si představili, že tito lidé nemají potíže, ale že jsou v klidu a míru. Pokud je to pro vás možné, vykouzlete si tu nejmírumilovnější věc, na kterou teď dokážete myslet, a prostě vdechněte esenci lásky, soucitu a laskavosti. A pak chci, abyste ji promítli do toho, o čem se domníváte, že by mohlo být pole. Pokud chcete, vytvořte z něj mraky, protože pole je neviditelné. Cokoli uděláte, protože to bude viditelné a shromážděné, protože vysíláte energii do toho, co jde přímo k těm, kteří to potřebují. Tak to funguje.

To jste možná cítili, když jste vstoupili do přírody. Nebyla to prostě Gaia. Tam se to shromažďovalo. A právě tam můžete čerpat z toho, co je vám posíláno, protože na celé planetě jsou meditující, kteří to dělají 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, ale nyní je čas na víc. To je výzva k modlitbě, kterou slyšíte v této velké zemi, kde se věnují právě tomu. Dělají totéž, drazí. Posílají energii do pole pro to, o čem vědí, že je Tvořivým zdrojem. Právě teď vás žádám, abyste si našli chvilku a promítli to všem, kteří vás potřebují. Je to velmi skutečné.

A ještě jedna věc. Pochází od Yushy. Než půjdete dnes večer spát, chci, abyste si položili nohy na zem, a ještě jednou si to na okamžik či dva zopakovali. A až ráno vstanete, rozhoupejte nohy, položte je na podlahu, než uděláte cokoli jiného, nadechněte se a udělejte to znovu. A pokud se vám líbí, jak se při tom cítíte, protože dáváte a zároveň přijímáte z pole… pokud se vám líbí, jak se při tom cítíte, možná, jen možná, byste z toho mohli udělat něco krásného, co budete dělat ráno a večer, jen na chvíli. Svůj vlastní čas, kdy neděláte nic jiného, než že toto posíláte druhým. To je vše, co děláte.

To je to, co u vás způsobilo vaše úžasné probuzení k práci se světlem. Máte mocné vědomí, protože víte, že Bůh je větší. Víte o poli. Víte, že realitu lze ovládat. Víte, že můžete poslat mír tam, kde je ho zapotřebí. To je to, co děláte. Tento okamžik krásy a míru jste dostali pro sebe, abyste se o něj pak podělili s těmi na druhé straně planety nebo poblíž, ať už to právě posloucháte kdekoli.

Wo se vrátí, ale zatím jsou to pokyny tohoto muže, tohoto průvodce Yushy.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva, a to z dobrého důvodu. Všechny tyto věci, drazí, v tomto čase probuzení, v tomto velkém posunu nakonec pominou a historie ukáže, že Země udělala něco, co nikdy předtím neudělala, že lidstvo udělalo něco, co bylo ve věci války nečekané – rozhodlo se ji nemít. Poprvé se věci mění, drazí.

A tak to je.

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Discovery of Self – Sending the light – MP3 - 19:45  min.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára  K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE.