Květen 2021

09.07.2021 00:13

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2021

 

 

02. 05. 2021

EXISTENCE V TEĎ

Duch odpovídá na potenciály na mé straně závoje – a opět říkám, že nemáme žádné hodinky. Vidíme čtenáře stejným způsobem, jakým vidíme toho, kdo dnes sedí zde na židli. Vidíme možnosti jako realitu. Ta realita, kterou dnes vidíme, vás přivedla ke čtení dnešního poselství na papíře nebo na elektronickém zařízení. To vše nám připadá ve stejném časovém rámci jako těm několika z vás, kteří to zažívají na tomto setkání. Takže vaše budoucnost je naše teď.

V naší realitě nevidíme empirická pravidla. Místo toho vidíme možnosti existence. Tím říkáme, že víme, kdo jste – posluchači, čtenáři, nebo vy, kteří zde sedíte na židlích. Myslíte si, že víte, kolik vás tu je, ale nevíte, co slovo zde skutečně znamená, protože je vás tu mnohem víc, než si myslíte. Zahrnuje vaše zde i budoucnost? Zahrnuje vaše zde i generace, které přijdou po vás? Víte, každý, kdo poslouchá nebo čte tato slova, bez ohledu na to, kdy, představuje v našem teď potenciál.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

09. 05. 2021

NOVÝ ČLOVĚK

 

Lidská povaha se změní. A bude to poprvé v celé vaší historii, kdy se to stane. Bude to víc než posun v lidské přirozenosti; ta se totiž stane zcela novou. Psychologové vám řeknou, že lidská povaha je statická, že se nemění. Jednoduše je výsledkem „bytí člověkem“. Část samotné psychologie vyžaduje, aby tato povaha byla statická a bylo ji tak možné studovat a mnozí pak mohli mít přínos z nahromaděných znalostí. Historie to potvrzuje – ukazuje, že lidská povaha je zodpovědná za stejné druhy strachu a instinktu přežití, stále dokola, a že se nikdy nemění. Historie se opakuje ve veškeré dysfunkci, dramatu a válce, a vy můžete počítat s tím, že lidská povaha bude stejná. Fráze „S lidskou povahou můžete počítat“ je často používána v negativních souvislostech. Samotný tento fakt vám ukazuje, že i učenci si uvědomují, že přirozená povaha lidí má své trhliny.

Experti tudíž myšlenku na skutečnou změnu v lidské povaze nepovažují za možnou. Nikdy se nezměnila, tak proč by se měla měnit teď? Z tohoto důvodu je pro vědecky smýšlející lidi tak těžké tuto myšlenku přijmout, protože zatím neexistuje důkaz pro to, čemu říkáme „velký posun“. Zatím existuje důkaz jen pro náhodný posun, protože tyto věci se odehrávají pomalu. Někdy změna probíhá tak pomalu, že si ji ani neuvědomujete, ale nyní to skutečně začíná.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

 

 

23. 05. 2021

SÍLA KE ZMĚNĚ – SKUTEČNÉ ZMĚNĚ

Lidské bytosti mají nyní moc měnit. Někteří z vás změnili nejhorší věci, jaké si dokážete představit. V sérii, kdy jsme mluvili o renovaci lidské bytosti, jsme vám ukázali obrázek – rozhodli jste se renovovat svůj dům,  ve kterém zároveň žijete. Někteří z vás vědí naprosto přesně, o čem mluvím. Jsou zde potíže, viďte? A je zde úzkost. Nezdá se, že by věci šly podle plánu. Rozvrh se neustále mění! Přejete si, aby už to skončilo. To je skutečná změna a mnozí z vás jsou právě teď přímo uprostřed této renovace, drazí. A proto jsme tady, abychom vám vyjádřili velkou úctu. Proto jsme tu s doprovodem, který vás tolik miluje. Víte, my neprocházíme tím, čím vy. Nejsme zde, abychom podpořili vaši neuvěřitelnou práci. Někteří z vás sem dnes přišli nebo zvedli toto knihu a myslí si, že budou sedět před velkolepou bytostí zvanou Kryon. Místo toho však zjišťujete, že zde mluví vaše sestra/váš bratr, kterého jste nazvali Kryon. Jako dopis z domova – zpráva přetékající láskou, která vám říká, že vás ctíme za vaši práci a že jsme zde, abychom vám zatleskali, omyli vaše nohy a byli jsme zde pro vás, když vyjádříte svůj záměr.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

30. 05. 2021

TŘETÍ EXODUS

 

Dovolte, abych vám řekl o realitě Izraele. Izrael se chystá prožít potenciál třetího exodu. První exodus nastal, když kmeny odešly z otroctví Egypta. Druhý byl odchod z neosobní skupiny ke skupině se zemí na místě, která nesla její energii zrození. Třetí exodus, nejhlubší ze všech, je ten, který přinese Nový Jeruzalém, který musí začít přímo v Izraeli.

Tento třetí exodus je odchodem z „vědomí“ – odchodem ze starého vědomí válčení k osvícenému vědomí míru. Božský zázrak je, že na trati staré „reality A“ žádný třetí exodus nebyl. Proroctví byla jasná a vlak směřoval k potenciálu, který nezahrnoval nic jiného než zhmotnění sebenaplňujícího proroctví. Když vlak mezi lety 1962 a 1987 měnil trať, vy jste si toho nevšimli. Zmizel starý kruh, kde byste se setkali se zhmotněním starého. Byl nahrazen novou tratí – novou destinací a novým potenciálem třetího exodu směrem k lidstvu, které mění energii.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.