Láska přesahující smrt

22.06.2022 19:50

Láska přesahující smrt

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 22. června 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Všechna poselství tohoto měsíce, jak tři předcházející channelingy, tak i tento poslední, se týkají lásky. Tentokrát vám přináším jeden pohled, jehož si možná nejste doopravdy vědomi. Všechno je to o lásce. Je to nádherná, přenádherná láska. A tolik z vás ji přehlíží, nechápete ji. Je dokonce něčím kontroverzním i v metafyzických kruzích, protože ta myšlenka, kterou vám znovu představím, jak jsem to už mnohokrát udělal, není skutečně pochopena.

Jste singulární, trojdimenzionální bytosti a to znamená, že máte tendenci myslet singulárním způsobem. Tady je jedna věc z toho, tam je jiná věc z onoho, nic není nikdy stejné, neexistují ani duplikáty lidí. Všechno je jedinečné, všechno je individuální, všechno je úplné takové, jaké to je. Co když to tak není?

Vzhledem k tomu, že je tady kolem tolik multidimenzionality, jak o tom mluvíme, dokonce i ve vašich buňkách samotných, včetně půdy Země, a vy z toho všeho rozpoznáváte jen malou dimenzionalitu, nejste nezbytně naladěni na to, co se skutečně děje. Co by se mohlo dít? Nebo co je realita toho, o čem si možná myslíte, že vidíte? Tady je, kam tím mířím. Co vám bylo řečeno dokonce na nejzásadnější spirituální úrovni? Bylo vám řečeno, že když přijdete na tuto planetu, prožijete svůj život a odejdete, vaše duše je od vás oddělená. Už jsme o tom mluvili dřív, že vám bylo řečeno, že vaše duše sídlí někde jinde. Navštěvujete ji, přicházíte z ní nebo k ní odcházíte. Je jen málo těch, kdo vám řeknou, že vaše duše přichází s vámi. A my vám to také říkáme, dokonce i tento měsíc, že duše je s vámi. Ale je toho víc.

V minulosti jsme mluvili o něčem, co se nazývá sdílení duší. A to je matoucí. Protože lidé řeknou: „Počkej chvilku, moje duše je přece vzácná, unikátní, je moje, nese moje jméno, takže nedovolím někomu jinému sdílet svou duši.“ Odpovím: Jak je to od vás trojdimenzionální, protože když se dostanete na druhou stranu závoje a uvědomíte si, že vaše duše je sdílena s každou další duší vesmíru, od srdce se tomu zasmějete. Existuje způsob, že vaše duše může také být sdílena tolika dalšími dušemi tolika různými způsoby, které jsou tak krásné. Tak krásné.

Vezmu vás zpátky do větru zrození. Už jsme vám to předali dřív. Sedíte tam na určité úrovni s dušemi svých rodičů a říkáte: „Teď se narodím, vybral jsem si vás, už jste na planetě, a já mluvím k vašim duším a přicházím přesně tak, jak jsme si naplánovali, že přijdu.“ Teď se ocitáte v jiné zapeklité, situaci, pokud to tak chcete nazvat, totiž že jste si vybrali své rodiče. A vy namítnete: „Ne, já ne, nikdy bych si nevybral takové rodiče.“ Někteří z vás řeknou: „To je směšné, tomu nemohu věřit, Kryone, protože znám sám sebe, nevybral bych si zneužívání a podobné věci.“ Co kdybyste ale byli jejich učiteli? Co kdyby byli novými starými dušemi a vy starými starými dušemi? (Kryon se usmívá) V tom je velký rozdíl. Co kdybyste se narodili s určitým záměrem? Nejen, abyste se sami něco naučili, ale abyste něco naučili je. Pomysleli jste na to někdy? Je to systém, ve kterém jeden pomáhá druhému. Proto jste předem naplánovali například to, kdo bude u vašeho narození. Takže, pokud jste to plánovali s vašimi rodiči, řekněme s rodiči, bratry, sestrami, myslíte si, že tady to končí? Co když zemřou? A tady to začíná být dobré. Tady je to, co se děje, o čem jsem vám povídal už tolikrát, ale někteří to slyší poprvé – až opustí tuto planetu, až vy odejdete z této planety, existuje dohoda, že zůstáváte s existujícími živými osobami až do jejich posledního vydechnutí a sdílíte jejich duši, protože v tom se projevuje láska.

Co kdybyste skutečně měli otřesnou zkušenost se svými rodiči? Co když docházelo ke zneužívání, týrání? Co když byli nevlídní, zlí? Co když jste raději vypadli z domu co nejdřív, jak jste mohli? Uvědomíte si, že jakmile prošli závojem, nic z toho závojem neprojde. Byla to jejich svobodná volba, byla to pro ně výuka. A najednou sdílejí vaši duši, vědí však všechno. Vědí, co jak bylo vnímáno, co bylo nepochopeno, vědí, co dělali, všechny ty věci A teď pro ně nastal čas, aby vás milovali.

