Leden 2014

03.02.2014 14:14

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – leden 2014

 

 

06.01.2014

PŘEPSÁNÍ

Čeho se bojíte? Všechny vaše podvědomé strachy jsou založené na zkušenostech z minulých životů. Můžete to vnímat jako „data“, která si s sebou nesete, která byla zapsána před velmi dlouhou dobou a která jsou stále aktivní. Čemu se vyhýbáte? Co nechcete dělat kvůli nějaké nevysvětlitelné energii? Všechny tyto věci, některé pro vás nevysvětlitelné, mohou být vymazány a přepsány. Nedají se zakrýt. Můžete je jen přepsat. Akáša je připravená na to, že bude změněna, aby byla v souladu s vaším současným životem.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- „Rekalibrace lidstva“ – z Kryonovy Knihy Třináct -

 

 

13.01.2014

CO VE VÁS VYVOLÁVÁ NEJVÍC STRACHU?

Co ve vás vyvolává nejvíc strachu? Pro většinu z vás je to nevědomý strach z úspěchu, strach z toho, že půjdete po své dohodnuté cestě, strach z hojnosti. Možná je to strach ze samotného osvícení. Vyzýváme vás, abyste vzpřímeně vstoupili do tohoto strachu. Ať už se nejvíc bojíte čehokoli, o čem víte, že je to karma ve vašem životě, musíte se tomu postavit čelem, abyste se s tím vypořádali – vězte, že je to jednoduše jen pozlátko.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Tři „Alchymie lidského ducha“ -

 

 

20.01.2014

ZMĚŇTE SVĚT

Znovu vám opakuji, že změna jednoho ovlivní mnohé. Takže pokud by existovalo nějaké doporučení pro tuto novou dobu, znělo by – změňte sebe… spolutvořte pro sebe. Dovolte, aby vás ostatní pozorovali a následně se sami také změnili.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Tři „Alchymie lidského ducha“ -

 

20.01.2014

JEDNODUCHÉ UVĚDOMĚNÍ

Vaše jednoduché uvědomění si svého duchovního já, už ve skutečnosti započalo planetární posun nezbytný pro dokončení tohoto obrazu osvícené Země. Viděli jste v poslední době nějaké změny v politice? Neříkali jsme vám, abyste to vyhlíželi? Neříkali jsme vám, že známkou změny lidského vědomí bude to, že nebudou žádná tajemství? A co vaše ekonomika a snahy „spojit se“ k vytvoření celosvětové rovnováhy? Hovořili jsme o každé z těchto věcí a teď jsou tady! Je to díky tomu, že jste uvolnili svou energii pro planetu.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Sedm „Dopisy z domova“ –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.