Květen 2020

06.05.2020 16:34

download_toronto-20

Drazí Kryonovi příznivci,

 

 

poslední dobou jsme hodně aktuální, všimli jste si? Mnoho z vás se k nám přidalo při online 4 denní meditaci s Hvězdnou bránou - dostávali jsme od vás nadšenou zpětnou vazbu. Mnozí jste si vyzkoušeli na vlastní kůži, co vše jde s podporou těchto energií přeměnit, vyladit, uzdravit... a tak jsme společně během těchto dní vytvářeli novou budoucnost pro celé lidstvo - online či ze záznamu se k nám přidalo tuším kolem dvaceti tisíci lidí - a to nemluvím o obrovské síle spojeného záměru průvodců, vzestoupených Mistrů, hvězdných rodin, andělských a dalších říší... no však jste to zažili sami. A pokud se k těmto meditacím chcete ještě vrátit, nebo i pokud jste se k nim nestihli přihlásit, pak vězte, že by brzy měl vzniknout vylepšený záznam (s propojením překladu, originálu i hudby). Link poté pochopitelně přidám.

No a nyní už se tedy můžeme těšit zase na další hluboký prožitek a to víkendový prožitek naživo s Kryonem - viz web: https://kryon-praha.cz/

Ale než tato příležitost nastane, věřím, že vás těší i naše velmi aktuální překlady - ještě nikdy jsme nepřeložili tolik nejnovějších channelingů a navíc tak rychle - po sérii z Islandu zde máme od Kryona minisérii z Kanady:

1) 06.05.2020 - a ten první kanadský channeling se jmenuje Manipulující strach

2) 12.05.2020 - dnes sice nenavážeme avizovaným dalším channelingem z Kanady, nicméně zůstáváme aktuální - přinášíme další letošní poselství, tentokrát s názvem Dualita - 1. část.

3) 19.05.2020 - tentokrát přinášíme channeling Dualita - 2. část. A také zprávu - úpravu nahrávek ze 4denního online vysílání Hvězdné brány Urychlení probuzení lidstva jsem již dávno dokončila, ale tým Hvězdné brány mne požádal, ať se zveřejněním ještě počkám. Zítra nás čeká online schůzka (všech překladatelů s Jules a Prageetem), abychom se dozvěděli, jak budeme pokračovat... jaký bude systém překladů, zveřejňování a podobně. Tak snad již brzy budu moci sdílet i tyto nahrávky... Určitě dám vědět.

4) 20.05.2020 - a ještě jsem zapomněla přidat zprávu od kolegy Ládi ke Kryonově akci v Praze (aktualizováno 24.5.): 

Přátelé, 

od zahájení prodeje vstupenek na dlouho očekávanou akci Kryon Praha 2020 uplynulo sice zatím jen asi 1,5 měsíce, ale již teď lze říct, že se blížící 2. Kryonovo vystoupení v Praze setkalo s očekávaným zájmem. A to až tak, že pondělní výlet je již zcela vyprodán a na sobotní plavbu lodí se zásoba vstupenek také výrazně ztenčila...

A také, hodně nám píšete o svých pocitech z připravovaného třídenního semináře s Kryonem, resp. Leem Carrollem a jeho hosty. Děkujeme. Povzbuzuje nás to do další práce. Ale také píšete různé návrhy. A jeden se již stává skutečností - Otevřeli jsme proto možnost nákupu vstupenek na splátky.  A to splátky čtyři – květen až srpen. Více informací najdete na webu semináře zde: https://kryon-praha.cz/index.php/cs/vstupenky.

Velký zájem je také o páteční koncert Anderse a Caciny - jedná se o skutečně hluboký a jedinečný zážitek, který vám srdečně doporučujeme. Pokud se však tohoto koncertu zúčastnit nemůžete, pak vězte, že si můžete objednat alespoň jejich CD na mailu: info@anders-holte-praha.cz.  

5) 26.05.2020 - no a na závěr tohoto měsíce závěrečná část série o dualitě - Dualita 3. Mnoho nádherných dní plných lásky nejen po zbytek máje nám všem... :-)

 

 

Těšíme se o pět na příště.

 

Za Kryonův tým M.K.