Láska od těch, jež nevidíte

01.06.2022 22:32

Láska od těch, jež nevidíte

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 1. června 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. 

Toto je první channeling tohoto měsíce. Budou celkem čtyři, tak jako obvykle. Jejich společný název bude Spojení láskou

Drazí, nemůžu dostatečně hodně mluvit o něčem, co je jádrem, semenem největší energie, jež existuje. Je to energie, která pochází od Stvořitele. Znovu zopakujeme, možná v dalším channelingu, že tato ohromná láska je oním obrazem, o němž slýcháte, že jste podle něj byli stvořenistvořeni k obrazu Stvořitele. A tím obrazem je láska. A tak každý z těchto channelingů spojíme s atributem lásky. Všechny čtyři channelingy budou přístupné komukoli zdarma na webových stránkách mého partnera (www.kryon.com)

Tento channeling zahájíme láskou těch, jež nevidíte, láskou těch, o nichž si možná myslíte, že tady ani nejsou. Záleží na tom, co vám bylo řečeno v této kultuře, záleží na doktríně, kterou jste studovali, která vám možná tvrdí, že tu jsou či nejsou. Co si myslíte o průvodcích a andělech? Co si myslíte o neviditelných? Co si myslíte o tom, o čem někteří říkají, že jste pošetilí, když přemýšlíte mimo hranice svého já nebo o tom, že jste nezávislí? Nikdo vám nepomůže, říkali vám. Opak je však pravdou. Je to pravda týkající se způsobu a energie, která je tak ohromná a nesmírná ve své pravdě a ve své kráse.

Drazí, tady je pravda. Nepřicházíte sem sami, nikdy. Žádný člověk nepřichází sám. Duše je nádherným vozidlem, které přichází s vámi. Nezůstává na druhé straně závoje, drazí. Tato multidimenzionalita vaší duše sedí právě teď na židli, z níž právě toto sledujete (čtete). Je s vámi.

Teď to bude možná trochu méně lineární, než byste chtěli slyšet, avšak je to pravda. A v této duši jste vy v mnoha formách. To je vaše multidimenzionální já. Vaše mnohá já, jimiž jste byli v minulých životech, která určitým způsobem existují s vámi, vědomí, jež nikdy neodchází a jež je vaším já. A jak jsme už říkali dříve, také s vámi přichází skupina průvodců, která zůstává stejná v každém vašem jednotlivém životě. Stejní průvodci, stejná andělská přítomnost je s vámi.  Někteří to vnímáte jako své rozšíření, zvětšení, a máte trochu pravdu. Cítí se jako vy, jsou součástí vyššího já, které vám říká, že to jste vy. Nemůžete oddělit tyto věci do lineárních skupin, obličejů a čísel. Patří k vám v multidimenzionálním stavu, jenž nemá singularitu nebo nějaké tvary, obličeje či čísla. A přesto to tak lze vnímat. Lze to tak vnímat, protože je to natolik osobní.

Chci říct každému, kdo tohle sleduje (a čte), tohle je poprvé, kdy o tom slyšíte. Rád bych, abyste se dnes večer sami posadili a vyzvali je: „Jste-li tady, ukažte mi to“. Jděte do toho, zkuste to a nebuďte překvapeni, když to dovolíte, když to budete tak mínit, že když to vyslovíte, může dojít k určitému pocitu brnění, a to znamená ano. Způsobuje to příčina a následek vašeho vztahu, když otevřete srdce a vyslovíte tu otázku. Je to jedna z nejkrásnějších věcí, jaké člověk může udělat. Chci, abyste pochopili, že jak přicházejí s vámi, je tu obrovská láska, kterou přinášejí – láska k vám, k duši, již máte, k lidské bytosti ve vyjádření, jímž jste. Jejich účelem je pomáhat vám. Proto se jim říká průvodci. Jsou andělští, nevidíte je, jen je vnímáte. A díky tomuto vnímání také mohou utvářet vaši realitu, pokud jim to dovolíte.

Jsou to ti, kdo vám ukazují cestu, jsou to ti, kdo vám pomáhají dostat se na správné místo ve správný čas, dělat správná rozhodnutí prostřednictvím intuice, kterou mohou ovlivnit a která vám naznačuje: tyto dveře, tamty ne. Jsou to ti, kdo jsou s vámi v poli. Mluvili jsme o tom už dřív. Zabraňují, abyste se stali obětí nehody nebo nespravedlivé situace. Drazí, myslíte si, že pokaždé, když vyjdete z domu, může se vám přihodit cokoli. Nikoliv, pokud jste ve spojení se svými průvodci a chápete smysl andělského záměru, důvodu, proč jsou tady. Tito průvodci vás udržují v bezpečí, ale teprve tehdy, když uznáte a připustíte, že je to možné nebo že jsou tady. Možná se zeptáte: „Proč je to tak, Kryone, proč musíme dělat určité věci, abychom „aktivovali“ tyto průvodce?“ A tady je odpověď: Máte svobodnou volbu. Nemusíte. Slyšeli jste to? Pokud je všechny chcete po celý váš život ignorovat a dělat sami to, co nejlépe dokážete, pak když se vrátíte skrz závoj, uspořádáme pro vás stejnou oslavu stejně jako pro někoho jiného, kdo s nimi navázal vztah už ve svých čtyřech letech. Slyšeli jste to? To není žádné posuzování. Není to žádné posuzování, ale je to příležitost pro ty, kdo chtějí pochopit, že existuje láska, a že když se sem narodíte, oni přicházejí s vámi.