Co když máte skvělé rodiče a skutečně vám chybí? Mluvím o rodičích, kteří zemřeli. A takto se můžete připravit na to, až projdete touto zkušeností. Budete je hodně postrádat, budou vám chybět a vy jim můžete vystrojit pohřeb nebo cokoli jiného, co je obvyklé ve vaší kultuře. Zemřou a kvůli tomu se objeví smutek, žal. Co kdyby to byli jen nádherní nejlepší přátelé? Je to pro ně příležitost pokračovat v láskyplném vztahu. Chápete, kam tím mířím? Existuje druh lásky, o kterém vás opravdu neučili.

Můj partner se narodil svým rodičům, kteří už byli starší. Zemřeli, zemřeli příliš brzo v jeho životě. Nepoznal je jako nejlepší přátele. Zemřeli, když mu bylo třicet let. A nyní, jako senior, je stále vnímá. Není to záležitost paměti, vzpomínek, drazí, v určitých případech můžete vnímat jejich vůni. Uvědomujete si to? Jste si toho vědomi? Něco na tom je. Občas vnímá svého otce v místnosti, jak říká: „Dobrá práce, můj synu“. Mohl by to být jen výplod fantazie, ale není. Duše rodičů jsou s ním, v určité formě sdílejí jeho zkušenosti, dívají se na něj, pomáhají mu, milují ho.

Teď promluvím k těm z vás, kdo jste ztratili děti. Je čas truchlení, a když po přiměřené době pomine, stále zůstávají vzpomínky a slzy. Co když vám povím, že tyto děti mají dohodu, že budou s vámi po celý váš život, aby vás milovali jako duši-sdílející-dítě, které se narodilo a které sděluje: „Budu s vámi až do konce. Mami, tati, vím, co se stalo, avšak jsem stále tady. Jsem stále tady v té nejčistší formě, abych vás drželo za ruku, objímalo vás v noci, pomáhalo vám vzpomenout si, že jsme všichni společně v tom, co se nazývá posun, co se nazývá svět, co se nazývá život.“ Láska se nepřeruší. Jaký to systém! Láska nepřestává. Dokonce jsme vám říkali, že je to pravda s vašimi domácími mazlíčky, které jste ztratili, se zvířaty, která jste ztratili. Říkali jsme vám to před lety, že chtějí pokračovat v láskyplném vztahu, ale místo toho, aby sdíleli vaši duši, se vracejí zpátky. Samy se ukážou, žádají vás, abyste je našli a pokračovali v láskyplném vztahu. Taková je moc a síla lásky. Ach, může to být snad ještě lepší než takto?

Tento systém zavedl Stvořitel, jehož esencí je láska. Tento systém spojuje láska, neobsahuje žádné trestání, vyznačuje se láskou. Existuje tolik aspektů, které vás mohou pozvednout, když se necítíte dobře, mohou vás vytáhnout z deprese, když si myslíte, že to nezvládnete, dávat vám naději, když není nikdo kolem vás a vy si myslíte, že jste osamělí, protože vám nikdo neřekl, že tohle je pravda. A že všechno, co potřebujete udělat, abyste to vnímali, je uznat to, vzít to na vědomí. Třeba s nimi začít mluvit. Sledujte, co se bude dít, když začnete vést dialog s těmi, které jste milovali a ztratili, a začnete chápat, že je v tom víc než jen psychologie. Že to je něco víc na buněčné úrovni, co se děje. Jsou stále tady. A abych to ještě vylepšil – když se díváte kolem sebe na ty, které milujete, na ně všechny, kterým jste věnovali své emoce a svou lásku, těm všem se můžete podívat do očí a říct: „Neopustím vás, možná fyzicky ano, ale budu tady pořád. Budu se na vás dívat, milovat vás, jako jsem vás vždy miloval/a, a zůstanu partnerem odlišným způsobem, partnerem, jenž vás miluje, je připraven vám pomáhat. Někdy budete schopni mě slyšet a vnímat.Tohle je zavedený systém, že zůstáváte s těmi, které milujete. A oni udělají totéž.

Toto je lineárně podaný systém, který přichází s těmi, jež to dokážou pochopit lépe, než to dokázali lidé pochopit dříve, neboť vědomí lidstva se začíná zvyšovat, stává se projasněnějším. Díky tomu můžeme učit o těchto pokročilejších myšlenkách – o tom, kdo jste, když jste tady, když tady nejste, když odejdete, a o systému, který je tak nádherný, slovy nepopsatelný a který rozeznívá lásku Boha. Je to systém vytvořený pro vás, že nikdy nejste a nebudete sami, abyste nemuseli truchlit. Je toho ještě mnohem víc.

Drazí, jsem zamilovaný do vás všech. A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Love Beyond Death – MP3 -  min. 15:41

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE