Leden 2015

07.01.2015 19:17

 

Drazí přátelé Kryona,

 

 

jak jsem již psala na FB, je zde rok osmičky, přátelé! (2+0+1+5) Osmička, jak ji vysvětluje Kryon, je praktické číslo - číslo struktury, praktických záležitostí a zhmotnění!!! No a osmička naležato, to jsou nekonečné možnosti a příležitosti! Už se těším, co všechno nám přinese...

Prozatím ale ještě k tomu, co nám přinesly roky předchozí:

1) 07.01.2015 - v sekci Ukončení karmy najdete nové příběhy dvou žen, které se s námi podělily o svou zkušenost s neutrálním implantátem. Oběma ještě jednou děkuji i touto formou.

   A také ještě přikládám video, které dnes sdílel Lee. Zatím jsem ho nestihla shlédnout, ale už se na něj moc těším. Toto k němu napsal Lee:
"Ahoj všichni! No, jedna z prvních věcí, které se staly v roce 2015, je to, že jsme nalezli úplný hodinový koncert ROBERTA HAIG COXONA, který odehrál před 10 lety a který nebyl nikdy veřejně k dispozici. Je skvělý a Robert nám dovolil publikovat jej zdarma. Takže jej může shlédnout každý, kdo si přeje." Koncert nese název Powerfully Peaceful - nedaří se mi nalézt správnou formulaci, ale "powerfully" znamená "intenzivně / mohutně" a "peaceful" je výraz pro slova "pokojný, mírný, tichý, klidný". Mám dojem, že to mám ponechat takto... a už to vypustit do "éteru", abychom tento zážitek mohli sdílet poprvé společně.

2) 13.01.2015 - Přesně před půl rokem byl při pravidelné Letní světelné konference přijat (na Kryona nezvykle) krátký channeling s dlouhým názvem, o který se s vámi nyní chceme podělit. Jmenuje se Tři kroky k začátku vzestoupené lidské civilizace. Tentokrát kolegyně přeložila i překrásnou úvodní meditaci "učitelky Peggy", jak jí Kryon říkává...
A se svolením přidávám také další krásnou a silnou zkušenost jedné blízké duše, která také prošla tím, čemu Kryon říká přijetí neutrálního implantátu. Je to příběh Martiny T.

3) 21.01.2015 - Tentokrát nás čeká channeling z února 2013 s názvem Dveře vzestupu v DNA.

4) 28.01.2015 - Neuvěřitelné, že už je tu konec dalšího měsíce. Máme pro vás channeling, který byl sice přijat v květnu loňského roku, ale názvem se do zimy celkem hodí :-D - Zamrzlé v čase.

 

Přeji vám nádherné a radostné dny plné vnitřního klidu a míru. Na viděnou opět příští měsíc.

 

S láskou,

 

 

Marie

 

P.S.: Úvodní foto je z Letní světelné konference, konkrétně pořízené v jeskyních Mt. Shasty.