Květen 2014

07.05.2014 13:21

Zdravím vás v měsíci lásky, drazí,

 

 

a tento měsíc, který by mohl evokovat lehkost, božskost a nadnesenost, zahajuji channelingy, které jsou laděné více pozemsky:

1) 07.05.2014 - přinášíme vám první část třídílné (alespoň zatím třídílné) série channelingů, jejichž cílem je uvést na "pravou míru" věci a systémy, které jsme v průběhu let trochu zkomolili, nebo do kterých jsme vnesli více představivosti, a nebo nám také odhalit to, co nám může být nyní, po překročení milníku roku 2012, konečně sděleno v úplnější a čistší podobě - uzemněnější, pozemštější a o to (alespoň pro mne) krásnější... Takže zde je toto poselství  nazvané Demystifikace New Age - 1.

2) 13.05.2014 - dnes se vracíme k jednomu z channelingů, které byly přijaty při loňské cestě do Mexika. Tento je od pyramidy Chitzen Itzá a nese název Změna režimu přežití.

3) 22.05.2014 - tentokrát se opět vracíme k avizované minisérii: Demystifikace New Age - 2. Tento channeling se skládá ze dvou částí (úvod a hlavní channeling), protože nebyl Leem přepsán, ale překládáli jsme ho přímo z audio záznamu bez dodatečného rechannelování. Obě části jsou v jednom dokumentu. Toto poselství je opět velmi uzemňovací a uvádí věci do správného úhlu pohledu. Může se stát, že se někoho poněkud dotkne, ale to není jeho cílem. Naopak! Kryon si přeje, abychom jen více otevřeli oči a viděli jasněji. A díky tomu také lépe realizovali to, proč zde jsme, a aby se nám žilo lépe... 

Pokud se tedy v něčem "najdete" (v tom smyslu, že zjistíte, že nejste úplně tím "správným" pracovníkem světla), pak vám blahopřeji. Není to snadné zjištění, ale evidentně jste k sobě upřímní. A pak je už jen malý krůček ke změně. Mnozí si to přečtou, je to o nich, a přesto mají pocit, že se jich to netýká. A pokračují dál jako dřív nebo jen s malou změnou. To není důvod k jejich odsouzení, jen je to škoda kvůli jim samotným...

4) 28.05.2014 - a tento měsíc uzavíráme třetí a poslední částí Demystifikace New Age.         

 

 

Příští měsíc opět naviděnou.

 

 

Maruška