Chci vám představit jiný obraz. Už jsem o tom dřív tolikrát mluvil. Jste tady na této planetě a snažíte se co nejlépe, abyste mohli přežít, možná se snažíte být soucitným člověkem, snažíte se vyhýbat náhodám. Někdy vám to může připadat, že jste obětí energie všude kolem vás, protože se vám možná věci nedaří. A tady jsou průvodci, drazí. Sedí a dívají se na vás a nedělají nic, protože jste je nikdy nepozdravili, nikdy jste jim neřekli: Děkuji vám. Nikdy jste neřekli:Chci, abyste mi pomáhali a vedli mě, chci, abyste mě pomocí intuice posouvali, chci, abyste mi pomáhali naslouchat“. Nikdy jste to neudělali, možná proto, že vám bylo řečeno, že neexistují nebo že je to pošetilé nebo možná proto, že věříte něčemu nebo někomu jinému, možná nějakému prorokovi. Možná vám bylo řečeno, že nemůžete mluvit ani s Bohem, že to za vás musí udělat někdo jiný, a podobné důvody. Nebraňte se víře, že jste se narodili s božstvím. Protože však máte svobodnou volbu, nic se nebude dít, dokud to neaktivujete. Aktivovat znamená, že si opět sednete a řeknete: „Chci vás ve svém životě. Jste skuteční, věřím tomu. Děkuji vám, že mě milujete.

Dokážete si představit lásku, jakou k vám pociťují, když se dívají, jak se v něčem plácáte – s tím, že to je to, co chcete, a celou dobu k vám mají metaforicky napřaženou ruku a říkají: „Vezmi mě za ruku, chop se mé ruky, prostě to udělej. Cožpak nás nevnímáš, cožpak to nechápeš? Nevěř nikomu jinému než energii své podstaty. Ponoř se do svého srdce a vnímej, zda to, co ti bylo řečeno, je správné, a my přijdeme, pokud si to budeš přát.

Mohou prosedět celý váš život s napřaženou rukou, možná až do vašeho posledního vydechnutí. Tak moc vás milují, že to nikdy nevzdávají. Nikdy to nevzdávají. Vždy tu jsou, protože kvůli tomu jsou s vámi, přicházejí s vámi. Věděli jste, že než jste vstoupili do větru zrození a než jste sem přišli, došlo mezi vámi všemi k setkání, kdy vás prosili: „Tentokrát nás vnímej. Nevěř všemu, co ti bude řečeno. Následuj své srdce, věř nám a dovol, abychom ti pomohli procházet všemi věcmi, vodit tě na správná místa, kde nebudou žádné překážky. Intuice ti pomůže potkat správné partnery, správné lidi, aby docházelo k co nejméně problémům, které jsi možná měl ve svém předchozím životě. Nechť je tento život životem krásy, ne zklamání či zrady, nechť je životem soucitu, lásky a dobrých věcí.

Proto jste tady. Je tu tolik lásky. Vaši průvodci, vaši andělé jsou skuteční. Mají na sobě dokonce vaše jméno – vaše jméno, které zpíváme ve světle, jméno, které máte. Patří k vám. Je to systém lásky, drazí. Je to spojení s láskou Stvořitele. Část z ní sem přichází s vámi, vždycky s vámi. Čeká na vás, abyste ji uznali, abyste mohli pokračovat dál do božské reality, kterou si zasloužíte vzhledem k vaší rodové linii staré duše. Neříkal bych vám tyto věci, kdyby nebyly skutečné. Není důvod „prodávat“ vám něco, co už máte. Jen vám říkám, abyste si to vzali. Prozkoumejte si sami, zda je to skutečné nebo ne. Otevřete tuto nádhernou, překrásnou část, která se vlije do vaší mysli a srdce s  pravdou větší, než vám kdy bylo řečeno. Proto jsem tady. Jsem tady, abych vám poskytoval informace, které jste možná předtím neslyšeli, které jsou určeny vám, které jsou láskyplné, velice láskyplné. Není to žádná doktrína, když vás žádám, abyste to následovali. Žádáme vás, abyste následovali lásku – lásku Boha.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva, a pokračuji v předávání těchto lekcí, aby někteří z vás změnili svůj život a pochopili, že jste vždy milováni a nikdy nejste sami.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Love from Those You Don’t See  - MP3 -  min. 15:18

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE